Hadise ye tm erkekler neden hasta?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
CADIARZUhiç dikat etmedim.....ben kople bakııyorum
öyle dedaylı incelemedim..kaslıı gbiii bacagıııı

hadise o bodur bacakları pörtlek gözlerine rağmen bakılıyor olması erkeklerin neye baktığını açıklıyor.:roflol:

pöörtlekkmiiiiiii:1shok:
bergüzal koreli ben dah çok pörtlek kurbaga gözlü biliyorum..bence
amaaa..............hihoyyyt

pöörtlekkmiiiiiii:1shok:
bergüzal koreli ben dah çok pörtlek kurbaga gözlü biliyorum..bence
amaaa..............hihoyyyt

Kız sen hadiseyi bu kadar beğeniyorsun artık sana bir beleş bilet yollaması lazım bir konseri için..kaydirigubbakcemile3

Berguzel Korel pörtlek gözlü değil iri gözlü..İri kemikli bir kadın...Uzun boylu olduğu halde pek beğenmiyorum onu..Zarif değil...Bir de çok rükuş giyiniyor....

Bir gün bunlar gelip bize kızacak arkamızdan konuşuyorsunuz diye valla..-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

Kız sen hadiseyi bu kadar beğeniyorsun artık sana bir beleş bilet yollaması lazım bir konseri için..kaydirigubbakcemile3

Berguzel Korel pörtlek gözlü değil iri gözlü..İri kemikli bir kadın...Uzun boylu olduğu halde pek beğenmiyorum onu..Zarif değil...Bir de çok rükuş giyiniyor....

Bir gün bunlar gelip bize kızacak arkamızdan konuşuyorsunuz diye valla..-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
yok kız begenmiyorum çok..ondan çokk ğüzeeleri var..beren saat sibel can,kate winslett..saadecre hoşş..sositosositohele bergüzalı ıyyyyyyyyyyy hiçç begenmem...........hiçbişe yakışmıyoo ona be...boyu felan iyyde yüzüüü:1ninca:öcüüüüüü,,vaalahi artık bi ğöreselerr :sinifsinif:yandıkk:teytey:

pötlekk gözlü bergüzarrrrrrr

kurbağa gözlü hadiseeeee çirkinsinizzz çirkinnnnn

nanananaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nanananayyyyyyyyyyyyyyyyyyy

evet, evet çok güzel bakın.

erkekler güzellikle seksiliği ayıramadıkları için söylüyorlar güzel diye. sadece seksi. o da açarsa. ki açmadan duramıyor. oysa gerçekten seksi ve güzel bir kadın tamamen kapalı giyinerek bile çok seksi olur.

erkeklere gelince, bırakın beğensinler. beğendikleri şeyin aslı bu. sevgiler...

Eklentiler

• $hadise_makyajsiz.jpg
    $hadise_makyajsiz.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 40
evet, evet çok güzel bakın.

erkekler güzellikle seksiliği ayıramadıkları için söylüyorlar güzel diye. sadece seksi. o da açarsa. ki açmadan duramıyor. oysa gerçekten seksi ve güzel bir kadın tamamen kapalı giyinerek bile çok seksi olur.

erkeklere gelince, bırakın beğensinler. beğendikleri şeyin aslı bu. sevgiler...

Eee yani biz görmüştük ve anlamıştık onun makyajsız halini..Saçları hiç de sahnedeki gibi değil de mi..zemuszemus

Orasını burasını açmadan da güzel ve seksi olabilen kadın güzeldir bence de...kaydirigubbakcemile5

soruyuu kızlara sormak lazıım
erkekler anlamaz bizee sorsunlar dimii sengözlerimebaksanab

bende hüllonun yüzünü görmeye tahamül edemiyorum...yetenek yarismasina severek bakiyordum sapirtlak gibi orayida bulmus yapismis....onun yüzünden severek izledigim programdanda oldum bakmiyorum artik...tipsiz garu...her yerden cikiyo....ighh:dilcikar:.....hüllo bu domatesler sana..:tomato:

Hüllo kim hülya avşar mı ?

ben de orda oylum talu yu beğenmemiştim..Çok itici gelmişti bana....

Back