Haftada kac Kere telefonlasiyosunuz esinizin annesi ve babasiyla?

Ya arkadaslar Benim kaynanam ve Kayinbabam hergün ariyorlar artik biktim sizinkilerdemi öyle ?
Ayni sehirde kaliyoruz ayri oturuyorum ve her cumartesi Pazar yatili burdalar Sizde Nasil acaba ?

Hergün konuşacak ne buluyorlar.Birde sizde kalmaları çok saçma geldi.Eşinizle haftasonu başbaşa bir yerlere gidemiyorsunuz.

Siz arada bir onlara gitseniz daha iyi.Sanırım eşiniz dengeyi koruyamıyor.Onunla konuşun bunun daha fazla böyle gidemeyeceğini anlatın.

Kayınpederim yok kayınvalidemide hasta olduğunda veya bayramdır özel gündür o zamanlar ararım yoksa arama ihtiyacı duymam .

Eskıden her hafta arardım
Evlerımız aracla 25 dk mesafede
Ne zaman kayınvalıdem kaynanalık yapmaya basladı artık hıc aramıyorum bayramda bıtek kayınbabamı arıyorum okadar

Yaklasık 1 senedır hıc gormedım

Iyı nıyetım suıstımal edılmeseydı gorusurdum ama cunku ben severım buyuk aileyı kendı aılem oyledır ona alıskınım
En ıyısı annesı hakkın rahmetıne kavusmus bı adamla evlenmek bunun baska cozumu yok sanırım bı yerden sonra illakı cozutuyorlar

Bu dediğiniz çok kırıcı bence. Kendi keyfinizi düşünüyorsunuz ve bu sebeple eşinizin annesinin olmamasını daha iyi görüyorsunuz? Peki erkek için iyi bir şey mi annesizlik? Bir erkek dese annesi ölmüş bir kadınla evleneceksin diye ya da eşiniz bu cümlelerin aynısını kursaydı hoşunuza gider miydi?
Ne bileyim benim gelinim en iyisi annesi ölmüş bir adamla evleneceksin diye bir cümle kursa kahrolurum. Annesizlik berbat bir şey ya hu.
Kaynananız kötü olabilir görüşmeyebilirsiniz ama bu lafınız çok tuhaf geldi o yüzden alıntıladım.

Hiç aramazlar. Daha doğrusu haftada bir arıyorlardı ben istemediğimi söyledim eşim de aramayın demiş aramıyorlar. Haftada bir gidiyoruz oturmaya. Oğullarıyla her gün konuşuyorlar :olamaz:
Aram da gayet iyi. Sevgili ve nişanlıyken de mesafeliydim. Hala öyleyim. Mis gibi :rapci:

MERHABA;
OKUDUM YAZINIZI BENİMKİLERDE ÖYLE HAFTADA 3 4 DEFA ARARLAR. AMA BEN RAHATSZ DEĞİLİM BAŞKA ŞEHİRLERDEYİZ.. EŞİMİ DAHA SIK ARARLAR TABİKİ HATLAR ARASI BEDAVA AİLECEK. BAZEN KISKANMIYOR DEĞİLİM.. ŞİMİDİLİK Bİ SORUN OLMADI..:KK200:

Valla cnm aklım estimi ariyorum bir ay sonrada iki gunde birde degisiyo bn aramasam uzun bir sure kaynanam merak edip arar bni oğluna baksam 3 aydir aramamistim cnm kaynanam ya arasam aramasam asla trip atmaz üzülmez arasamda duasini alirim iyiki varlar basimizdalar bazen cekilmez yanlari oluyo ama oda olsun bnimde var :KK66: kayin babam boyle seylere hic takmaz aradi aramadj diye ne güzel kiz arasinlar gelsinler ne hos iste....

Ya arkadaslar Benim kaynanam ve Kayinbabam hergün ariyorlar artik biktim sizinkilerdemi öyle ?
Ayni sehirde kaliyoruz ayri oturuyorum ve her cumartesi Pazar yatili burdalar Sizde Nasil acaba ?
mecbur olmadıkça hiç aramam 2 3 ay da bu gelir oturur giderler sadece dogumumda 2 gece kv kaldı ayni sehirdeyiz bu arada

ortalama 2 haftada bir arıyorum.. bayram ve kandillerde ararım. uzakta olduğumuz için yılda 1-2 ancak görüşüyoruz.

Bu dediğiniz çok kırıcı bence. Kendi keyfinizi düşünüyorsunuz ve bu sebeple eşinizin annesinin olmamasını daha iyi görüyorsunuz? Peki erkek için iyi bir şey mi annesizlik? Bir erkek dese annesi ölmüş bir kadınla evleneceksin diye ya da eşiniz bu cümlelerin aynısını kursaydı hoşunuza gider miydi?
Ne bileyim benim gelinim en iyisi annesi ölmüş bir adamla evleneceksin diye bir cümle kursa kahrolurum. Annesizlik berbat bir şey ya hu.
Kaynananız kötü olabilir görüşmeyebilirsiniz ama bu lafınız çok tuhaf geldi o yüzden alıntıladım.
Eger espiri yapmasam gider gercekten annesi olmayan bi adamla evlenirdim:deli:
Buna benzer bıkac konudada en ıyısı kımsesız bırıyle evlenmek seklınde kurdugum cumle var
Bu cumlenın dıger anlamı hayatda akrabaları varsa her daim sorun cıkar herseyı problem goreceksenız kımsesız bırıyle evlenın anlamınıda cıkarabıılırsınız yok efendım illa kotuye yormak istıyorum dıyorsanız demın yaptıgınız gıbı ...tek elı belınde dıger elinde kızgın maşalı carlayan gelinin sözleri olarak da algılayabılırsınız
Nasıl algıladıgınız sızın zıhnınızden gecenlerdır cunku...
Birdaha bır konuya yorum yazarken ıstersenız onceden sıze sorayım dusuncemı .sız en dogru dusunce oldugunu onaylarsanız yazayım olur mu
Tesekkur ederım .

keşke benide birazcık kaynanam arasa kadın sadece geldi istedi beni bi tektas taktı tamam. ARamaz asla ne söz ne nişan yaptı. Biz sevdiğimle herşeyi yapıyoruz . işte arada kayınpederim arıyor. Ama ben her cuma arıyorum.

Biz sadece bayramlarda gidiyoruz.
Bir de tatile giderken ugrariz.
Zaten benim ailemde onlarla aynı sehirde.
Herkesi görmüş oluruz.
Gecen sene sık sık geldi kpss hazirlaniyorum diye.sagolsun cok yardımı dokundu bana.bide masallah eski toprak kadin 53 yasinda ama benden saglam.bi girer eve esyalari ordan oraya ordan oraya : ) bi bakarim banyoya atmis halilari hali yikar :KK53:
Eger yazsa hemen yorganlari indirir bir guzel havalandirir oh mis.
Bende isim yoksa yaninda cirak gibi gezerim: )
Ayni benim kv gibi dogum yaptigimda gelmisti hergun etrafi siler supururdu.biz cagiririz gelmezler.yilda bir gelirler

Araa sıra.. :) Eşim her gün ziyaret eder.:KK25: tabi bence bu durumda hiçbir sakınca yok beni de her gün götürmek istemesinden çok çok iyi :KK69: bende haftada bir bazen iki haftada bir görürüm :KK37: özledikçe daha çok seviliyor kv kp :KK36:

Her gun ariyolar valla canim isterse aciyorum istemezse geri donus bile yapmiyorum hic ugrasamam. Senede de 3 sefer falan kalmaya geliyolar.

Benimkiler de eşimle hergün konuşur. Bide bazen onu kapatıp beni arıyorlar senin de sesini duyalım dedik diyorlar:halay: Ama hastalık bişey olmadıkça ben aramam pek

Aynı sehirde yatılı kalmak cok sacma. Ayni sekilde her gun konusmakta. Zaten aynı sehirde olunca iki üç haftada bir gorusuluyor. Dolayısıyla birşey sormak dışında aramam. Onlar da oyle.

Farkli sehirde olsam da kandil, bayram dışında ayda yilda bir arardim şahsen, onemli bir durum ve ya hastalık durumu falan yoksa. Telefonlasip durmayi gereksiz buluyorum.

Var malesef tek kp ile degil kaynimlarlada konusmuyorum ama alistim artik iyi taraflarida var hic yüz göz olmuyon tabi işin kötüsü eve gelince dilsiz gibu el kol işareti yapmak komik :KK70:

Ne sacma ya :olamaz:

Kp bir iki kere konus dedi de ben ayip olmasin die konusmadim ama kaynimlar pinti hic teklif etmediler ahaha :KK70:
Agriliyim ama ist yasiyom

Yanlış anlama lafım sana degil ama ilk defa böyle birşey duydum. Ne sacma sapan adetmis. Konuşmamak ne ya. Bitsin şu adet gelenek sacmaliklari derken her gun yenisi ekleniyor :KK57: çok itici geldi

Hiiiç aramam. Gitmem de, oğluyla hergün görüşüyor. Yılda 2 bayram varsa, 2 kere gider elini öperim. O kadaaar......

X