• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi bakalim ekim ayi..

Benimki karmakarışık geçen cumadan pazartesiye kadar albi marka test yaptım ucude silik çıktı neyse dün freely marka test yaptım tek çizgi çıktı arada ağrılarım oluyor adet oldum sanıyorum ama bakıyorum kahve akintidan başka birşey yok insallah hepimizde burdan güzel haberlerimizi iletiriz birbirimize
Ay insallah su ekim ayi gerçekten ugurlu gelir kuzum sizlere de baana da, dua ediyorum vallahi surekli bende hala gelen giden yok isin ilginci agrida yok arada bi sanci giriyo 3 5 saniye o ama umutsuzum

Kizlar selamlar, benimde belirtilerim benzer . Siddetli gogus agrisi dokunamiyorum , bel ve kasik agrisi , uyku hali , mide bulantisi bu psikolojik olabilir, 2 gun gecikti hicbir zaman gecikmezdi dun idrar testi yaptim cok az da olsa
2. cizgi silik gorundu bu sabah kan testi verdim sonuc yarin sabah insallah ben dahil Allah isteyen herkese nasip eder

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    49,7 KB · Görüntüleme: 68
Kizlar selamlar, benimde belirtilerim benzer . Siddetli gogus agrisi dokunamiyorum , bel ve kasik agrisi , uyku hali , mide bulantisi bu psikolojik olabilir, 2 gun gecikti hicbir zaman gecikmezdi dun idrar testi yaptim cok az da olsa
2. cizgi silik gorundu bu sabah kan testi verdim sonuc yarin sabah insallah ben dahil Allah isteyen herkese nasip eder
Amin ,Inşallah hamilesindir canim ki bence bebisin seninlee ,

İnşallah

İnşallah hamileyimdir aynı şekilde sende. Senin fark ettigin belirtiler neydi canim?
Suan hic belirti yok ne adet agrisi ne de baska birsey sadece 2 kere basim siddetli dondu , kan sekerim dustu dedim birde ara ara 2 3 saniye batma oluyor kasiklarimda canım beklemedeyim bende simdi dayanamadim bir test aldim geldim yaptim bakacam sonucuna

Suan hic belirti yok ne adet agrisi ne de baska birsey sadece 2 kere basim siddetli dondu , kan sekerim dustu dedim birde ara ara 2 3 saniye batma oluyor kasiklarimda canım beklemedeyim bende simdi dayanamadim bir test aldim geldim yaptim bakacam sonucuna
kizz hadi inş mutlu hbrler alalim yapda burayada at merak ediyoruz

Ay nasil yukleyecem bilemedim yaaaa sizcee silikte olsa bisey var mi kizlar ben mi yanlis goruyorum ay o kalin tek kirmizidan sonra buuu bana o kadar umut oldu kiiii bu bile yetti diyormis
kizz hadi inş mutlu hbrler alalim yapda burayada at merak ediyoruz
ayyyyyy var mı yok mu göremiyorummmmmm :( bana var gibi geliyor hayalet çizgi ama öyle görmek istediğim için mi acabaaaaaaaaaaaaaaa :(((((((((((((((((((

Kizz bence varrrrrrr ne guzelll ne marka bu canim sente leydi olmasinda..

Farkettiyseniz yazamadim bile cok heyecanlandirdi , cizgi biraz daha belli oldu silik hala ama en azindan belli oluyo.. ay dedigim.gibi kipkirmizi tek cizgiden sonra bunu gormek az da olsa umutlandirdi.. test bozuk olsa o kalp atisindaki hizlanma heyecanlanma duygusu cok fena birseymis gerçekten hamile kalirsam dusunemiyorum kendimi canim testin markasi pyro clinice diye birsey

Ca
Farkettiyseniz yazamadim bile cok heyecanlandirdi , cizgi biraz daha belli oldu silik hala ama en azindan belli oluyo.. ay dedigim.gibi kipkirmizi tek cizgiden sonra bunu gormek az da olsa umutlandirdi.. test bozuk olsa o kalp atisindaki hizlanma heyecanlanma duygusu cok fena birseymis gerçekten hamile kalirsam dusunemiyorum kendimi canim testin markasi pyro clinice diye birsey
Canim gunun geciyormuydu bence acile git kan ver...

Back