Hadi bakalim ekim ayi..

Aslında o kadar dikkat ediyorum sayılmaz hatta pek yemek bile yiyemiyorum hep bu kafama takmaktan oluyor biliyorum

merhaba kızlar ben de varım...yaş olarak ablanızım diyebilirim:)ben de 5,5 senelik evliyim toplam da 5 düşüğüm var 2 si kimyasal sayılır...bakalım bekliyoruz

3. Ayda oldugumuz icin esim benim psikolojimi baya bi bozdu milet patir patir yapiyor diyo ( tum arkadaslari artik baba adayida ) bizimm nedenn olmuyooo diyeeee garibim cok stress yapiyo, bana kendisine bi liste yapmis gormelisiniz kizlar

3. Ayda oldugumuz icin esim benim psikolojimi baya bi bozdu milet patir patir yapiyor diyo ( tum arkadaslari artik baba adayida ) bizimm nedenn olmuyooo diyeeee garibim cok stress yapiyo, bana kendisine bi liste yapmis gormelisiniz kizlar
canım bence hiç o tarz muhabbetlere girip yıpratmayın birbirinizi..bizden sonra evlenen eşimin benim bütün arkadaşlarımızın 2. çocukları olacak nerdeyse...ama nasip ne zamansa o..Allah ol demedikten sonra ne yapsak boş..

Ya normalde biz cocuk istemiyorduk belli bir sure ama su 3 ayda oyle bir ask geldi ki icimize hala inanamiyoruz kendimize nasil degistik diye , benim beslenme aliskanligim cok yok ve sagliksiz beslemiyorum yavas yavas onu duzene sokmaya çalışıyorum

Ve uzerimizde cok fazla baski var esimin ailesi tarafından, tek çocuk ve torun torun diye can atiyorlar.. biz hala onlara karsi daha erken istemiyoruz diyoruz ama inanir misiniz iki kelimeden biri çocuk oluyorr artik yan yana gelince

aynen bende öyle sağlıksız besleniyorum..birde acayip kilo aldım bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum aslında ama zayıflamaya çalışırsam vakit kaybı olacak artık yaş itibariyle fazla beklemek istemiyorum..artık hamile kalıp sağlıkla dünyaya getirebilirsem sonrasında eşimin sözü var spora gönderecek beni:))

Biz ilk günden beri istiyorduk nitekim kısa sürede hamile kaldım lakin düştü o gün bugündür olmuyor

Iste beslenme isine cozum bulmamiz gerekiyor
bebislerrr gelsinn zayiflarizzz yaaa bir sekilde degil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…