- 25 Aralık 2020
- 5.248
- 19.189
- 198
- 41
en son Hakkari ve Şırnak'ın da güvenli olmayan bölge statüsü kaldırıldıGermany - Asylum Information Database | European Council on Refugees and Exiles
This 2023 update of the report was written by Teresa Fachinger, Marlene Stiller and Paula Hoffmeyer-Zlotnik, independent researchers and was edited by ECRE. The first report and updates until 2019 for this country report were written by Michael Kalkmann, Coordinator of Informationsverbund Asyl...asylumineurope.org
Anladığım kadarıyla Almanya turkiyeyi başvurusu değerlendirilmeden hemen reddedilecek güvenli menşe ülkeler kategorisine bile sokmuyor. Yani teorik olarak Türkiyeden kacip beni devletim koruyamiyor guvenligim yok turkiyede demek hala mumkun olabilir. Ama dediklerim bu adamın durumundan bağımsız tabi ki orasına katılıyorum.
birkaç ay oldu en son bu iki il kalmıştı, oralardan gelenlere red vermiyorlardı o zamana kadar
zaten şu anda %90 üstünde red oranları o da işte istisnai durumları olanlar, kabul ediliyor olabilir
kadın olup töre cinayeti var bizde gidersen vururlar diyenler olabilir
almanyanın terör listesinde olayan örgütler filan olabilir, tr'de siyasi davam var diyenler olabilir bunlar ne kadardır bilemiyorum.