- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #4.401
ÖYLE Mİ SAYIN ORTAĞIM :13::13: Merhaba canım tamam takibe alındın sen kaç kilosun tatlım boyun kaç canım,bak bu haftanın adını "disiplin haftası" koydum gayettttttttttttttt çok dikkat etmeliyiz sık sık girip yazalımmm motive ederiz akşamları boşum ben sık sık yazarım canımmmmmmmmmmmm
canım nerelerdesin canımmmmmmmmmmmmmmmmm
Slm canım:))
Ben yeni ortağın)Adım burcu 23 yaşındayım 3 yaşında bi oğlum var:))Şu an 60.200 üm aslında senle kilolarımız da yakınmış.İnşallah bu hafta en çok kiloyu biz veririz.
bugün iş çıkışı arkadaşla sinemaya gittik, anca geldim daha eve
ben şu an 86,3 kilodayımboyum 163. diyetisyen destekli gidiyorum ben, yani doktorumun listesine göre yiyorum bu sayede 2 haftada hiç kas-su kaybetmeen sadece yağdan 2,1 kilo verdim
ben her akşam girip, günümü yazıyorum zaten ortağımm
bugünün raporunu da veriyim hemen. öncelikle şunu söyliyim, diyetisyenim güzel kilo verdiğim için bu hafta 1 gün tamamen serbest bir günüm olduğunu söylemişti cuma günüben de haftasonu değil de bugün kullandım bu hakkımı bugünkü menüm normal menülerimden farklı o yüzden, bugün ödül günümdü
sabah: 1 dilim ekmek, 1 parça light peynir
ara: az sütlü neskafe, 1 y.k. kuru üzüm, 3 tane form bisküvi
öğle: 1 kase mercimek çorbası, 1 tane tavuk köftesi, yağsız salata, 1 dilim ekmek
akşam: 1 dilim pizza, 1 tane soğan halkası, 7-8 tane patates kızartması, 1 kutu ayran
ara: 1 fincan filtre kahve, 1 tane minik makaron
ara: yeşil çay, 1 kare bitter
İLAHİ ORTAĞIMM ÖDÜL GÜNÜ YİNE DE dikkatli olalım canımmmm
ben de diyetisyene daha yeni başladım daha iki gün oldu başladı diyetisyene ama öncesinde bir ay kadar kendim dikkat edip yaklaşık dört kilo verdim zira... ben diyetime gayet uydum canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
bugün iş çıkışı arkadaşla sinemaya gittik, anca geldim daha eve
ben şu an 86,3 kilodayımboyum 163. diyetisyen destekli gidiyorum ben, yani doktorumun listesine göre yiyorum bu sayede 2 haftada hiç kas-su kaybetmeen sadece yağdan 2,1 kilo verdim
ben her akşam girip, günümü yazıyorum zaten ortağımm
bugünün raporunu da veriyim hemen. öncelikle şunu söyliyim, diyetisyenim güzel kilo verdiğim için bu hafta 1 gün tamamen serbest bir günüm olduğunu söylemişti cuma günüben de haftasonu değil de bugün kullandım bu hakkımı bugünkü menüm normal menülerimden farklı o yüzden, bugün ödül günümdü
sabah: 1 dilim ekmek, 1 parça light peynir
ara: az sütlü neskafe, 1 y.k. kuru üzüm, 3 tane form bisküvi
öğle: 1 kase mercimek çorbası, 1 tane tavuk köftesi, yağsız salata, 1 dilim ekmek
akşam: 1 dilim pizza, 1 tane soğan halkası, 7-8 tane patates kızartması, 1 kutu ayran
ara: 1 fincan filtre kahve, 1 tane minik makaron
ara: yeşil çay, 1 kare bitter
İLAHİ ORTAĞIMM ÖDÜL GÜNÜ YİNE DE dikkatli olalım canımmmm
ben de diyetisyene daha yeni başladım daha iki gün oldu başladı diyetisyene ama öncesinde bir ay kadar kendim dikkat edip yaklaşık dört kilo verdim zira... menümü yazayım canım :
evet canım benim bu şekildeydi gayet uydum anlıyacağınnnnn..............................
iyiymiş benim diyetisyenim çok sıkı vallah ama sıkı bir diyete ihtiyacım var zaten canımmmmm ince zayıf olmak istiyorum artıkkkkksorun yok bugün aldığım kalori toplamı, 1206 normalden 100-150 kalori fazla sadece
hem diyetisyenim, sabahtan akşama kadar canımın istediği her şeyi yiyebileceğimi söylemişti ödül günümde, ama ben sadece 1 öğünde kullandım ödülü
iyiymiş benim diyetisyenim çok sıkı vallah ama sıkı bir diyete ihtiyacım var zaten canımmmmm ince zayıf olmak istiyorum artıkkkkk
yok benimki sıkı değil, diyet mantığından ziyade, bunu benim yaşam tarzı haline getirmem için motive ediyor, sonuçta ilerde bi gün diyeti bırakıp eskisi gibi yersem, yine kilo alırım
evet canım çok mantıklı dediğinnn
di mi di mi, o yüzden seviyorum diyetisyenimi
Günaydınnnn nasılsıniz kizlarrrr
Dün akşam bir uyumusum tavuklar gibi 9 da biraz uzanayim diye bir yattım sabaha kadar. ..Ama bugün çooook iyiyim:))
gunaydin ortak ohhh iyice dinlenmissindir
benimde ihtiyacim var dinlwnmeye
hadi bundan sonra dogru spora cok dinlensin
regl şişkınlıgını atmak ıcın ne yapmalıyımmmm(
esraesraesra
Kiraz sapli form çay iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?