Hadi bakalim ekim ayi..

Kizlar gunaydin , ben sabah regl oldum maalesef . Dun kendi doktoruma da gittim sonuc ayniydi 100< doktorum psikolojik geciktirmissin dedi adet sokturucu verdi ama bekle eminim regl olcaksin iki gun icinde dedi bu sabah oldum bidahaki ay kismetse ..

Kizlar gunaydin , ben sabah regl oldum maalesef . Dun kendi doktoruma da gittim sonuc ayniydi 100< doktorum psikolojik geciktirmissin dedi adet sokturucu verdi ama bekle eminim regl olcaksin iki gun icinde dedi bu sabah oldum bidahaki ay kismetse ..
Insllah kuzum valla dualarim sizinle.. ah o psikolojik belirtilerr... bende simdi kan testi yaptirdim 1 saat sonra sonucu mail ile gonderecekler bakalim nasil cikacak sonuc bir yanim umutlu benimde diger yanimda nedense testler bozuk silik çıktı diyor , 2 gunum de gecti. Ay kan testinde cikmazsa demek ki bende psikolojik olarak artik etkilenmeye basladimm artik çünkü benim adetim hic gec olmadi aksine héep erken geldi 1 hafta falan..

İnşallah pozitif iyi bi deger cikar kan testinde benimde dualarim seninle.. Bende ayni sekilde her ay gununde olurdum bu ay gecikince bi heyecan oldu tabi uyku hali diger belirtiler vs. birlesince. Umudum diger aylara insallah.. Sonucunu merakla bekliyorumm

Cok sagol Insalah canim Allah isteyen herkese nasip etsinnnn.. 1 saati gecti hala gondermediler ben bir arayayim olmazsa hastaneyi

kızlaaaaaaaaaaaaaaar test sonuçlandı 139 hcg değeriiiiiiiiiiii.............
ne demek bu hamile misin yani ayy bilemedimm.. tebrik ederim çok mutlu oldum... okuldan çıktığım gibi incir reçeli alcam sabah akşam dayıcam kocama incir reçelini :):):)

ne demek bu hamile misin yani ayy bilemedimm.. tebrik ederim çok mutlu oldum... okuldan çıktığım gibi incir reçeli alcam sabah akşam dayıcam kocama incir reçelini :):):)

Evet canim saglikli beslenmeee sart bak diyeyimm cook tesekkurlerrr bu arada bol bol balik tuketin sutler muzlar yoğurtlar incirler duzenli ogunler , anahtar kelimeler bunlar

Aminnnnnnnn en kisa suredeee sizlere de diliyorumm valla dua edecem boll bol sizler icin kuzmnm
Amin tatlım... Bundan sonra kendine çok daha dikkat ediyorsun... Bizi de belirtiler ve durumunla alakalı bilgilendir her zaman

Aynen kuzum, acaba doktora ne zaman gitsem haftaya pazartesi gideyim diyorum..
Hala belirtim yok biliyor musun yazacam ama detayli bir sekilde bu ay nasil calisma yuruttugumu yaptığım listeyi yeme icme anlaminda

Aynen kuzum, acaba doktora ne zaman gitsem haftaya pazartesi gideyim diyorum..
Hala belirtim yok biliyor musun yazacam ama detayli bir sekilde bu ay nasil calisma yuruttugumu yaptığım listeyi yeme icme anlaminda
Valla istersen bekle, istersen hemen yarın bir Dr git... Ben olsam bekleyemezdim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…