maalesef öyle baskı her yerde...eşimin ailesinden yana sıkıntı yok ama kimi görsem daha ne kadarlık evli olduğumu sormadan ha evli misin evlisin çocuk niye yok diyor?yaşadığım problemleri bilmeden...hemen kısaca sizede diyim bende kan pıhtılaşması var kist var düşüklerimin sebebleri arasında bunlar...yani hamile kalabiliyorum ama sonu gelmiyorVe uzerimizde cok fazla baski var esimin ailesi tarafından, tek çocuk ve torun torun diye can atiyorlar.. biz hala onlara karsi daha erken istemiyoruz diyoruz ama inanir misiniz iki kelimeden biri çocuk oluyorr artik yan yana gelince
öyle tabi ne kadar kilolular var hamile kalıp doğum yapan bu gebe kalmaya bir engel değil ama biz zorlanırız hareket etmekte o ayrıIste beslenme isine cozum bulmamiz gerekiyor
bebislerrr gelsinn zayiflarizzz yaaa bir sekilde degil mi ?
Iste o insanlari ne yapmali bilmiyorum.. bilip bilmeden konusuyorlar.. Ya peki bunun gebelik oluştuğu sirada bir tedavisi yok mu ? Kusura bakma bilnedigim icin soruyorummmaalesef öyle baskı her yerde...eşimin ailesinden yana sıkıntı yok ama kimi görsem daha ne kadarlık evli olduğumu sormadan ha evli misin evlisin çocuk niye yok diyor?yaşadığım problemleri bilmeden...hemen kısaca sizede diyim bende kan pıhtılaşması var kist var düşüklerimin sebebleri arasında bunlar...yani hamile kalabiliyorum ama sonu gelmiyor
geçmiş olsun canım...umarım en yakın zamanda olur seninde..Biz ilk günden beri istiyorduk nitekim kısa sürede hamile kaldım lakin düştü o gün bugündür olmuyor
O zaman bunun icin kendimize bi program yapalim kuzum yakin zamandaBence de ilk işimiz beslenmemizi düzene sokmak olmalı
valla canım tedavisi gebe kalır kalmaz iğne ve kan sulandırıcı haplar...3 gebeliğimde bunları kullandığım halde düştü..yani tedavisi var ama çaresi maalesef yokIste o insanlari ne yapmali bilmiyorum.. bilip bilmeden konusuyorlar.. Ya peki bunun gebelik oluştuğu sirada bir tedavisi yok mu ? Kusura bakma bilnedigim icin soruyorumm
Ya ilgisi var mi bilmiyorum ama bende de kan pihtisi çok olur adet donemindevalla canım tedavisi gebe kalır kalmaz iğne ve kan sulandırıcı haplar...3 gebeliğimde bunları kullandığım halde düştü..yani tedavisi var ama çaresi maalesef yok
Ozellikle 3..gunYa ilgisi var mi bilmiyorum ama bende de kan pihtisi çok olur adet doneminde
Onu bi arastiralim iyice , sabah olsun hayir olsunBende sogan suyunu denedim icemedim malesef şimdide incir kurünu denemeyi düşünüyorum.
yok bende trombofoli testi sonucu çıktı yani adet dönemiyle alakalı değil..ha birde adet olamıyorum 1 sendeir ilaçla ancak kist çıkıyor mesela ilaçla en son 24 temmuzda oldum sonra olamadım gibiYa ilgisi var mi bilmiyorum ama bende de kan pihtisi çok olur adet doneminde
iyi geceler kızlarIyi geceler canim evet takipte kalalim gorusmek uzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?