Haftada kac Kere telefonlasiyosunuz esinizin annesi ve babasiyla?

Aklıma eserse arıyorum. Samimi değiliz. Ama görümcem whatsapp'ta ekli. Ordan selam söylüyorum. Fazla samimiyet tez ayrılık getirirmiş çok doğru. Her gün aramalarını istemezdim. Zaten eşimde birşey demiyor.

ben hiç aramam ama o her cuma arar isterki cuması mübareklensin.3 yıllık evliyim hiçte mübareklemedim.kısa keser kapatırım.çok meraklı yanımda 1 kez gördüğü kişileri bile sorar napıyo nasıl falan diye yoksa.kp vefat etmiş zaten ama kv maşallh xxxxl

Biz kirk yilda bi telefonlasiriz. Oda önemli birsey varsa. Arabayla 10 dkk mesafe ama cok sukur hic gelmezler. Gerci cocuk dogdugunda hergun gelmeye kalktilar deliye vurdum daha hic gelmiyorlar. Biz haftada bir gidiyoruz 1-2 saatligine okadar cok sukur.

10 yıllık ve hergün konuşuruz aramızda 12 saatlık mesafe var , yılda en 3-4 kez gelirler 10-15 kalırlar , aile kabalık ve gelme sırası yaparlar . gündüz kv ile özel konuşuruz birbirimize iyi geliriz valla hangimizn canı sıkılsa arar neşemizi buluruz . ve her akşam ailecek görüntülü konuşulur ki nispet coktur eşim bisey yese arar kayınpeder kahve içse arar :) yanıma gelecekleri zaman hepsi ayrı ayrı arar ne istıyorsun diye . doğum günü evlilik yıldönümü hava soguk kar kış olsa eve geldin mi diye , kendi evlerine bişey yapılcak alınacak olsa fikir almak için . kızım için aşısını oldu mu kaç kilo oldu boyu ne kadar vs , herşeyi biliriz kımse de kımseye karışmaz , güzel bi aileyiz şükür ... konuşmadığım zaman da eksiklik hissederiz de kv komşuları arkadaşları bile ara beni ...

Ya arkadaslar Benim kaynanam ve Kayinbabam hergün ariyorlar artik biktim sizinkilerdemi öyle ?
Ayni sehirde kaliyoruz ayri oturuyorum ve her cumartesi Pazar yatili burdalar Sizde Nasil acaba ?
3.5 senelik evliyim. Bir kez bile kalmadılar. Cumadan cumaya ararım. Acil veya özel bir durum olursa hastalık ölüm vs o zaman da ararım. Bu kadar.

Ya arkadaslar Benim kaynanam ve Kayinbabam hergün ariyorlar artik biktim sizinkilerdemi öyle ?
Ayni sehirde kaliyoruz ayri oturuyorum ve her cumartesi Pazar yatili burdalar Sizde Nasil acaba ?
Biz merkezde kalıyoruz onlar ilçede. Iki haftada bir anca konuşuruz :KK70:

Eşinin ailesiyle olan iletişimi önemli bu konuda .herseyi o belirliyor :KK70:

Biz kirk yilda bi telefonlasiriz. Oda önemli birsey varsa. Arabayla 10 dkk mesafe ama cok sukur hic gelmezler. Gerci cocuk dogdugunda hergun gelmeye kalktilar deliye vurdum daha hic gelmiyorlar. Biz haftada bir gidiyoruz 1-2 saatligine okadar cok sukur.
Nasil Deliye vurdun gelmediler? Bende biktim artik gelmesinler haftada 1 ben gitsem yeter

Var ben:)
Eskiden hergün arardım. Kv günlük rapor isterdi benden.çaktırmadan kimler gelecek yada ben nereye gideceğim diye..
Şimdi küsüz de hiccc aramıyorum. Kurtuldum:-)
Ayni Benimki neden küstünüz?
Bide hep anneni sorar demi annenlemi gidecen annene mi gidecen Yada o mu Size gelecek! Artik biktim

Aramıyorum. Telefonda konuşmayı sevmiyorum. Haftada bir onlara ve bizimkilere gitmeye özen gösteririz, eşimi de annesini araması konuşması konusunda sıkıştırırım ama bu kadar. Kayınvalidelerdeki gelin beni arasın olayını da anlayamıyorum. İlerde oğlum kızım beni arasın yeter. 30 yıldan sonra ailemize katılmış insan haftada 2 kere beni aramalı diye dayatma sebebim ne olur bilemiyorum. Ama oğlum arasın sorsun beni isterim. o olsun diye ovulasyon günleri saymışım, kusa kusa hamilelil geçirmişim, normal doğum diye mahrem yerlerimi kesmişler, emzirmişim memeler yara olmuş, hem kanımı hem sütümü vermişim, uyumamışım, hangi kreş, hangi okul diye dertlenmişim, hocası eşit davranıyor mu, yeterince ilgileniyor mu diye üzülmüşüm, ilk dişinden ilk aşkına onunla olmuşum. Bu sıpa beni arasın bir zahmet. Ama geline neden baskı kurayım.
Hay agzina saglik Bende Iste cocugumdan isterim gelin ararsada armazsada cani sagolsun ama ne öyle hergun telefonda konusayim gelinimle her hafta Sounda 2 gün kaliyim biktirici degil mi?

Hergün kayınvalidemi arıyorum bn aramazsan o arıyor nasılsın diye aynı şehirde ayrı oturuyoruz sıkça yemek yapar gönderir bana o yüzden erkenden arar yemek yapma diye :halay: önemli ciddi bir durum olmadıkça kalmazlar kv le anne kız gbyiz çok şükür

Nasil Deliye vurdun gelmediler? Bende biktim artik gelmesinler haftada 1 ben gitsem yeter
Bir gece esim sehir disindaydi beni gece 23.30 da aradi ve cikmadim ama whatsappdeydimbana mesaj atti beni bi ararmisin diye bi kac dkk sonra aradim ve bana hesap sorarcasina konustu ben sesimi yukseltince sustu ve konuyu degistirdi. Ee ben kudurdum gece uyuyamadim sabah 6 da ise gidecegini bildigim icin tam 6 da aradim ve agzima geleni soyledim. Oyle gelinin evine hergun hergun gitmeye kalkilmaz insan bi rahat birakir dedim ve beni gece gece ariyamazsin saat 8den sonra paydos ha aradigindada cikmazsa. Musait degilimdir musait oldugumda donerim ve en önemlisi oglunu degil beni aramalisin müsaitmi diye bu evin hanimi benim dedim cok saydim ve egerki degismezlerse ben gorusmeyi tamamen kesecegimi soyledim. Baya bi sinir olmustum o gunu. Haklisin kizim ozur dilerim dedi ve o gunden sonra hosuma gitmeyen herseyi direk dile getirdim. Hoslarina gitmedi ama alistilar artik cok sukur. Ya insan zaten esiyle nekadar vakit gecirebiliyorki bunlar hrgun hergun gelme meraklisi anlamiyorum.

Bir gece esim sehir disindaydi beni gece 23.30 da aradi ve cikmadim ama whatsappdeydimbana mesaj atti beni bi ararmisin diye bi kac dkk sonra aradim ve bana hesap sorarcasina konustu ben sesimi yukseltince sustu ve konuyu degistirdi. Ee ben kudurdum gece uyuyamadim sabah 6 da ise gidecegini bildigim icin tam 6 da aradim ve agzima geleni soyledim. Oyle gelinin evine hergun hergun gitmeye kalkilmaz insan bi rahat birakir dedim ve beni gece gece ariyamazsin saat 8den sonra paydos ha aradigindada cikmazsa. Musait degilimdir musait oldugumda donerim ve en önemlisi oglunu degil beni aramalisin müsaitmi diye bu evin hanimi benim dedim cok saydim ve egerki degismezlerse ben gorusmeyi tamamen kesecegimi soyledim. Baya bi sinir olmustum o gunu. Haklisin kizim ozur dilerim dedi ve o gunden sonra hosuma gitmeyen herseyi direk dile getirdim. Hoslarina gitmedi ama alistilar artik cok sukur. Ya insan zaten esiyle nekadar vakit gecirebiliyorki bunlar hrgun hergun gelme meraklisi anlamiyorum.
Ay Canim Ya Bende cildirdim o gün ayni senin yaptigin gibi yaptim ama Benimkisi akillanmiyor bide misafirlerini Bana getirio midafirlerle kaliyor Bende

Her gun ariyor kayinvalide nadiren de birkac gun ara veriyor. Bazen gun icinde birden fazla. Acmadigimda ya da acamadigimda da ust uste 12-13 kez aramisligi var birkac defa. Ben kac kez ariyoruma gelirsek acikcasi firsat olmuyor o zaten aradigi icin aradan zaman gecmiyor. Ama hasta oldugunu vs duymussam veya baska sey varsa ariyorum. Bir de cocuk oldugu zaman bu aramalarin sayisi ne kadar artar bilemiyorum. Ayni sehirdeyiz bu arada.
Rahatsiz olmuyormusun o kadar Cok Aramaya?

Aramıyorum, onlarda aramıyor. En fazla 3 gün yatıya alırım o da farkli sehir oldugu icin. Ayni sehirde olsaydik yatili kabul etmezdim. 5 aydır kvnin yuzunu gormedim zaten, sık gelip gitmiyoruz.
Allahini seversen kv kp gelsin evine kalsinlar sormadan yatagini acip uyusunlar sende evimden mi gidin diecen? Diemezsin cunku olmuyor onlar yüzsüz sende mi Yüzsüz olcan onlar gibi

X