- 2 Ekim 2015
- 425
- 680
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni evliyeseniz bu hic dogru bi dacrnais degil bence araya biraz mesafe koyun desem araniz acilir ama kalma fikri iyi degil benceYa arkadaslar Benim kaynanam ve Kayinbabam hergün ariyorlar artik biktim sizinkilerdemi öyle ?
Ayni sehirde kaliyoruz ayri oturuyorum ve her cumartesi Pazar yatili burdalar Sizde Nasil acaba ?
Aman yarabbim nasil olur inanamadim.Konuşsan ne olur peki? Çok merak ettim Ayyy çok garip yaaa... benim de burda iş arkadaşımın ablası kendi öz babasından hamileliğini 9 ay boyunca gizledi! Doğuma gittiğinde babası sormuş nerde bunlar diye , annesi utana çekine doğum yapmaya gitti demiş babası o zaman öğrenmiş yeni geçen sene yani bu olay. Bunu duymasam sizinkine de inanmazdım ama hala devam eden garip adetler var..
Ne kayınvalideler var be
Biz sadece bayramlarda gidiyoruz.Bizde ayri sehirde oturuyoruz haftada bir mutlaka konururuz.yaztatili onbes t a til gideriz.onlarda yilda bir gelirler guzel gecer kv cok titiz ve becerikli ev piril piril olur.
valla kv sagken ıkı haftada bır falan arardım o da onemlı bırsey olursa arardı , haftada bır bes dk zıyaret ederdık ozel bır gun olursa yatısız gelıp gıderdı, kendısı vefat ettı kp tek kaldı ona da cenazeden sonra toplasan 3 kere gıtmısımdır aramıyorum cunku ısıtme problemı var ama esım gıder zıyaretıne-arar bızde boyle...Ya arkadaslar Benim kaynanam ve Kayinbabam hergün ariyorlar artik biktim sizinkilerdemi öyle ?
Ayni sehirde kaliyoruz ayri oturuyorum ve her cumartesi Pazar yatili burdalar Sizde Nasil acaba ?