dusuncelerime katilmayan arkadaslardan teker teker alinti yapamicam kusura bakmayin sinavlarima calisiyorum vaktim yok a.s genel olarak yazacagim...bi kere ben muzikle ilgilenmis biri olarak( bazi muzikallerde ve ozel gunlerde solistlik yaptim Turkiyedeyken) hadise'nin sesinin cok guzel oldugunu soyleyebilirim. evet eurovision'da cok hos cikmadi sesi ama bu onlarin hatasiydi...hatalari da suydu: hem dansedip hem de sarki soylemek cok zor istir arkadaslar, bunu bilmeyen anlayamaz ve hadise'nin sesi cirkin diye atip tutar sadece. hadise'nin dansi cok haraketliydi, cogu zaman nefes nefese kaldi, sesini duzgunce cikaramadi, tonlarina dikkat edemedi...bu hatalar danstan kaynaklandi...daha slow ve sarkisini etkilemeyecek sekilde dans edebilirdi( mesela sertab erener gibi, hatta sertab hic dans etmedi de diyebiliriz) ya da hic dans da etmeyebilirdi...hadise'nin canli performanslarini dinleyin(eurovision disinda) begeneceginizden eminim. ayrica tekrar soyluyorum hadise cok guzel bir kiz...sanki hepiniz dunya guzelisiniz de onu begenmiyorsunuz ya pes...her guzelin kusurlari var, kimimizde selulit kimimizin gozu portlek, bacagi kalin, kimimizin burnu, poposu falan buyuk ama bu kusurlar insani cirkin yapmaz cunku hic bir guzel kadin dort dortluk degildir, buna ornek olarak bir suru hollywood yildizi bile gosterebiliriz...muhakkak hadise'de de bu tip kusurlar vardir ama siz de hic yok mu da hadise'ye burun kiviriyorsunuz...yigidi oldur hakkini yeme demisler...evet, benim fikrimce hadise'ye cirkin diyen kadin onu kiskaniyordur...begenmeyenler fotosunu koysun da bi gorelim cok mu guzelsiniz Allah askina! neden kadinlar kadinlari cekemez bunu anlamis degilim..aksine desteklemek varken...neyse benden bu kadar siz yine beni elestirmeye devam edin zemuszemus
komik komik çok komik.
illaki birini beğenmiyoruz diye ondan güzel mi olmamız lazım yada kıskanmamız.
ayrıca çok güzel bulduklarım var benim.bir taylor swift,bir angelina jolie...
onları kıskanmıyorum da labut bacaklı,patlak gözlü,kirli sarı tenli hadiseyi mi kıskanacağım. hey Allahım ya.
ayrıca hadi ondan güzel değilim. diyelim. peki güzel bulmadığım birine ben güzel değilim diye ,illaki güzelmi demeliyim. bu nasıl mantık..
.ha güzel değil diyen herkes kıskanıyor. buna çocuklar bile güler . bak şöyle gülerler hemde.:roflol::roflol:
bir güzellik yarışmasını düşünelim. oradaki jüri üyelerine bakalım. arada eski kraliçeler var tamam ama diğerleri.....
hepsi güzel yada çok yakışıklımı. hayır.çirkin adamda var kadında.
ama en güzelini seçiyorlar. bacakları eğri, yada vücudu kötü, yüzü şöyle böyle diyorlar. . ama önemli olan güzeli seçebilmek. kimsede onlara,
kardeşim sen bunlardan güzel misinde ,en güzelini seçiyorsun demiyor. demezde tabii.
çünkü ,bir insanın güzel bulunup bulunmaması, o kişinin güzel bulmadığı kişiden ,güzel olmasıyla ,yada çirkin olmasıyla, alakalı değildir.
ya da birini beğenmiyorsan illa ondan güzel olacaksın diye abuk sabuk, saçma sapan bir görüşü savunmak kadar ,komik, hiç değildir.
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)