Hadise ye tm erkekler neden hasta?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kızlar yapmayın ya, geçenlerde benzer bi konuda benzer tartışmalar çıkmış, ve bi sürü arkadaş banlanmıştı ne gerek var, bi hiç yüzünden

Abowwww hadise kk de hadise yaratmis, bacilar birbirine girdi aloo sakin olun daaaaa, hepiniz guzelsiniz guzellik gelici gecici, icleriniz guzel olsun beaopuyorumnanaktanyerimseniben

bence siz abarttınız ve kasdınız..

biz beğenmiyoruz yazınca bir celallendiniz ve üyelere" kıskançsınız, hadi resimleriniz koyun bakalım " diyecek kadar ileri gittiniz..işte bu terbiyesizliktir..

beğenmek zorundamıyız?

siz beğenin.. size kimse birşey dedimi? heerkes hadiseye yorum yaparken siz üyelere yorum yapmaya başladınız..

kim kasıyor kendini belli..:roflol:

bana celallenip bir suru seyler yazan sizlersiniz ben degilim, ben yazinca mi celallenmek oluyor tabii ki ben de dusuncelerimi yazacagim. kime ne soyleyecegimi ne kadar ileri gidecegimi ben bilirim, kimseden izin alacak degilim. ben ilk once bir kisiden alinti yapip bir yorum yazdim, yazdigim seyi bir cok kisi niye ustune alinip cevap yazdi, o zaman bu da celallenmek oluyor sizin tabirinizle. herkes kendi dusuncesini yazdi, zaten kk'da herkes bunun icin bulunmuyor mu . size de bir daha cevap yazmayacagim. size kimse zorla birini begendirmeye calismiyor, kaldi ki birini begendirmeye calissam bu kisi hadise olmaz zaten o da ayri... :dilcikar:

benimde asırı derecede fanı oldugum kisiler var ama cirkin vs dediklerinde bu kadar korumacılık yapmıyorum gerek varmı yok herkes herkesi begenmek zorunda degil anlamıyorum bu ne hırsdır boyle..hadi bakalım resminizi koyunda gorelim senmi daha guzelsin hadisemi :) boylede bir konu acalım bari..sesinide sevmiyorum yuzunude begenmiyorum:)

hadise'nin fani falan degilim...korumuyorum...dusuncelerimi yaziyorum...

Vay hadiseye bak be, kizlar sakin olun yaws, sabah sabah asmissiniz kendinizi masallah, 3 saatlik uykuylayim size helal olsun, ben hala kendime gelemedim, siz tartisiyorsunuz bi hadise icin deger mi ?

ay gercekten kızlar baska derdınız yok mu ya.güzel degıl işte hadıse degıllllll.erkekler begenıyor evet bıkere şey edıp bırakmak ıçın.bu kadar basitttt.

sanki hepiniz dunya guzelisiniz de onu begenmiyorsunuz ya pes...her guzelin kusurlari var, kimimizde selulit kimimizin gozu portlek, bacagi kalin, kimimizin burnu, poposu falan buyuk ama bu kusurlar insani cirkin yapmaz cunku hic bir guzel kadin dort dortluk degildir, buna ornek olarak bir suru hollywood yildizi bile gosterebiliriz...muhakkak hadise'de de bu tip kusurlar vardir ama siz de hic yok mu da hadise'ye burun kiviriyorsunuz...yigidi oldur hakkini yeme demisler...evet, benim fikrimce hadise'ye cirkin diyen kadin onu kiskaniyordur...begenmeyenler fotosunu koysun da bi gorelim cok mu guzelsiniz Allah askina! neden kadinlar kadinlari cekemez bunu anlamis degilim..aksine desteklemek varken...neyse benden bu kadar siz yine beni elestirmeye devam edin

şu mesajınızdan bir alıntı.
burada resmen bize hakaret ediliyor.
yok kıskançsınız yok çekemiyorsunuz yok siz sanki dahamı güzelsiniz diye olayı kişiselleştiren ve hakarete giden sizsiniz.
bu açıkca belli zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
"...evet, benim fikrimce hadise'ye cirkin diyen kadin onu kiskaniyordur...begenmeyenler fotosunu koysun da bi gorelim cok mu guzelsiniz Allah askina! neden kadinlar kadinlari cekemez bunu anlamis degilim..aksine desteklemek varken...neyse benden bu kadar siz yine beni elestirmeye devam edin "

yukarıya kopyaladığım yazıyı siz yazdınız...

başka söze gerek yok...

bencede banu alkanın , ayşe hatun önalın sesleri ve şarkıları süperr

çeksene elini kırıcanmı belimikaydirigubbakcemile3 bak biri çirkin derse

cevabım hazır sakın kıskançlık yapmayın sizinde sesiniz güzel değil diye

ay gercekten kızlar baska derdınız yok mu ya.güzel degıl işte hadıse degıllllll.erkekler begenıyor evet bıkere şey edıp bırakmak ıçın.bu kadar basitttt.

olay hadiseden çıktı..

üyelerin güzel çirkin olduklarına, kıskançlıklarına kadar geldi..:roflol:

ya ben bu arkadaşa bir soru sormak istiyorum

banu alkanın sesi sence güzelmii
cevabını cidden merak ediyorum güzel desen samimiyetine güvenmicem
çirkin dersen sesini kıskanıyorsun dicem
hahahahayatttttttttttttt

80 kiloluk bir bayanken 90-60-90 im falan diye konusan, sarkiciyim diye neremi neremi diye album yapip ortalikta kendini rezil eden Banu Alkan icin tabii ki guzel demeyecegim.
bi kere yaptigin kiyaslama mantik disi zaten. oldu olacak Hadise ile Akrep Nalan'i kiyaslasaydin delikafadulden kaydirigubbakcemile3 kiskanc diyebilirsin bana bu da bir bakis acisi :roflol:

Son düzenleme:
bencede banu alkanın , ayşe hatun önalın sesleri ve şarkıları süperr

çeksene elini kırıcanmı belimikaydirigubbakcemile3 bak biri çirkin derse

cevabım hazır sakın kıskançlık yapmayın sizinde sesiniz güzel değil diye

:roflol::roflol:

sanki hepiniz dunya guzelisiniz de onu begenmiyorsunuz ya pes...her guzelin kusurlari var, kimimizde selulit kimimizin gozu portlek, bacagi kalin, kimimizin burnu, poposu falan buyuk ama bu kusurlar insani cirkin yapmaz cunku hic bir guzel kadin dort dortluk degildir, buna ornek olarak bir suru hollywood yildizi bile gosterebiliriz...muhakkak hadise'de de bu tip kusurlar vardir ama siz de hic yok mu da hadise'ye burun kiviriyorsunuz...yigidi oldur hakkini yeme demisler...evet, benim fikrimce hadise'ye cirkin diyen kadin onu kiskaniyordur...begenmeyenler fotosunu koysun da bi gorelim cok mu guzelsiniz Allah askina! neden kadinlar kadinlari cekemez bunu anlamis degilim..aksine desteklemek varken...neyse benden bu kadar siz yine beni elestirmeye devam edin

şu mesajınızdan bir alıntı.
burada resmen bize hakaret ediliyor.
yok kıskançsınız yok çekemiyorsunuz yok siz sanki dahamı güzelsiniz diye olayı kişiselleştiren ve hakarete giden sizsiniz.
bu açıkca belli zaten.

değilmi ya?

o zaman sende , bende, beğenmeyenlerde çok çirkiniz, ve kıskancız..:roflol:

80 kiloluk bir bayanken 90-60-90 im falan diye konusan, sarkiciyim diye neremi neremi diye album yapip ortalikta kendini rezil eden Banu Alkan icin tabii ki guzel demeyecegim.
bi kere yaptigin kiyaslama mantik disi zaten. oldu olacak Hadise ile Akrep Nalan'i kiyaslasaydin delikafadulden kaydirigubbakcemile3 kiskanc diyebilirsin bana bu da bir bakis acisi :roflol:

allah cezanı vermesin emi gözümden yaş geldii kaydirigubbakcemile3

nasılda ciddi ciddi açıklama yapmış...orda anlatmak istediğimiz nokta başkaydı ama

demek ki çok zorlamamak lazımmı kaçkere anlattılar daha kaçkere anlatcaklar

anlamayan anlamıyor demekki oda bir beceri

allah cezanı vermesin emi gözümden yaş geldii kaydirigubbakcemile3

nasılda ciddi ciddi açıklama yapmış...orda anlatmak istediğimiz nokta başkaydı ama

demek ki çok zorlamamak lazımmı kaçkere anlattılar daha kaçkere anlatcaklar

anlamayan anlamıyor demekki oda bir beceri

:roflol::roflol::roflol:

Vay hadiseye bak be, kizlar sakin olun yaws, sabah sabah asmissiniz kendinizi masallah, 3 saatlik uykuylayim size helal olsun, ben hala kendime gelemedim, siz tartisiyorsunuz bi hadise icin deger mi ?

aslinda mesele hadise deyil..maksat biraz heycan olsun ..buda buranin tadi tuzu.kaydirigubbakcemilesonra barisiriz merak etmekaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
artık vaalahiii zırvanadan çıkmıısınzz..sizene yaa hadiseden herekez kendine bakksın...
ğüzeelde güzel çirkinde çirkin...hepimiz bayanız anneyiz yada allahın bir kulu..uzattmayın artkadaşlar..süündüüü iyice çirkinleşşiyooo konu.kalp kırmayın yaaaa..hikom fikrini sööylemiş...tamam bukadar herkez nasıl begenmiyorum diyosa oda begeniiyoo....kavga etmeyin er çirkiniz benim hadiiiiikaydirigubbakcemile2

Back