- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmm anladım tavsiye edebileceğin doktor var mı iyi bildiğinYok canim ben avrupa yakasindayim
tamam canım teşekkür ederimBen özel gop hastanesinde sevinç hanima gidiyordum çok enerjik güler yuzlu iyi bi dr ben memnun kalmistim
hayır canım bi sürü doktora gittim hep hüsran arayış içerisindeyimSu an devam ettigin bir dr varmi ben gitmiyorum dr hanım tedavilik bi durum yok bekle dedi
Amin canım çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallahBat ekim 9. Eylul ayinda gebe kalmaui beklerken idrar testlerim pozitif cikmisken. 9 eylul dogum gunumde adet oldum. Cok uzuldum. Agustostada kimyasal gebelik yasadim. 2 dusugum var. Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
amin canım inşallahBencede iyice arastir dr çok önemli.Bu ocakta tam 2 yil olacak düşük yapali halen aklimda ins bir an evvel bebeklerimize kavusuruz
Saolun. Rabbimden hic umidimi kesmiyorum. O yuzumuzu guldurucek ben inaniyorum. Suan akittigimiz gozyaslarini birgun mutluluktan dokucez insAllah hepimizzzAmin canım çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
çok geçmiş olsun canım...ama moral bozmak yok umutlar devam ediyorBat ekim 9. Eylul ayinda gebe kalmaui beklerken idrar testlerim pozitif cikmisken. 9 eylul dogum gunumde adet oldum. Cok uzuldum. Agustostada kimyasal gebelik yasadim. 2 dusugum var. Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
İnşAslinda hep stresten kuzum iste biz yok yere kendimizi dinliyoruzzz bence .. hadi bakalim insallah sende bize guzel haberler verirsin
baharcım çok teşekkür ederim o zaman benım bat 5 ekim:)Beklenen adet tarihi canım
Hayırlısı canım günlerini iyi değerlendir müjdeli haberlerini haberlerini bekliyoruzbaharcım çok teşekkür ederim o zaman benım bat 5 ekim:)
yani bu aralar yumurtlama dönemim.
ilk denememiz yaşımda 30.. hayırlısı diyelim.
Merhaba , kesinlikle size katiliyorum.. bizde normalde cocuk düşünmüyorduk ki bu islerinden hemen istedğimiz zaman olacagini dusunuyorduk.. iste taaki bu isin biraz zahmetli ve sabir gerektirmediğini ogrenene kadar.. birde ustune aile baskisi eklenince iyice panik olduk.. inanilmaz bir baski üzerimizde.. ay bakalim nasil olacak bu surec. Dilerim tez zamanda sizde guzeo haberlerler ile gelirsinizz..
hmm anladım tavsiye edebileceğin doktor var mı iyi bildiğin