• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi bakalim ekim ayi..

Ben özel gop hastanesinde sevinç hanima gidiyordum çok enerjik güler yuzlu iyi bi dr ben memnun kalmistim

Su an devam ettigin bir dr varmi ben gitmiyorum dr hanım tedavilik bi durum yok bekle dedi

Bat ekim 9. Eylul ayinda gebe kalmaui beklerken idrar testlerim pozitif cikmisken. 9 eylul dogum gunumde adet oldum. Cok uzuldum. Agustostada kimyasal gebelik yasadim. 2 dusugum var. Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

Bencede iyice arastir dr çok önemli.Bu ocakta tam 2 yil olacak düşük yapali halen aklimda ins bir an evvel bebeklerimize kavusuruz

Bat ekim 9. Eylul ayinda gebe kalmaui beklerken idrar testlerim pozitif cikmisken. 9 eylul dogum gunumde adet oldum. Cok uzuldum. Agustostada kimyasal gebelik yasadim. 2 dusugum var. Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
Amin canım çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah:dua:

Amin canım çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah:dua:
Saolun. Rabbimden hic umidimi kesmiyorum. O yuzumuzu guldurucek ben inaniyorum. Suan akittigimiz gozyaslarini birgun mutluluktan dokucez insAllah hepimizzz

çok geçmiş olsun canım...ama moral bozmak yok umutlar devam ediyor

Merhaba , kesinlikle size katiliyorum.. bizde normalde cocuk düşünmüyorduk ki bu islerinden hemen istedğimiz zaman olacagini dusunuyorduk.. iste taaki bu isin biraz zahmetli ve sabir gerektirmediğini ogrenene kadar.. birde ustune aile baskisi eklenince iyice panik olduk.. inanilmaz bir baski üzerimizde.. ay bakalim nasil olacak bu surec. Dilerim tez zamanda sizde guzeo haberlerler ile gelirsinizz..

Merhaba kardeşim amin inşaaAllah cümleten.... baskı yapanlar kendi hayatlarına baksın
çocuğu veren ALLAH'tır, O dilediğine verir... kulların yaratma gücü yoktur dolayısıyla insanlar aslında baskı yaparak Allah'a karşı (isyan) etmiş oluyorlar. Köstek olacaklarına destek olsunlar en azından ellerini açıp dua etsinler. Bişey diyenlere korkma cevabını ver kardeşim bilmiyolarsa öğrensinler bunları

hmm anladım tavsiye edebileceğin doktor var mı iyi bildiğin

Bende anadolu yakasındayım canım
Benim ablam hamile kozyatağı central hospital'e figen hanıma gidiyo çok memnun bende bi defasında gitmiştim yanında o bayan çok güleryüzlü ve ilgiliydi bende hamile kalsam inşallah ona gitmeyi düşünüyorum hatta şuan bende bi doktora görünmem lazım o bayan yoğun oluyo biraz ama randevuyu 2-3 haftaya verirler diye düşünüyorum

Back