Ay insallah su ekim ayi gerçekten ugurlu gelir kuzum sizlere de baana da, dua ediyorum vallahi surekli bende hala gelen giden yok isin ilginci agrida yok arada bi sanci giriyo 3 5 saniye o ama umutsuzumBenimki karmakarışık geçen cumadan pazartesiye kadar albi marka test yaptım ucude silik çıktı neyse dün freely marka test yaptım tek çizgi çıktı arada ağrılarım oluyor adet oldum sanıyorum ama bakıyorum kahve akintidan başka birşey yok insallah hepimizde burdan güzel haberlerimizi iletiriz birbirimize
Insallah canimmmmm , dualarım seninl33eeGünaydın kızlar. Nasılsınız? Bugün bebegimin kalp atışı için doktora gideceğim. Umarım her şey yolundadır. Dua edin bize. Benim dualarım hep sizlerle.
Amin ,Inşallah hamilesindir canim ki bence bebisin seninlee ,Kizlar selamlar, benimde belirtilerim benzer . Siddetli gogus agrisi dokunamiyorum , bel ve kasik agrisi , uyku hali , mide bulantisi bu psikolojik olabilir, 2 gun gecikti hicbir zaman gecikmezdi dun idrar testi yaptim cok az da olsa
2. cizgi silik gorundu bu sabah kan testi verdim sonuc yarin sabah insallah ben dahil Allah isteyen herkese nasip eder
Hayırlısı Allahtan canım. Korkma insallah bebisin gelmiştir.Bugun adet gunu normalde ama olmadimmmmmmmmmmmm cok korkuyorum heran olacam diyeee ama
İnşallah hamileyimdir aynı şekilde sende. Senin fark ettigin belirtiler neydi canim?Amin ,Inşallah hamilesindir canim ki bence bebisin seninlee ,
Suan hic belirti yok ne adet agrisi ne de baska birsey sadece 2 kere basim siddetli dondu , kan sekerim dustu dedim birde ara ara 2 3 saniye batma oluyor kasiklarimda canım beklemedeyim bende simdi dayanamadim bir test aldim geldim yaptim bakacam sonucunaİnşallah
İnşallah hamileyimdir aynı şekilde sende. Senin fark ettigin belirtiler neydi canim?
aminnInss bu ay hepimiz tüm bebis isteyenler güzel haber alır bugün cuma bol dua edelim biribirimize kendimize ..Allah tez zamanda cift cizgiyi hayırlısı ile görmemizi nasip etsin
kizz hadi inş mutlu hbrler alalim yapda burayada at merak ediyoruzSuan hic belirti yok ne adet agrisi ne de baska birsey sadece 2 kere basim siddetli dondu , kan sekerim dustu dedim birde ara ara 2 3 saniye batma oluyor kasiklarimda canım beklemedeyim bende simdi dayanamadim bir test aldim geldim yaptim bakacam sonucuna
ayyyyyy var mı yok mu göremiyorummmmmmkizz hadi inş mutlu hbrler alalim yapda burayada at merak ediyoruz
Ins olmazsin ve bence hamilesindir ben 2.ciZgiyi görüyorumBugun adet gunu normalde ama olmadimmmmmmmmmmmm cok korkuyorum heran olacam diyeee ama
Canim gunun geciyormuydu bence acile git kan ver...Farkettiyseniz yazamadim bile cok heyecanlandirdi , cizgi biraz daha belli oldu silik hala ama en azindan belli oluyo.. ay dedigim.gibi kipkirmizi tek cizgiden sonra bunu gormek az da olsa umutlandirdi.. test bozuk olsa o kalp atisindaki hizlanma heyecanlanma duygusu cok fena birseymis gerçekten hamile kalirsam dusunemiyorum kendimi canim testin markasi pyro clinice diye birsey
Evet canım normalde gunum bugun daha olmadim ama ... yarinnCa
Canim gunun geciyormuydu bence acile git kan ver...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?