• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi bakalim ekim ayi..

Kızlar merhaba...Bat 5 iydi bu sabah test yaptım.Çok silik ikinci çizgi çıktı.Sanırım zannedersem galiba ben hamileyim :oops::oops::oops:
Tebrikler allah sag salim hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin insallah. Bizde o cizgileri bi gorsek ahhh ahh test almaya bile firsat vermiyo ki saat gibi gununde geliyor.

Tebrikler allah sag salim hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin insallah. Bizde o cizgileri bi gorsek ahhh ahh test almaya bile firsat vermiyo ki saat gibi gununde geliyor.
Amiin çok teşekkürler..Rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah.
Düzenli oluyosun hiç değilse bu bile büyük şans,inşallah tez zamanda sen de görürsün çizgileri :)

@BahaRaslan99 çok teşekkürler..
Bi kan testi yaptırayım yarına inşallah..İlk hamileliğimde de çizgi silikti bu sefer de öyle ama yaş ilerledi tedirginim doğrusu.Kan testi yaptırmadan eşime de söylemek istemiyorum.İnsanın bunu içinde tutması da ayrı bi dert :olamaz: Kimseye söyleyemiyorum kendi kendime saf saf geziyorum.
Evet inşallah aynı zamanda olacak :))
Predictor early ile denesene o yüzde yüz sonuç veriyo o gördüğün silik çizgi net bi şekilde çıkar bak demedi deme ben ikisinide onunla yapmıştım

Meraba kızlar yumurtlaMa dönemi nasıl oluyo akıntı??

Dr gidecektim ama son anda vazgeçtim daha öncede dediğim gibi pek umudum yok bu aydan o yüzden bir süre daha beklmeye karar verdim

Kizlar dayanamadım erken gebelik testi aldim hemde tek cizgi cikti yinee , muhtemelem 3 gun sonra ver eliniiiii kasimmmmmm diyecem
canım belki çok yenidir idrara geçmemiştir henüz geç döllenmedir...bekle bakalım belki de vardır

duruasil duruasil cim aynen canim suan sadece kahve akintim var pazartesiden bu yana adet olucam galiba diye gitmedim ama bu günde olmadi bakalim bekliyorum herşeye hazirlikliyim
hayırlısı olsun tatlım hakkında...inşallah güzel haberini alırım senin de...belki yerleşiyordur bebişin belki de regl olacaksındır...nasip herşeye hazırlıklı ol iyi yada kötü...neyse iyi şeyler söyleyim derken moralini bozmamışımdır inşallah

Kizlar erken yumurtlama normal mi ovulasyon testlerine guveneyim mi kullananlar fikirlerini yazabilir mi 28 gunluk adet dongusunde adetimin 11 ve 12 gunu testler ovulasyon gosteriyordu bu gun 13 gun ve ikinci cizgi silik artik, normalde 14 gun olmasi gerekmez mi ovulasyonun?

Yok tatlim olurmu öyle şey gerçekleri söylüyorsun niye bozulsun moralim bakalim su an ağrım falan yok arada böyle gelip geçiyor tam diyorum adet oldum yok bakalim hayırlısı hepimiz içinde :KK66:

Günaydın arkadaşlar nasılsınız. Bi sorum olacak adet olmama 12 gün var ama göğüslerim çok fena halde ağrıyor südyeni çıkarınca aklım çıkıyor sanki yere düşecek gibi ağrıyor göğüslerim uçları da çok kötü acıyor yanıyor ayrıca afedersiniz gazım oluyor sürekli kasıklarım da da batma var son adet tarihim eylül 17. 35 günde bir adet oluyorum bu ayında 20 sinde adet olacağım sizce böyle erken belirtiolurmu? Cevap yazarsanız sevinirim rabbim hepimizin kucağını bebişle doldursun inşallah.

Bende aynı senin gibiyim canim ama halen olmadım bekliyorum insallah bebisin seninledir

Benimki karmakarışık geçen cumadan pazartesiye kadar albi marka test yaptım ucude silik çıktı neyse dün freely marka test yaptım tek çizgi çıktı arada ağrılarım oluyor adet oldum sanıyorum ama bakıyorum kahve akintidan başka birşey yok insallah hepimizde burdan güzel haberlerimizi iletiriz birbirimize

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Bugün bebegimin kalp atışı için doktora gideceğim. Umarım her şey yolundadır. Dua edin bize. Benim dualarım hep sizlerle.:dua:

Back