Haftada kac Kere telefonlasiyosunuz esinizin annesi ve babasiyla?

Kader2410

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
265
82
Ya arkadaslar Benim kaynanam ve Kayinbabam hergün ariyorlar artik biktim sizinkilerdemi öyle ?
Ayni sehirde kaliyoruz ayri oturuyorum ve her cumartesi Pazar yatili burdalar Sizde Nasil acaba ?

Aynı şehirde yatılı misafir mi olur ya? Ben aramam kvyi de kp de, eşim de 2 haftada bir arar. Kendi annemi de 2 haftada bir ararım ama ben hemen hemen. Telefonda "nasılsınız iyi siz nasılsınız? " dan öte bir sohbetimiz yok. Ayrı şehirlerdeyiz iki tarafla da.. ben de eşim de aileye pek düşkün değiliz

Aynı şehirde olup da yatılı kalmak ne demek ne kadar yanlış.Ben aileme bazen ısrar ederim kalın diye ama kızım ne gerek var evimiz yatağımız hazır sana yük olmayalım derler.Kendi ailem bunu diyo düşünün.Sizin kv kp çok fenaymış geline iş çıkartmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

haftada bir en fazla iki.evlendigimden beri hep ayni.bazen onlar ara bazen ben.esimde ayni sekilde.ben karismam ona istedigi zaman arar konusur ben olursam yaninda bende selam veririm o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…