Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canim insllah vrdir yaa yarin sabah gidecemmm, ekim ayi bize ugir getirssin sanki sende de mi siliklik vardi kuzum@yuppie cim tatlim bence hamilesin git hemen kan ver canim ya ay bende heycanlandim şimdi bizi merakta bırakma nolurrr
Canım... Hayırlı olsun sanırım bende gördüm ikinci çizgiyi... Hadi şimdiden hayırlı olsun tatlım hamilesinyarin olsun ya hemen yoksa ben oyuncak niyetine oynayacam bu testlerle
Hoşbuldum tatlım... Güzel haberler almaya başladı topiğimiz, çok heyecanlıyım... İnşallah sen de cuma günü güzel haberler verirsinduruasil cim hoşgeldin canimmmm
Cok sevindim umarim kan testi de pozitif cikar benimde 2. Cizgi silikti adetim 2 gun gecikti kan testi verdim sonucu sabah alacagim ama ilk defa bu aksam karnima sanci girdi kisa sureli batma seklinde boyle olanlar var mi aramizda acabayarin olsun ya hemen yoksa ben oyuncak niyetine oynayacam bu testlerle
Canim bende şuan batma var normalde adet sancisi cekerdim simdi hic sancim yoknsadce batma var 2 3 saniye arayla griip cikiyorCok sevindim umarim kan testi de pozitif cikar benimde 2. Cizgi silikti adetim 2 gun gecikti kan testi verdim sonucu sabah alacagim ama ilk defa bu aksam karnima sanci girdi kisa sureli batma seklinde boyle olanlar var mi aramizda acaba