- 26 Temmuz 2016
- 944
- 257
- 23
- 36
Benim de umudum yok inş bu ay oluurBenimde ama pek umudum yok yine hastalanirim ya artık yoruldum her ay her ay kafamdan silmeye calissamda mümkün olmuyor çok zor gerçekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de umudum yok inş bu ay oluurBenimde ama pek umudum yok yine hastalanirim ya artık yoruldum her ay her ay kafamdan silmeye calissamda mümkün olmuyor çok zor gerçekten
Benim de bat 6 ekimBenimde ekim 10 bat canim daha cookk varr ya zaten bu beklemek isin en zoru
Insallahhhh en sagliklisindann bir bebis icin dua edecegim sizeeemerhaba kızlar ben de varım...yaş olarak ablanızım diyebilirim:)ben de 5,5 senelik evliyim toplam da 5 düşüğüm var 2 si kimyasal sayılır...bakalım bekliyoruz
Insllah hepimiz icin , tesekkur ederimm , guzel vakit gecirebilecegimiz ve en onemlisi bebislerin haberini verecegimiz bir topic olsun , bir de ugurlu gelsin hepimizeteşekkür ederiz canım umarım rabbim sağlıklısını nasip eder en kısa sürede...topiğin de hayırlı olsun bu arada
canım bence hiç o tarz muhabbetlere girip yıpratmayın birbirinizi..bizden sonra evlenen eşimin benim bütün arkadaşlarımızın 2. çocukları olacak nerdeyse...ama nasip ne zamansa o..Allah ol demedikten sonra ne yapsak boş..3. Ayda oldugumuz icin esim benim psikolojimi baya bi bozdu milet patir patir yapiyor diyo ( tum arkadaslari artik baba adayida ) bizimm nedenn olmuyooo diyeeee garibim cok stress yapiyo, bana kendisine bi liste yapmis gormelisiniz kizlar
amin canım, inşallah..Insllah hepimiz icin , tesekkur ederimm , guzel vakit gecirebilecegimiz ve en onemlisi bebislerin haberini verecegimiz bir topic olsun , bir de ugurlu gelsin hepimize
aynen bende öyle sağlıksız besleniyorum..birde acayip kilo aldım bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum aslında ama zayıflamaya çalışırsam vakit kaybı olacak artık yaş itibariyle fazla beklemek istemiyorum..artık hamile kalıp sağlıkla dünyaya getirebilirsem sonrasında eşimin sözü var spora gönderecek beni:))Ya normalde biz cocuk istemiyorduk belli bir sure ama su 3 ayda oyle bir ask geldi ki icimize hala inanamiyoruz kendimize nasil degistik diye , benim beslenme aliskanligim cok yok ve sagliksiz beslemiyorum yavas yavas onu duzene sokmaya çalışıyorum