Haftada kac Kere telefonlasiyosunuz esinizin annesi ve babasiyla?

Yok onlar konusyo çünkü hepsinin esi benim esimden buyuk bende esimden küçükleri ile konusabilirim ama 3 tanesinj de 1 kere gordum ist olmalarina ragmen beni yolda gorseler tanimazlar ayy boyle yazinca ne garip geldi gerçekten tuaf bi aileye gelin gelmisim ahahaha :KK48::KK48:
Eltilerin de eşinle konumuyor dimi?

Vallahi hala devam eder bu adetler tek konusmaklada kalsa yanlarinda yemek cayda icilmiyo :KK70: ama bu baba anlatmama olayi tuafmis ya hadi baba hicmi anlamadi oda tuaf

Ay tanimasamda hemseri denince insan akraban saniyo mutlu oldum en azindan allah esinize ve size saglikli uzun ömürler nasip etsin gerçi bu adetler tek agrida yok ondan sordum doguda genelde oyledir ama artik azaldi mesela kardesim öyle degil kp evlendigi zaman hemen konuşmasını istemis

Ay bi şey anlatıcam bu adetle ilgili. Bi tanıdığımın akrabası öyleymiş. Kpin yanında konuşmuyorlarmış. Kaynanası bayılmış bir gün ve kadın el kol işaretiyle anlatıyormuş, kendini yere atıyormuş kalkıyormuş sonra tekrar yere atıyormuş ama konuşmuyormuş. Çok gülmüştüm. (!)
Ve Yüce Allahım bize ne güzel bir yeti vermiş 'konuşmak' nasıl olur da başkası benim konuşmamı engeller? Onlar Allah mı (haşa) da önlerinde konuşmayacağım ki Allah bile peygamberleriyle melekleri aracılığıyla, kullarıyla da dua aracıyla konuşuyor. çok ilginç yani internet de kullanıyorsunuz ama bu adetleri uyguluyorsunuz, bu adetleri uygulayanlar genelde okuma yazma bilmeyen işte pek bir şey görmemiş, evden dışarı çıkmamış insanlar sanardım. Çünkü gün görmüş eğitimli bir kadın nasıl olur da saçma sapan bir adete uyar?
Neyse çok tuhaf kusura bakmayın ama öyle.

Cumartesi Sabah kahvaltiya gelir Pazar ikindi gider bide Beni kandirir her cumartesi ayni laf biz birazdan gdcz die hep ayni roller biktim
esinle bir hafta sonunuz yokmu sizin malum sey pazar günü:KK66: gece kalk sakir sakir yikan bak birdaha geliyorlarmi:))hic cekilmez her hafta sonu. aynı şehirde üstelik

Biz zaten aynı şehirde yız işimiz dusmedikce aramayız birbirimizi haftada bir kere görüşürüz zaten .

Eskiden haftada bir kere muhakkak arardim. Aramasam esim isterdi aramami ama artik aramiyorum. Bayramlarda özel günlerde bile. Bu arada kv türkiyede ben yurtdisindayim.

Her gün mutlaka -istisnasız- 2 kere arar. Açmazsam mesaj atar. Illa o gün konuşur. Aynı durumdayız. Ben de bıktım. Bir süre sonra bayıyor. Konuşacak bir şey de yok ama anlatıyor yinede en az 10 dakika. Ben aramayınca neden aramadın der. Ki en son konuşalı en fazla 2 gün olmuştur. Neden hiç aramıyorsun kötü kaynananı diyerek şaka da yapar üstüne. Allah ıslah etsin böyle olanları..

Her gun konusuyoruz biz kayinpederim hic atlamaz hergun arar kayinvalidem iki uc gunde bi arar.. ayri sehirlerdeyiz iki saatlik yol var aramizda ayda bir gelirler torunlarini gormeye kalirlar bir hafta kadar.. siz yeni evlisiniz sanirim oyuzden rahatsiz olmus olabilirsiniz zamanla severek isteyerek konusursunuz takmayin kafaniza:kahve:

torun yokken ve kv bu yeni telefonlardan kullanmazken ayda 1-2defa
simdi telefon aldi cumalari arar, arada resim.video atarim

Yok anacim bende aramayan ve aranmayanim ve 6 yildir bikez gelip kaldilar hic gelmezler biz gidersek goruruz yoksa yokk yani gorusme felan :işsiz:

Fazla muhabbet tez ayrılık getirir valla haftada 3 kez evi arar görüşülür ayrıca eşime hergün. mesaj atar kardeşler filan derken ortalama hergün eşimin ailesi ile bir telefon Faslı olur ve bende bu durumdan rahatsız olurum..söylüyorumda benim kardeşim aile bireylerim senden fazla ben hergün onlarla konuşursam yada onlar zırt pırt arasalar onların konularını eve taşısam biz bizimle ilgili ne konusacagızz... kendı annem be babamı kısısel olarak haftada 3 ararım yurtdısındayım..eşimlede haftada 1 görüşürler..en güzeli mesafeli olmak ama tabii kayinvalıdem bal kaymak gibi tatlı biri olsa belki bu denli rahatsız olmazdım durum değişirdi.. ama yinede çok konuşmamak lazım...

X