- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #4.421
çocuklarım rahatsız öğleden sonra doktora götüreceğim.büyük oğlum çok çabuk hastalanıyor.beraber oynadıkları için küçük oğlumada geçiyor.nezle olmuşlar ama büyük oğlum çok öksürüyor.:2::2:
çocuklarım rahatsız öğleden sonra doktora götüreceğim.büyük oğlum çok çabuk hastalanıyor.beraber oynadıkları için küçük oğlumada geçiyor.nezle olmuşlar ama büyük oğlum çok öksürüyor.:2::2:
cok saolun :) resmen kendımi şişirılmıs balon gıbı hissediyorum((
esraesraesra
Hepiniz saolun kızlar.şimdi geldim hastaneden.büyük oğluma yine üç enjeksiyon yapılacak.üç gün rapor verdi.bir çanta şurupküçüğede soğuk algınlığı şurubu peditus verdi.
hepiniz saolun kızlar.şimdi geldim hastaneden.büyük oğluma yine üç enjeksiyon yapılacak.üç gün rapor verdi.bir çanta şurupküçüğede soğuk algınlığı şurubu peditus verdi.
Maalesef o hepimizin derdi 2-3 güne kalmaz iner şişliklerin:))
bahar havasını içine çeke çeke ohhhh ne güzel iyi yürümeler canım
bahar havasını içine çeke çeke ohhhh ne güzel iyi yürümeler canım
Hepiniz saolun kızlar.şimdi geldim hastaneden.büyük oğluma yine üç enjeksiyon yapılacak.üç gün rapor verdi.bir çanta şurupküçüğede soğuk algınlığı şurubu peditus verdi.
Bugün bende yürüdüm ama yağmura yakalandım yarım kaldı:))
canım merhaba nasılsın bakayımmm
canim benim iyi sukur sabah yarim tost domates
ogle 6 kucuk kofte 2 b ayran bol salata saat 1 de yedim
sonrada bisey yemedim
50q dk eliptikte 750 kalori
simdi esim cilek getirmis 5 tane yedim bir dilimde peynir keske bunu yemeseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?