iyi geceler canımAyy sohbet cok guzel kizlar , gozumde de gram uyku yok ama mecbur uyumaliyim , yarin sabah erken kalcam malum is var .. iyi geceler diliyorummm , takipte kalalim mutlaka inaniyoruz guzell bebekler cikaracagiz ortaya iyi gecelerrrrrrrrr
Ayy aynen bnde bu durumdayimBat , sat ovulasyon v.s o kadar uzak kavramlardi ki bana , hemen olur sanıyordum cocuk arkadas ne zormus yahu.. eminim aranizda benim gibi olan vardır ilk denemede tutacak sanip hayallet kuran 2. De de hayal kırıklığı yasayip 3. ay da " ay aman benim hic çocuğum olmayacak " triplerine gireeenn anne adaylari cikin cikin gelin azcik iki lafin belini kiralim
Canim sende endişe etme. Allahın izniyle vakti geldiğinde elbet olacaktır. Yüreğini ferah tut. akışına bırakmaya çalış. Zor olduğunu biliyorum ama elden başka bisey gelmiyor. Ayrıca bebek sahibi olmak icin bir sürü tedavi yöntemi var biliyosundur. Tabi Allah kimseye aratmasin. Çokça dua çokça sabır canım. Yanlış hatırlamıyosam sana komşumuzdan bahsetmiştim. 30 yaşında evlendi. 1 düşüğü oldu 32 yaşında anne oldu ve suan iki çocuğu var.Siz daha yolun çok başındasınız ben 14 ay çocuk düşünmedim ve şimdi 11 aydır istiyorum ekimde 1 yıl olacak ama 9.aydan sonra takmaya başladım
Sizin şuan endişe etmenize gerek yok
Üstelik yaşlarınız da küçük ben çok isterdim daha küçük yaşta olmayı ama ekimde inşallah 30'uma giriyorum
Eğer yaşım daha küçük olsaydı hiiiç dert etmezdim bile
Canim sende endişe etme. Allahın izniyle vakti geldiğinde elbet olacaktır. Yüreğini ferah tut. akışına bırakmaya çalış. Zor olduğunu biliyorum ama elden başka bisey gelmiyor. Ayrıca bebek sahibi olmak icin bir sürü tedavi yöntemi var biliyosundur. Tabi Allah kimseye aratmasin. Çokça dua çokça sabır canım. Yanlış hatırlamıyosam sana komşumuzdan bahsetmiştim. 30 yaşında evlendi. 1 düşüğü oldu 32 yaşında anne oldu ve suan iki çocuğu var.
Ya selam kızlar bende varım beş ay geride kaldı olmayacak galiba üzülüyorum artık eşime belli ettirmesemde evet bi sene olmaması normal ama çok istiyoruz ya inş herkes nasip olur o duyguyu Yaşar benim de yaş 26 kızlar olur dimi ekim Doğum günüm ikimize de süpriz olur inşallah artık
Siz daha yolun çok başındasınız ben 14 ay çocuk düşünmedim ve şimdi 11 aydır istiyorum ekimde 1 yıl olacak ama 9.aydan sonra takmaya başladım
Sizin şuan endişe etmenize gerek yok
Üstelik yaşlarınız da küçük ben çok isterdim daha küçük yaşta olmayı ama ekimde inşallah 30'uma giriyorum
Eğer yaşım daha küçük olsaydı hiiiç dert etmezdim bile
Ayy aynen bnde bu durumdayimBizimde ikinci ay olucak, korunmuyoruz ve hep korkularim var olmicak diye 1 yildan snra olmuyor diyolar acaba doğrumu bizimde 1 sene oldu.Bati bekliyrm heyacanla ..
Beklenen adet tarihi canımmerhaba
cahilliğimi bağışlayın
bat dönemi nedir?
hoş geldin canım nasılsın?Ben geldim kızlar :)
iyiyim şükür bende topicde geziniyorumHosbulduk iyiyim şükür canim sen nasilsin
aaa bende İstanbul dayım...Anadolu yakasında sen de miBende daha yeni girdim bakalim kızlar yazmismi diye bu arada nerdensiniz kızlar ben ıstanbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?