Tebrikler allah sag salim hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin insallah. Bizde o cizgileri bi gorsek ahhh ahh test almaya bile firsat vermiyo ki saat gibi gununde geliyor.Kızlar merhaba...Bat 5 iydi bu sabah test yaptım.Çok silik ikinci çizgi çıktı.Sanırım zannedersem galiba ben hamileyim
Amiin çok teşekkürler..Rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah.Tebrikler allah sag salim hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin insallah. Bizde o cizgileri bi gorsek ahhh ahh test almaya bile firsat vermiyo ki saat gibi gununde geliyor.
Predictor early ile denesene o yüzde yüz sonuç veriyo o gördüğün silik çizgi net bi şekilde çıkar bak demedi deme ben ikisinide onunla yapmıştım@BahaRaslan99 çok teşekkürler..
Bi kan testi yaptırayım yarına inşallah..İlk hamileliğimde de çizgi silikti bu sefer de öyle ama yaş ilerledi tedirginim doğrusu.Kan testi yaptırmadan eşime de söylemek istemiyorum.İnsanın bunu içinde tutması da ayrı bi dertKimseye söyleyemiyorum kendi kendime saf saf geziyorum.
Evet inşallah aynı zamanda olacak :))
canım ya gitseydin keşke...neyse bekle bakalım aslında ne kadar geç öğrenirsen o kadar iyi daha az telaşlanırsınDr gidecektim ama son anda vazgeçtim daha öncede dediğim gibi pek umudum yok bu aydan o yüzden bir süre daha beklmeye karar verdim
canım belki çok yenidir idrara geçmemiştir henüz geç döllenmedir...bekle bakalım belki de vardırKizlar dayanamadım erken gebelik testi aldim hemde tek cizgi cikti yinee , muhtemelem 3 gun sonra ver eliniiiii kasimmmmmm diyecem
tatlım tebrik ederim, ne güzel bir haberRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar merhaba...Bat 5 iydi bu sabah test yaptım.Çok silik ikinci çizgi çıktı.Sanırım zannedersem galiba ben hamileyim
hayırlısı olsun tatlım hakkında...inşallah güzel haberini alırım senin de...belki yerleşiyordur bebişin belki de regl olacaksındır...nasip herşeye hazırlıklı ol iyi yada kötü...neyse iyi şeyler söyleyim derken moralini bozmamışımdır inşallahduruasil cim aynen canim suan sadece kahve akintim var pazartesiden bu yana adet olucam galiba diye gitmedim ama bu günde olmadi bakalim bekliyorum herşeye hazirlikliyim
Insalah kuzum ama sanmiyorum 3 gun once hassas gebelik testi ile yaptım negatif cikti ama isin ilginci hic karin ağrısı yok normalde agri baslardiBende aynı senin gibiyim canim ama halen olmadım bekliyorum insallah bebisin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?