- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
İyiyim canım bende hormon testleri sonucumu aldım hepsi iyi çıktı şükür Dr a gösterdim folic Plus başla dedi gebe kaldığımda da tekrar gidecez duruma göre tedavi uygulayacak herhaldeSen nasilsin bakalim neler yaptin gorusmeyeli
Herşeyin hayırlısı canım. Üzme kendini. Umarım gelecek ay güzel haberler verirsin bizlereAynen tatlım malesef neyseki çok umitlenmemistim ama üzüldüm yinede artık kasıma odaklanicam sen naptin gittinmi kan vermeye
Insllah kuzum valla dualarim sizinle.. ah o psikolojik belirtilerr... bende simdi kan testi yaptirdim 1 saat sonra sonucu mail ile gonderecekler bakalim nasil cikacak sonuc bir yanim umutlu benimde diger yanimda nedense testler bozuk silik çıktı diyor , 2 gunum de gecti. Ay kan testinde cikmazsa demek ki bende psikolojik olarak artik etkilenmeye basladimm artik çünkü benim adetim hic gec olmadi aksine héep erken geldi 1 hafta falan..Kizlar gunaydin , ben sabah regl oldum maalesef . Dun kendi doktoruma da gittim sonuc ayniydi 100< doktorum psikolojik geciktirmissin dedi adet sokturucu verdi ama bekle eminim regl olcaksin iki gun icinde dedi bu sabah oldum bidahaki ay kismetse ..
İnşallah pozitif iyi bi deger cikar kan testinde benimde dualarim seninle.. Bende ayni sekilde her ay gununde olurdum bu ay gecikince bi heyecan oldu tabi uyku hali diger belirtiler vs. birlesince. Umudum diger aylara insallah.. Sonucunu merakla bekliyorummInsllah kuzum valla dualarim sizinle.. ah o psikolojik belirtilerr... bende simdi kan testi yaptirdim 1 saat sonra sonucu mail ile gonderecekler bakalim nasil cikacak sonuc bir yanim umutlu benimde diger yanimda nedense testler bozuk silik çıktı diyor , 2 gunum de gecti. Ay kan testinde cikmazsa demek ki bende psikolojik olarak artik etkilenmeye basladimm artik çünkü benim adetim hic gec olmadi aksine héep erken geldi 1 hafta falan..
Cok sagol Insalah canim Allah isteyen herkese nasip etsinnnn.. 1 saati gecti hala gondermediler ben bir arayayim olmazsa hastaneyiİnşallah pozitif iyi bi deger cikar kan testinde benimde dualarim seninle.. Bende ayni sekilde her ay gununde olurdum bu ay gecikince bi heyecan oldu tabi uyku hali diger belirtiler vs. birlesince. Umudum diger aylara insallah.. Sonucunu merakla bekliyorumm
ne demek bu hamile misin yani ayy bilemedimm.. tebrik ederim çok mutlu oldum... okuldan çıktığım gibi incir reçeli alcam sabah akşam dayıcam kocama incir reçelini :):):)kızlaaaaaaaaaaaaaaar test sonuçlandı 139 hcg değeriiiiiiiiiiii.............
ne demek bu hamile misin yani ayy bilemedimm.. tebrik ederim çok mutlu oldum... okuldan çıktığım gibi incir reçeli alcam sabah akşam dayıcam kocama incir reçelini :):):)
Tatlım çok sevindim... Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinkızlaaaaaaaaaaaaaaar test sonuçlandı 139 hcg değeriiiiiiiiiiii.............
AminnnnnnnnTatlım çok sevindim... Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Amin tatlım... Bundan sonra kendine çok daha dikkat ediyorsun... Bizi de belirtiler ve durumunla alakalı bilgilendir her zamanAminnnnnnnnen kisa suredeee sizlere de diliyorumm valla dua edecem boll bol sizler icin kuzmnm
Cook mutlu oldum senin adina tebrikler Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canim. Darisi basimiza insallah :)kızlaaaaaaaaaaaaaaar test sonuçlandı 139 hcg değeriiiiiiiiiiii.............
Valla istersen bekle, istersen hemen yarın bir Dr git... Ben olsam bekleyemezdim herhaldeAynen kuzum, acaba doktora ne zaman gitsem haftaya pazartesi gideyim diyorum..
Hala belirtim yok biliyor musun yazacam ama detayli bir sekilde bu ay nasil calisma yuruttugumu yaptığım listeyi yeme icme anlaminda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?