- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #4.441
benim yerimede yürü ortağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim yerimede yürü ortağım.
sen canını sıkma ortak ama benim okul işleri 23 nisan çalışmaları çok yoğun geçiyor şuan dinlenme zamanına geçtimmmm sen canını sıkma ortak öyle kolay pes etmemmmmm
aaaa, öğretmen misin sen?
evet ya sen tatlımmmmmmmmmmmmmmmm
ben Türkçe öğretmeniyimmmm
ne güzzzel, iki branşçı denk gelmişiz senle, hem de iki dilcii
Merhaba kızlar,bir süre ara veriyorum diyete.Fatmacım kusura bakma, Melikeyle ortak olursunuz artık.Veremiyorum diye yazıp yazıp olumsuz motivasyon olmak istemiyorum.Kızmayın lütfen.Arada yazarım,sizleri okumaya da devam edeceğim.Melikecim çok geçmiş olsun.Tamamen bıraktım sanma,sadece çok sıkıldım,abartmadan ara vereceğim.Gönlüm sizinle,hepinize başarılar.Hiç birşey yazmadan gitmek içime sinmedi.Hakkınızı helal edin.Sevgilerimle...
Merhaba kızlar,bir süre ara veriyorum diyete.Fatmacım kusura bakma, Melikeyle ortak olursunuz artık.Veremiyorum diye yazıp yazıp olumsuz motivasyon olmak istemiyorum.Kızmayın lütfen.Arada yazarım,sizleri okumaya da devam edeceğim.Melikecim çok geçmiş olsun.Tamamen bıraktım sanma,sadece çok sıkıldım,abartmadan ara vereceğim.Gönlüm sizinle,hepinize başarılar.Hiç birşey yazmadan gitmek içime sinmedi.Hakkınızı helal edin.Sevgilerimle...
çocuklarım rahatsız öğleden sonra doktora götüreceğim.büyük oğlum çok çabuk hastalanıyor.beraber oynadıkları için küçük oğlumada geçiyor.nezle olmuşlar ama büyük oğlum çok öksürüyor.:2::2:
Gecmiş olsun canım benimde oğlan gece hiç uyutmadı bende şimdi doktora götürcem bi de bugün gunüm vardı misafirler gelecek hersey üst üste bindi.....
Kızlar hepinize teşekkür ederim.tek tek cevap veremiyorum çok yoğunum.malum babam yarın ameliyat olacak.çocuklar rahatsız.koşturuyorum.hepiminizi çok seviyorum iyiki sizleri tanımışım.iyiki varsınız
merhaba kızlar,bir süre ara veriyorum diyete.fatmacım kusura bakma, melikeyle ortak olursunuz artık.veremiyorum diye yazıp yazıp olumsuz motivasyon olmak istemiyorum.kızmayın lütfen.arada yazarım,sizleri okumaya da devam edeceğim.melikecim çok geçmiş olsun.tamamen bıraktım sanma,sadece çok sıkıldım,abartmadan ara vereceğim.gönlüm sizinle,hepinize başarılar.hiç birşey yazmadan gitmek içime sinmedi.hakkınızı helal edin.sevgilerimle...
kızlar hepinize teşekkür ederim.tek tek cevap veremiyorum çok yoğunum.malum babam yarın ameliyat olacak.çocuklar rahatsız.koşturuyorum.hepiminizi çok seviyorum iyiki sizleri tanımışım.iyiki varsınız