Hadise ye tm erkekler neden hasta?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende hüllonun yüzünü görmeye tahamül edemiyorum...yetenek yarismasina severek bakiyordum sapirtlak gibi orayida bulmus yapismis....onun yüzünden severek izledigim programdanda oldum bakmiyorum artik...tipsiz garu...her yerden cikiyo....ighh:dilcikar:.....hüllo bu domatesler sana..:tomato:

AAAA sen de hamilesin...delikafadulden
Çok tebrikler,şimdi farkettim cetvelden...:nazar:

bende hüllonun yüzünü görmeye tahamül edemiyorum...yetenek yarismasina severek bakiyordum sapirtlak gibi orayida bulmus yapismis....onun yüzünden severek izledigim programdanda oldum bakmiyorum artik...tipsiz garu...her yerden cikiyo....ighh:dilcikar:.....hüllo bu domatesler sana..:tomato:

bende sevmiyorum çok terbiyesiz ve densiz biri :tomato: :tomato: :tomato:

o da yaşlandıı artıkk kızz

evet canim hülya avsar..ona hüllo diyorum...ibrahim tatlisese nasil ibo diyorlar..onada hüllo diyorum..zaten bu ikisi cok yakisiyolar birbirine keskem evlenseler....kaydirigubbakcemile3

evet canim hülya avsar..ona hüllo diyorum...ibrahim tatlisese nasil ibo diyorlar..onada hüllo diyorum..zaten bu ikisi cok yakisiyolar birbirine keskem evlenseler....kaydirigubbakcemile3

Hülya yakışıklısını bulmuş.Saaddetin Saran varken napsın ibo yu....gençlik hatasıydı ibo demek ki..kaydirigubbakcemile3

AAAA sen de hamilesin...delikafadulden
Çok tebrikler,şimdi farkettim cetvelden...:nazar:

evet canim..en sonunda gerceklesti hamileyim artik...1 sene ugrastirdi ama kerata...cok nazli olacak bu bebisim.kaydirigubbakcemile3..yanlis hatirlamiyorsam sende ikizlere hamileydin..

Son düzenleme:
ama hülloo üzülmesin ben rakibesinide beğenmiyoruumm kaydirigubbakcemile3

evet canim..en sonunda gerceklesti hamileyim artik...1 sene ugrastirdi ama kerata...cok nazli olacak bu bebisim.kaydirigubbakcemile3..yanlis hatirlamiyorsam sende ikizlere hamileydin..

Evet bu sene de ikizlere hamileyim....

bende anlamıyorum bişeyede benzemiyo bence ..okadar bakıma ışık oyunlarına rağmen kaba saba bişi işte...aman erkeklerde olsunda nolursa olsuncu oldu artık...zevksizlik bence..

zevksiz oldukları için yoksa kurbağa suratlı kalın bacaklı bir kız bana göre güzellik onun yanında bile geçmiyor
hadise'nin tipini anlatirken o guzelim kizi da kurbaga suratli yaptin ya sana helal olsun...sadece guluyorum sana cunku kiskancsin...hadise dunyadaki en guzel kadin olmayabilir ama cok guzel bir kiz...erkekler de vucudunu begeniyor ayrica sesi de guzel boylece daha cok hoslarina gidiyor demek ki...

hadise'nin tipini anlatirken o guzelim kizi da kurbaga suratli yaptin ya sana helal olsun...sadece guluyorum sana cunku kiskancsin...hadise dunyadaki en guzel kadin olmayabilir ama cok guzel bir kiz...erkekler de vucudunu begeniyor ayrica sesi de guzel boylece daha cok hoslarina gidiyor demek ki...[/QUOT::E]

ne alaka beğenmiyor söylüyor. beğenmeyince kıskanç mı olunuyormuş??
. bende beğenmiyorum. patlak gözlü bir şey ,labut bacaklı da.:hulya:
çok kıskanç gördüm kendimi hay Allah:delphin:
Sesini de ,Eurovizyon şarkı yarışmasında ,duyduk. pardon,duyamadık:roflol:
bir türlü çıkmadı da..:kahve:

Son düzenleyen: Moderatör:
hadisenin sesi güzelmi:roflol::roflol:
cok komik ya....kimbilir nerden nasil torpiller aldida bu duruma geldide sarkici yaptilar onu....bazi sarkicilarin sesini düzeltiyorlar cd lerde gercek sesini cekmiyorlar.....ciplak dogal sesini duyduk cok berbatti hala nasil eurovizyonda 4.oldu sasiyorum..ben 14...15..sirada bekliyordum ...ha onu bende kiskanmiyorum...tamam öyle abartili cirkin deyil ama güzelde deyil...okadar profesyonel makjalan..sac modeli kiyafetlerlen vs..vs.. herkez güzel olur

hadisenin sesi güzelmi:roflol::roflol:
cok komik ya....kimbilir nerden nasil torpiller aldida bu duruma geldide sarkici yaptilar onu....bazi sarkicilarin sesini düzeltiyorlar cd lerde gercek sesini cekmiyorlar.....ciplak dogal sesini duyduk cok berbatti hala nasil eurovizyonda 4.oldu sasiyorum..ben 14...15..sirada bekliyordum ...ha onu bende kiskanmiyorum...tamam öyle abartili cirkin deyil ama güzelde deyil...okadar profesyonel makjalan..sac modeli kiyafetlerlen vs..vs.. herkez güzel olur

eurovizyonda 4. olmus olmasinin tek sebebi gurbetciler canim kendi kendimize oy verdik baska birsey degil...

eurovizyonda 4. olmus olmasinin tek sebebi gurbetciler canim kendi kendimize oy verdik baska birsey degil...
valla ben hakki varsa oy vriyorum eurovizyonda...mesela kenan dogulu icin 3-4 kere aramistim...mor ve ötesi icinde 1 kere aradim daha arayacaktim ama tel.hatti kesilmisti

ama böyle ipsiz sapsiz sarkicilar icin parmagimi bile oynatmam..50 centim bile yazik hadise gibilerine...

Son düzenleme:
valla ben hakki varsa oy vriyorum eurovizyonda...mesela kenan dogulu icin 3-4 kere aramistim...mor ve ötesi icinde 1 kere aradim daha arayacaktim ama tel.hatti kesilmisti

ama böyle iptan saptan sarkicilar icin parmagimi bile oynatmam..50 centim bile yazik hadise gibilerine...

Zevk meselesi ben sarkiciya degil sarkiya oy verdim sarkida bence güzeldi

Zevk meselesi ben sarkiciya degil sarkiya oy verdim sarkida bence güzeldi

haklisinda ben sarkiyida beyenmedim...ilk dinledigimde beyenmistim..hadiseyi sevmesemde arayacaktim...ama gercek sesiyle dinlememistim.playbak olarak dinlemistim....hem 2. kez dinledikten sonra insan daha iyi anliyo kaliteli kalitesis bi sarki olup olmadigini..bence sarkida cok basitti...bazi sarkilar vardir uzun yillar gecmesine ragmen insan severek dinlemek ister ..bazi sarkilar vardir..2.kez 3.kez dinledikten sonra kulaklarini kapatasi gelir ..:bbo:

Back