• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi bakalim ekim ayi..

Ayy sohbet cok guzel kizlar , gozumde de gram uyku yok ama mecbur uyumaliyim , yarin sabah erken kalcam malum is var .. iyi geceler diliyorummm , takipte kalalim mutlaka inaniyoruz guzell bebekler cikaracagiz ortaya iyi gecelerrrrrrrrr
iyi geceler canım

Ya selam kızlar bende varım beş ay geride kaldı olmayacak galiba üzülüyorum artık eşime belli ettirmesemde evet bi sene olmaması normal ama çok istiyoruz ya inş herkes nasip olur o duyguyu Yaşar benim de yaş 26 kızlar olur dimi ekim Doğum günüm ikimize de süpriz olur inşallah artık :silah:

Bat , sat ovulasyon v.s o kadar uzak kavramlardi ki bana , hemen olur sanıyordum cocuk arkadas ne zormus yahu.. eminim aranizda benim gibi olan vardır ilk denemede tutacak sanip hayallet kuran 2. De de hayal kırıklığı yasayip 3. ay da " ay aman benim hic çocuğum olmayacak " triplerine gireeenn anne adaylari cikin cikin gelin azcik iki lafin belini kiralim
Ayy aynen bnde bu durumdayim:olamaz:Bizimde ikinci ay olucak, korunmuyoruz ve hep korkularim var olmicak diye :KK43: 1 yildan snra olmuyor diyolar acaba doğrumu bizimde 1 sene oldu.Bati bekliyrm heyacanla ..

Kızlar olumsuz dusunmeyelim hemen biliyorum beklemek zor fakat Rabbim vakti zamanı gelince bizede nasip edecek insallah olumlu düşünelim hep beraber destek olalim birbirimize :)

Siz daha yolun çok başındasınız ben 14 ay çocuk düşünmedim ve şimdi 11 aydır istiyorum ekimde 1 yıl olacak ama 9.aydan sonra takmaya başladım
Sizin şuan endişe etmenize gerek yok
Üstelik yaşlarınız da küçük ben çok isterdim daha küçük yaşta olmayı ama ekimde inşallah 30'uma giriyorum
Eğer yaşım daha küçük olsaydı hiiiç dert etmezdim bile

Siz daha yolun çok başındasınız ben 14 ay çocuk düşünmedim ve şimdi 11 aydır istiyorum ekimde 1 yıl olacak ama 9.aydan sonra takmaya başladım
Üstelik yaşlarınız da küçük ben çok isterdim daha küçük yaşta olmayı ama ekimde inşallah 30'uma giriyorum
Canim sende endişe etme. Allahın izniyle vakti geldiğinde elbet olacaktır. Yüreğini ferah tut. akışına bırakmaya çalış. Zor olduğunu biliyorum ama elden başka bisey gelmiyor. Ayrıca bebek sahibi olmak icin bir sürü tedavi yöntemi var biliyosundur. Tabi Allah kimseye aratmasin. Çokça dua çokça sabır canım. Yanlış hatırlamıyosam sana komşumuzdan bahsetmiştim. 30 yaşında evlendi. 1 düşüğü oldu 32 yaşında anne oldu ve suan iki çocuğu var.

Canim sende endişe etme. Allahın izniyle vakti geldiğinde elbet olacaktır. Yüreğini ferah tut. akışına bırakmaya çalış. Zor olduğunu biliyorum ama elden başka bisey gelmiyor. Ayrıca bebek sahibi olmak icin bir sürü tedavi yöntemi var biliyosundur. Tabi Allah kimseye aratmasin. Çokça dua çokça sabır canım. Yanlış hatırlamıyosam sana komşumuzdan bahsetmiştim. 30 yaşında evlendi. 1 düşüğü oldu 32 yaşında anne oldu ve suan iki çocuğu var.

Sağol canım haklısın öyle tabi veren Allah her şekilde verir.... Benim bi tanıdığım da 12 senelik evli ve şuan çocuğu oldu ne kadar üstüne titriyolar tabi bu kadar zamandan sonra öyle kıymetli ki... kurban olduğum ALLAH bizede verir inancım herzaman var tabi
o yüzden bazılarınızın daha şimdiden endişelenmesine gerek yok
bende 27'imde evlendim herşey nasip meselesi...herzaman halimize şükretmemiz lazım elhamdulillah binlerce kez....

Ya selam kızlar bende varım beş ay geride kaldı olmayacak galiba üzülüyorum artık eşime belli ettirmesemde evet bi sene olmaması normal ama çok istiyoruz ya inş herkes nasip olur o duyguyu Yaşar benim de yaş 26 kızlar olur dimi ekim Doğum günüm ikimize de süpriz olur inşallah artık :silah:

Merhaba canim hosgeldinn.. ekim ayi sana da hediyeni getirsin kuzum evet daha yolun cok basindayiz ama işte sabirli olmamiz lazim demek ki

Merhaba , kesinlikle size katiliyorum.. bizde normalde cocuk düşünmüyorduk ki bu islerinden hemen istedğimiz zaman olacagini dusunuyorduk.. iste taaki bu isin biraz zahmetli ve sabir gerektirmediğini ogrenene kadar.. birde ustune aile baskisi eklenince iyice panik olduk.. inanilmaz bir baski üzerimizde.. ay bakalim nasil olacak bu surec. Dilerim tez zamanda sizde guzeo haberlerler ile gelirsinizz..

Ayy aynen bnde bu durumdayim:olamaz:Bizimde ikinci ay olucak, korunmuyoruz ve hep korkularim var olmicak diye :KK43: 1 yildan snra olmuyor diyolar acaba doğrumu bizimde 1 sene oldu.Bati bekliyrm heyacanla ..

Aslinda hep stresten kuzum iste biz yok yere kendimizi dinliyoruzzz bence .. hadi bakalim insallah sende bize guzel haberler verirsin

Kızlar hepinize sevgi dolu merhaba inşallah ekim ayı hepimizin yüzü güler:dua: bizim denemelerde 3. Ayımız oluyor bata 9 gün kaldı benimo_O belirti sıfır :işsiz: Rabbim hepimize müjdeli haberler paylaşmayı nasip etsin

merhaba
cahilliğimi bağışlayın
bat dönemi nedir?

Bende daha yeni girdim bakalim kızlar yazmismi diye bu arada nerdensiniz kızlar ben ıstanbul

Back