Ay oylede daha erken ya morelimi bozmim diyorum ben cuma bir daha beta yaptirim sonrasina gideyimValla istersen bekle, istersen hemen yarın bir Dr git... Ben olsam bekleyemezdim herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay oylede daha erken ya morelimi bozmim diyorum ben cuma bir daha beta yaptirim sonrasina gideyimValla istersen bekle, istersen hemen yarın bir Dr git... Ben olsam bekleyemezdim herhalde
Hos geldin canimmmmm bende bugun ogrendim hayırli olsunnnnSlmmm ben geldim arkadaslar bende iki gun once hamile oldugumu ogrendimm cok mutluyum
Hoşgeldin canım... Hayırlı olsun bebeğinSlmmm ben geldim arkadaslar bende iki gun once hamile oldugumu ogrendimm cok mutluyum
tebriklerrrrrrrSlmmm ben geldim arkadaslar bende iki gun once hamile oldugumu ogrendimm cok mutluyum
Cokk teşekkür ederimmmmmmtebriklerrrrrrr
:) :)
Hayırlı olsun Rabbim bize de göstersin bu günleri hayırlısıylaHos geldin canimmmmm bende bugun ogrendim hayırli olsunnnn
kızlaaaaaaaaaaaaaaar test sonuçlandı 139 hcg değeriiiiiiiiiiii.............
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağ sağlim kucağına kavuştursun inşallah bizde yaşarız bu günleriBizdee çok mutlu olduk kuzum ama aklimda hala korkular var yaaa deger yuksellmezse diyee.. dayannamadik kayinvalidemle kayinbabama soyledim ayy goreceksinizzz videoya aldim o ani bir vaatler de bulunuyor ki sormayin...... off umarim bir aksilik olmaz yaaaa
Insallah canim hep diyorum allah kimsenin kucagini bos birakmasin en kisa surede sizlere de nasip etsinGözün aydın canım. İnşallah tez zamanda Rabbim bizlerede nasip eder.
Cok icten bir aminnnnn diyorum bu dilege kuzumHayırlı uğurlu olsun Rabbim sağ sağlim kucağına kavuştursun inşallah bizde yaşarız bu günleri
Insallah canim hep diyorum allah kimsenin kucagini bos birakmasin en kisa surede sizlere de nasip etsin
Kendi annemlere demedim daha cekiniyorum kv ve kb ya soylerken kalbim bir carpti ki sanki yerinden fırlayacak gibi bi ates bastiCanim benim icini ferah tut bugünlerin tadını çıkar ben olsam bende dayanamaz söylerdim insanın içi içine sığmaz çünkü
Ayyy çok teşekkür ederim eşime söyledim biliyor musun çok içten aminnnnn diyo aşkım dedim hamilenin duası kabul olur dedim sizi çok çok çok tebrik ediyoruzzzzzCok icten bir aminnnnn diyorum bu dilege kuzum