• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi bakalim ekim ayi..

Ve uzerimizde cok fazla baski var esimin ailesi tarafından, tek çocuk ve torun torun diye can atiyorlar.. biz hala onlara karsi daha erken istemiyoruz diyoruz ama inanir misiniz iki kelimeden biri çocuk oluyorr artik yan yana gelince
maalesef öyle baskı her yerde...eşimin ailesinden yana sıkıntı yok ama kimi görsem daha ne kadarlık evli olduğumu sormadan ha evli misin evlisin çocuk niye yok diyor?yaşadığım problemleri bilmeden...hemen kısaca sizede diyim bende kan pıhtılaşması var kist var düşüklerimin sebebleri arasında bunlar...yani hamile kalabiliyorum ama sonu gelmiyor:kızgın:

Iste beslenme isine cozum bulmamiz gerekiyor
bebislerrr gelsinn zayiflarizzz yaaa bir sekilde degil mi ?
öyle tabi ne kadar kilolular var hamile kalıp doğum yapan bu gebe kalmaya bir engel değil ama biz zorlanırız hareket etmekte o ayrı:KK70:amannn olsunda yeter ki

maalesef öyle baskı her yerde...eşimin ailesinden yana sıkıntı yok ama kimi görsem daha ne kadarlık evli olduğumu sormadan ha evli misin evlisin çocuk niye yok diyor?yaşadığım problemleri bilmeden...hemen kısaca sizede diyim bende kan pıhtılaşması var kist var düşüklerimin sebebleri arasında bunlar...yani hamile kalabiliyorum ama sonu gelmiyor:kızgın:
Iste o insanlari ne yapmali bilmiyorum.. bilip bilmeden konusuyorlar.. Ya peki bunun gebelik oluştuğu sirada bir tedavisi yok mu ? Kusura bakma bilnedigim icin soruyorumm

Iste o insanlari ne yapmali bilmiyorum.. bilip bilmeden konusuyorlar.. Ya peki bunun gebelik oluştuğu sirada bir tedavisi yok mu ? Kusura bakma bilnedigim icin soruyorumm
valla canım tedavisi gebe kalır kalmaz iğne ve kan sulandırıcı haplar...3 gebeliğimde bunları kullandığım halde düştü..yani tedavisi var ama çaresi maalesef yok

Kesinlikle bak esim araştırmış bugun soyluyordu kuru inciri bir gun saf zeytin yaginda bekletiyormussun sonra aklina geldikce cerez gibi yiyiyormussun dogurganligi arttiriyormus erkekte de sperm kalitesini arttiriyormus bugun her yerde deli gibi saf zeytim yagi aradik aksam saatinde

Bende sogan suyunu denedim icemedim malesef şimdide incir kurünu denemeyi düşünüyorum.

Ayy sohbet cok guzel kizlar , gozumde de gram uyku yok ama mecbur uyumaliyim , yarin sabah erken kalcam malum is var .. iyi geceler diliyorummm , takipte kalalim mutlaka inaniyoruz guzell bebekler cikaracagiz ortaya iyi gecelerrrrrrrrr

Ya ilgisi var mi bilmiyorum ama bende de kan pihtisi çok olur adet doneminde
yok bende trombofoli testi sonucu çıktı yani adet dönemiyle alakalı değil..ha birde adet olamıyorum 1 sendeir ilaçla ancak kist çıkıyor mesela ilaçla en son 24 temmuzda oldum sonra olamadım gibi

Back