- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.096
Ahaha olurmu olur agrinin hangi ilcesi kp tarafi yoksa ildelermi
Orada yaşamıyorlar aslen
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eltilerin de eşinle konumuyor dimi?
Bu arada iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, demin unutmuşum. Bilmukabele.
Vallahi hala devam eder bu adetler tek konusmaklada kalsa yanlarinda yemek cayda icilmiyo ama bu baba anlatmama olayi tuafmis ya hadi baba hicmi anlamadi oda tuaf
Ay tanimasamda hemseri denince insan akraban saniyo mutlu oldum en azindan allah esinize ve size saglikli uzun ömürler nasip etsin gerçi bu adetler tek agrida yok ondan sordum doguda genelde oyledir ama artik azaldi mesela kardesim öyle degil kp evlendigi zaman hemen konuşmasını istemis
esinle bir hafta sonunuz yokmu sizin malum sey pazar günü gece kalk sakir sakir yikan bak birdaha geliyorlarmi:))hic cekilmez her hafta sonu. aynı şehirde üstelikCumartesi Sabah kahvaltiya gelir Pazar ikindi gider bide Beni kandirir her cumartesi ayni laf biz birazdan gdcz die hep ayni roller biktim
esinle bir hafta sonunuz yokmu sizin malum sey pazar günü gece kalk sakir sakir yikan bak birdaha geliyorlarmi:))hic cekilmez her hafta sonu. aynı şehirde üstelik
peh cevaplara bak bana bak..
benden başka hayırsız gelin yok mu yahu