Hadise ye tm erkekler neden hasta?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hiç beğenmiyorum şahsen fizik olablir tamam ama güzel bulmuyorum

birde o arkadasa baska bir sorum var...ben size birsey satmak istesem ..tarziniz olmayan beyenmediginiz birseyi...girtlaginizami sarilacagim bunu almak zorundasiniz,beyenmek zorundasiniz diye...o hadisenin durumuda öyle..parami ona kazandirmak zorunda deyilim...tv lere ciktiginda gicik oldugum birinin yüzüne bakipta ona prim kazandirmak zorundada deyilim.cd lerine parami verip.o yapmacik degistirilmis ona ayit olmayan sesinide dinlemek zorunda deyilim..umarim anlamisinizdir ne demek istedigimi...yani hadisede kendini halka mal etmis...beyenen beyenir...beyenmeyende beyenmez..ama beyenmeyen cogunlukta oldugu icin oda bunun farkinda...cabaliyor bir sekilde acik sacik poz vermekte ayakta durmaya calisiyor...onun ciplakligindanda birgün bikacak millet...o zaman neyapacak merak ediyorum...cünkü hergün yeni biri cikiyo...birgün oda kenara itilenlerden olacak...zaten coktan kenara itilmisti...o acik sacik pozlar kurtariyo az cok...

Son düzenleme:
üüfff bu konu çok sarpa sardıı.hadisenin derdi kk gerdii sankiii
kı<zlar boşverin.begenen begenir begenmeyen begenmiyorum der biitiiii..
allahın yarattıgı kuularına biz pörtlek löp et vs..demek nekadar dogruu ğünah ya...

ben ilk çıktığı zamanlarda kadın halimle bile beğeniyordum ama zonra bozuldu yaa bence. Çorap reklamında hele iyice soğudum. Bir kere bacakları çok kalınlaşmış. Ayrıca o reklamda bacakları çaprıktı ve güzel dans edemiyordu. Estetiği bozuldu özellkle şu şarkı yarışmasından sonra benim gözüme o kadar çekici gelmiyor...

ben farkindaysan her kadin da mutlaka kusur vardir dedim ve Hadise kusursuz demedim, ''guzel'' dedim.

[/COLOR]
komik komik çok komik.

illaki birini beğenmiyoruz diye ondan güzel mi olmamız lazım yada kıskanmamız.
ayrıca çok güzel bulduklarım var benim.bir taylor swift,bir angelina jolie...
onları kıskanmıyorum da labut bacaklı,patlak gözlü,kirli sarı tenli hadiseyi mi kıskanacağım. hey Allahım ya.
ayrıca hadi ondan güzel değilim. diyelim. peki güzel bulmadığım birine ben güzel değilim diye ,illaki güzelmi demeliyim. bu nasıl mantık..
.ha güzel değil diyen herkes kıskanıyor. buna çocuklar bile güler . bak şöyle gülerler hemde.:roflol::roflol:
bir güzellik yarışmasını düşünelim. oradaki jüri üyelerine bakalım. arada eski kraliçeler var tamam ama diğerleri.....
hepsi güzel yada çok yakışıklımı. hayır.çirkin adamda var kadında.
ama en güzelini seçiyorlar. bacakları eğri, yada vücudu kötü, yüzü şöyle böyle diyorlar. . ama önemli olan güzeli seçebilmek. kimsede onlara,
kardeşim sen bunlardan güzel misinde ,en güzelini seçiyorsun demiyor. demezde tabii.
çünkü ,bir insanın güzel bulunup bulunmaması, o kişinin güzel bulmadığı kişiden ,güzel olmasıyla ,yada çirkin olmasıyla, alakalı değildir.
ya da birini beğenmiyorsan illa ondan güzel olacaksın diye abuk sabuk, saçma sapan bir görüşü savunmak kadar ,komik, hiç değildir.:delphin:

benim mantigim suydu bunlari yazarken: biri baskasina burun kivirirken cirkin derken once kendisine bakmali...tabii ki cirkinsin diye senden daha guzel gorunumlu insanlari begenmek zorunda degilsin ama benim mantigim bu...ayrica burda suan juri uyeligi falan yapmiyoruz ve hadiseyi tek sarkici olarak elestiriyoruz yani konu hadise suan, basligi bir daha okumani tavsiye ederim. benim dusuncelerim senin icin abuk sabuk olabilir bu senin gorusun, ama goruslerime karsi ciktigin icin saygisizlik yapman da hos degil...kimsenin dusuncesine evet demek zorunda degilim. ayrica ben de size burda kendi dusuncemi kabul ettirmeye calismiyorum. dusunduklerimi sonuna kadar soylerim ve soyleyecegim.

siz bir hadise fun sınız sanırım..

siz çok beğenirsiniz, ben yada başkası beğenmez.. bunu illa kıskançlık adı altında söylemeniz çok sabit fikirli olduğunuzu gösteriyor..

mantıklı olun lütfen..

eğer herkesin zevki, beğenisi aynı olsaydı, dünyada evli çift yada sevgili kalmazdı.. çünkü herkes aynı kişiyi beğenir ve aşık olurdu..

hadise size göre çok güzel bir kadındır.. bana görede ebru gündeş çok güzel bir kadındır..

insanlara kendi fikrinizi empoze etmeye çalışmakta ki bu ısrar ve inadınıza sadece gülüyorum..

buraya yorum yapanların güzel yada çirkin olmaları önemli değil.. burda üyeleri değil hadiseyi tartışıyoruz..

üyelere böyle laf atmanız hiç hoş değil..

tartışılan şeye bakın.. ne kadar seviyesizce.. " hadiseyi beğenenler , beğenmeyenlere karşı"

her derdimiz bitti bu kaldı değilmi..:delphin:

hadise fani degilim, sadece ara sira videolarini izlerim o kadar, bi kac tane de konserini izledim. ister sabit fikirli olurum ya da olmam ya bu benim gorusum, kendinizi bu kadar kasmaniza gerek yok. kimseye laf atmiyorum, herkes gibi dusuncelerimi soyluyorum. kk'da ilk defa dusunduklerini soyleyen kisi ben degilim. her konuda ayni fikre sahip olacak degiliz. uyeler arasinda boyle seyler olmasi normaldir ama siz cok abartmissiniz. kk'da ne tartisanlar ne seviyesizlikler oldu, benim kendi dusuncelerimi yazmam terbiyesizlik degil aciksozluluk. bu da beni ilgilendirir.

benim mantigim suydu bunlari yazarken: biri baskasina burun kivirirken cirkin derken once kendisine bakmali...tabii ki cirkinsin diye senden daha guzel gorunumlu insanlari begenmek zorunda degilsin ama benim mantigim bu...ayrica burda suan juri uyeligi falan yapmiyoruz ve hadiseyi tek sarkici olarak elestiriyoruz yani konu hadise suan, basligi bir daha okumani tavsiye ederim. benim dusuncelerim senin icin abuk sabuk olabilir bu senin gorusun, ama goruslerime karsi ciktigin icin saygisizlik yapman da hos degil...kimsenin dusuncesine evet demek zorunda degilim. ayrica ben de size burda kendi dusuncemi kabul ettirmeye calismiyorum. dusunduklerimi sonuna kadar soylerim ve soyleyecegim.

çok saçma ve komik bir mantık. :delphin:

zaten jüri üyesi diyerek örnek verdim ben. yani birini beğenmemen için illa ondan güzel olmak gerekmiyor. onu ssize göstermek için örnekleme gereği duydum.
tabi anlayana.:delphin:
bu arada,başlığı biliyorum. kör değilim.:hulya:
hadiseyide hiçmi hiç beğenmiyorum.
illa beğendireceksiniz. garip.
hayır BENCE GÜZEL DEĞİL.
oldumu hanımefendi.zemuszemus
..

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgili hıkom..
hadısenın kankası kardesı annesı falanmısın bu kadar korumussun...
yahu alttarafı hadıse yani enı konu tartışmaya gerek yok..
bu kadar hadise çıkartmayın reca edicem..:hulya:

evet annesiyim delikafadulden . kimseyi korumuyorum. burda kendi dusuncelerimi dile getiriyorum. istedigimi de soylemekte ozgurum. kasmayin bu kadar kendinizi. bak benim hic umrumda mi :CüvCüv: hepimiz farkli farkli insanlariz, oluyor boyle seyler iste :icecream:

valla adı üstünde hadise, hadise oldu valla günlerdir KK dakaydirigubbakcemile3

yanlız kabul edin kızlar bu kızda bişeyler olmasa hayatta bu kadar konuşulmaz, bu kadar mesele olmazdı, var demekki bişeylera.s

birde dans ettigi icin sesi iyi cikmadi yazmis...peki her konserinde canli söylüyormu aceba..o cesareti varmi onda....ayrica sesi gercekten güzel olsa ..farkli yollardan ünlü olmaya calismaz....ciplak külot sütyen milletin icine cikmaz..sesim güzel der kendini paralamaz acik sacik pozlar vermez...bu kadinin hicmi annesi babasi yok....youtubta bazi resimlerini gördüm...eurovizyon sarkisina bakayim nasil diye...sirf acik sacik poz vermis...almanlar bile cok agir sözler yazmis klibin altina...onun adina türklügümden utaniyorum....

benim esimde beyenmez..o ciktigi zaman kanal degistirir...

onu yazan kisi benim. seffaf oda diye bir programini izlemistim canli soyledi hep ve sesi guzeldi. ayrica konserlerini de dinledim onlar da guzeldi. hepsi de canliydi. internetteki canli soyledigi videolari da hos bence ara sira esimle dinliyoruz. ciplaklik konusunda bir sey soyleyemeyecegim ben sesiyle ilgileniyorum ama cok fazla ciplaklik hos durmuyor tabii ki bu dogru

hadise fani degilim, sadece ara sira videolarini izlerim o kadar, bi kac tane de konserini izledim. ister sabit fikirli olurum ya da olmam ya bu benim gorusum, kendinizi bu kadar kasmaniza gerek yok. kimseye laf atmiyorum, herkes gibi dusuncelerimi soyluyorum. kk'da ilk defa dusunduklerini soyleyen kisi ben degilim. her konuda ayni fikre sahip olacak degiliz. uyeler arasinda boyle seyler olmasi normaldir ama siz cok abartmissiniz. kk'da ne tartisanlar ne seviyesizlikler oldu, benim kendi dusuncelerimi yazmam terbiyesizlik degil aciksozluluk. bu da beni ilgilendirir.

bence siz abarttınız ve kasdınız..

biz beğenmiyoruz yazınca bir celallendiniz ve üyelere" kıskançsınız, hadi resimleriniz koyun bakalım " diyecek kadar ileri gittiniz..işte bu terbiyesizliktir..

beğenmek zorundamıyız?

siz beğenin.. size kimse birşey dedimi? heerkes hadiseye yorum yaparken siz üyelere yorum yapmaya başladınız..

kim kasıyor kendini belli..:roflol:

çok saçma ve komik bir mantık. :delphin:

zaten jüri üyesi diyerek örnek verdim ben. yani birini beğenmen için illa ondan güzel olmak gerekmiyor. onu ssize göstermek için örnekleme gereği duydum.
tabi anlayana.:delphin:
bu arada,başlığı biliyorum. kör değilim.:hulya:
hadiseyide hiçmi hiç beğenmiyorum.
illa beğendireceksiniz. garip.
hayır BENCE GÜZEL DEĞİL.
oldumu hanımefendi.zemuszemus
..

illa begendirmeye calismiyorum. sadece benim dusuncelerime karsilik yazdiklariniza ben de cevap yaziyorum, bu kabul ettirmek, diretmek olsaydi hic kimse birbirine karsilik yazmazdi kk'da. ister begenirsin ister begenmezsin. bence de guzel bir bayan.

bence siz abarttınız ve kasdınız..

biz beğenmiyoruz yazınca bir celallendiniz ve üyelere" kıskançsınız, hadi resimleriniz koyun bakalım " diyecek kadar ileri gittiniz..işte bu terbiyesizliktir..

beğenmek zorundamıyız?

siz beğenin.. size kimse birşey dedimi? heerkes hadiseye yorum yaparken siz üyelere yorum yapmaya başladınız..

kim kasıyor kendini belli..:roflol:

vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Back