Hadi bakalim ekim ayi..

@yuppie cim tatlim bence hamilesin git hemen kan ver canim ya ay bende heycanlandim şimdi bizi merakta bırakma nolurrr

bence ovulasyon yok yumurtlama falan bunlara bakmamak lazim eskilerin hic haberi bile yokmus ilk gecede cocuklari oluyomus yani:) bende bakmiycam artik gelisine bakalim mutlaka tutar:)

Aynen katılıyorum ne kadar dikkat ettikçe stres yaşıyoruz en iyisi akışına bırakmak

Ayy aynen kuzum ya gerçi simdi disardayim sarjim.yok yok ama 11 30 gibi tekrar girecem
@yuppie cim tatlim bence hamilesin git hemen kan ver canim ya ay bende heycanlandim şimdi bizi merakta bırakma nolurrr
Ay canim insllah vrdir yaa yarin sabah gidecemmm, ekim ayi bize ugir getirssin sanki sende de mi siliklik vardi kuzum

Ay ay ay canim benim tatli heycanlar bunlar darısı bize insallah canim benim testler bozuk çıktı şimdi bekliyorum bakalim cuma gününe kadar test yapmiycam dayanabilirsem tabi

yarin olsun ya hemen yoksa ben oyuncak niyetine oynayacam bu testlerle
Cok sevindim umarim kan testi de pozitif cikar benimde 2. Cizgi silikti adetim 2 gun gecikti kan testi verdim sonucu sabah alacagim ama ilk defa bu aksam karnima sanci girdi kisa sureli batma seklinde boyle olanlar var mi aramizda acaba

Cok sevindim umarim kan testi de pozitif cikar benimde 2. Cizgi silikti adetim 2 gun gecikti kan testi verdim sonucu sabah alacagim ama ilk defa bu aksam karnima sanci girdi kisa sureli batma seklinde boyle olanlar var mi aramizda acaba
Canim bende şuan batma var normalde adet sancisi cekerdim simdi hic sancim yoknsadce batma var 2 3 saniye arayla griip cikiyor

Ben cok umutsuzum adete 10gun var ve simdididen moralimi bozdum benim esimin yumurtaliniginin biri yukarda belkide ondan olmuyo kizlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…