Umudunu asla kaybetne kuzum daha 1 gun var bak , o konuyla ilgili doktorla gorustun mu hicBen cok umutsuzum adete 10gun var ve simdididen moralimi bozdum benim esimin yumurtaliniginin biri yukarda belkide ondan olmuyo kizlarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umudunu asla kaybetne kuzum daha 1 gun var bak , o konuyla ilgili doktorla gorustun mu hicBen cok umutsuzum adete 10gun var ve simdididen moralimi bozdum benim esimin yumurtaliniginin biri yukarda belkide ondan olmuyo kizlarr
canım benim sizden dr haber bekliyorum senin simdi var mi belirtiler falanIyi geceler tatlim amin insallah
Benimde ayni sekilde insallah iyi haberlerimizi yazariz buraya bence sabahtan kan testi yaptirmalisin canim iyi gecelerCanim bende şuan batma var normalde adet sancisi cekerdim simdi hic sancim yoknsadce batma var 2 3 saniye arayla griip cikiyor
Günaydın canım. Hayırlı olsun çift çizgiyi yakalamışsın. Çok mutlu oldum insallah güzel haberler ile dönersin doktordan.yarin olsun ya hemen yoksa ben oyuncak niyetine oynayacam bu testlerle
Selam kuzum , hadii yaaa yapmaIyi geceler kızlar ben geldim moralim bozuk adet oldum insallah sizlerden güzel haberler gelirde moralim yerine gelir
Aynen tatlım malesef neyseki çok umitlenmemistim ama üzüldüm yinede artık kasıma odaklanicam sen naptin gittinmi kan vermeye
Insallah canim valla umarim vardır ya bakalimmBence büyük ihtimal var canim insallah yarın güzel haberini verirsinde bizede moral olur
Her ikiside olur kuzum herhalde , ikisinide tuketiyorduk biz aslinda receli duzenli sabah aksam yatmadan once bir kasik aliyorduk.. kuruyuda oyle arada cay ile falan 1 2 tane yiyorduk.. ama cok faydaliIndirim recelinimj tuketsem yoksa kurunumu yapsam kadar veremedim bende