Hadi bakalim ekim ayi..

Canim arada adet sancısı gibi sancı çekiyorum kısa süreli tam adet oldum diyorum bakıyorum kahve akinti onun harici belirtim yok

Hayir grşmedim esim bu ayda olmazsa doktora gidicek önumuzdeki ay allahtan kabul ediyo gitmeyi bunun abisindede ayni sorun var ama onun cocugu var ama cok saglikli esim ondan hariç her gunkeci boynuzu pekmezi yediriyorum sipermler hakeretli olsun diye bendede bi sikinti yok yumurtaliklarim gayet iyi güňuü gunune adet olurum hatta saati bile şasmaz..

Aynen tatlım malesef neyseki çok umitlenmemistim ama üzüldüm yinede artık kasıma odaklanicam sen naptin gittinmi kan vermeye

Aynen tatlım malesef neyseki çok umitlenmemistim ama üzüldüm yinede artık kasıma odaklanicam sen naptin gittinmi kan vermeye

Kesinlikle kasima odaklanmalin kuzum bak bende var mi daha bilmiyorum ama varsa eger bebis bol bol balik tukettik bu ay , sabah aksam 1 kasik incir receli yedik esimle beraber yatmadan.. esim bol bol sade kahve bitter cikolata tuketti.. yani bu ay yeme icmemize cok dikkat ettik.. kahvalti yapmayan ben kahvaltisiz evden cikmadim, tabi bebis var mi yok mu daha bilmiyorum gelin guvey olmayayım hemen ama ilk defa adetim 2 gun gecti ve ilk defa silik de olsa iki cizgiyi gordumm.. bu arada Ben gidemedim ya canim , bugun izin alamadimm , yarin evdeyim , yarin gidecem buyuk ihtimalle ama yine test yaptim onda da 2. Cikti biraz daha belirgin digerinden ama yine silik

Bence büyük ihtimal var canim insallah yarın güzel haberini verirsinde bizede moral olur

Indirim recelinimi tuketsem yoksa kurunumu yapsam kadar veremedim bende

Son düzenleme:
Tamam kuzum zaten hemen haber veririm eger bebis varsa; yanlız heyecandan sacma yazi yazabilirim siz yazma stilimmden anlarsiniz,, ay ben uyumaliyim kuzm simdi sabah erkende hastaneye ugrayacam aonra ev isi derken yarin evdeyim butun disari islerimi dr halletmem lazimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…