Haber vermeden evime girmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi çocuğunuzun yaşadığı eve keşke iyice tanıyıp etmeden yabancı bir adamı sokmasaydınız. Kilidi falan da acilen değiştirmelisiniz. Umarım adam sapık falan çıkmaz.

Neden kiyafetlerini utuleyip evi temizleyip yemek yapiyorsunuz? Kadinlar bu dunyaya erkeklere hizmet etmek icin gelmedi. O erkek diye bunlari yapamiyor mu? Cok yuz veriyorsunuz su erkeklere ondan oluyor. Adama bak, hakli yere bir kere kizmissiniz bir hafta eve ugramamis. Ben zaten o zaman ayrilmistim. Kendi degerinizi siz bilmezseniz elin adami hic bilmez.

Adamın elinde anahtar var, ki öncesinde de mesajlar vardır neden gelmedin vs sormuş konu sahibi, adamın orada misafir olmadığı belli faturaları kim elden ödüyor banka hesap dökümünde düzenli ödediği çıkar, zaten ödemeyince elektrik falan kesilmiş. Adam muhtemelen ya eski eşiyle barışacak ya yeni birini buldu, konu sahibine masraf yapmak istememiş aklınca, bu adam ütüyü süpürgeyi bırakır mı. Adam pislik ama şikayet edecek hapse attıracak kadar kötü değil. Bununla da ceza falan almaz. Anahtarı da geri vermiş.

Çocuk niye kriz geçirmiş, farketmedik acaba benim çocukla aralarında bir şey mi oldu kavga mı ettiler kötü laf mı söylediler birbirlerine diyen yok. İzinsiz evime geldi eşyalarını aldı. Sevgiliyken aranız iyiyken izin alıyor muydu her gün? Eve gelebilir miyim diyor muydu? Anahtarı geri almamışsınız, adamın da yaşadığı ev orası. Eşyayı önce istememiştir sonra da tekrar masraf yapmayayım deyip almaya karar vermiştir. Hatası haber vermemek söylememek. Bir hafta önce orada yaşayan adam bir hafta sonra evime izinsiz girdi oluyor. Hırsızlık yapmamış, evinizi kamyona yüklememiş, kendi aldıklarını götürmüş. Ailenizle bile diyaloğu sohbeti olan biriymiş. Çocuğunuzla aynı evde yaşayan sevgilim dediğiniz adama hırsız soyguncu yakıştırması yapıyorsunuz.

Sizin kızdığınız şey aslında ilişkinizin bitmesi. Hep olumlu konuşmuşsunuz hep oturalım konuşalım demişsiniz ama adamın sorun çözecek kriz yönetecek bir kapasitesi yok. Yanlış anlamayın adam mükemmel demiyorum. Ben böyle tiplerle bırak sevgiliyi evlenmeyi işyerinde bile merhaba merhaba görüşürüm o kadar. Ben ikinizden ziyade çocuklara üzüldüm.

Bende onu düşündüm msjları var eve girdim eşyaları aldım diye bende benden habersiz nasıl girersin benim evime diye dönüş yaptım delil sayılır mı bu? Başka bir ispatım yok

Gerçekten şu an derdiniz ev falan değil.
Siz adamla uğraşmak istiyorsunuz.
Yoksa bu konuda insan dava edilmez.
Eve anahtarla girmiş ve kendine ait eşyaları almış çıkmış

İşin kronojisine bakarsak
  • Bot muhabbeti - o zaman ayrilmistik dediginiz tarih kasim 2023
  • Sevgiliyle tanisma tarihi de olsun kasim 2022
  • Bu bir yilin kabaca 6 ayi ayni evde yaşadiniz = sadece 6aydir tanidiginiz bir adamla ayni evde yasama karari aldiniz.
Çıkarımlarım
  1. Çok cürretkarsınız. 8 yasinda bir kiz cocugu olan evinize elalemin adamini çat diye getirip evcilik oynamaya çalışmışsınız.
  2. İhmalkarsiniz. Elalemin adaminda evinizin anahtari var, adamdan ayriliyorsunuz, 3-4 ayda ne anahtari geri aliyorsunuz ne kilidi degistiyorsunuz. Bu da bizi 3. Maddeye goturuyor.
  3. Takintilisiniz. Burda pek uyenin yazdigi gibi eski ese karsi buyuk bir takintiniz var. Adamin tam evlilik surecinde oldugu donemde sizin bu iliskiyi yasamaniz, olmayacagi net gorunse de inatla bitirmemeniz, belki doner umuduyla anahtari bile geri almamanizin nedeni exe nispet/ rahatsiz etme. Hmmm bak benimle barismak istiyordun sonra gittin o kadinla evlilik surecine girdin ama benim de iliskim var bak ne kadar mutluyum diye show yapmak istediniz.
Bence artik bir salin, size “ ooo bu yabanci hem de dul parasi da var mis gibi takilir kacarim” kafasinda gelen insanlari (ki bunu 6 ayda anlayamazsiniz) hayatiniza sokup cocugunuzu ve kendinizi tehlikeye atmayin.

Spor salonundan tanıştığım bir arkadaşım var, Belaruslu. 40'larında bir bayan. Bir süredir aynı spor salonunda bir beyfendi ile görüşüyordu. Belaruslu'nun eşi koronada vefat etmiş, bir kızi var. Sevgiye, ilgiye, muhabbete aç bakımlı sempatik bir kadıncağız.

Görüştüğü adam da 13 yıllık evliymiş ve boşanmış. İlk evliliğinden 10 yaşında kızı var.

Belaruslu 14 ay görüştü bu vatandaşla. Birlikte yaşadılar. Çocuklarını tanıştırdılar. Zihninde telli duvaklı hayaller kurdurdu adam.

Bu süre zarfında da bana sürekli ilk eşinin gerçekten kötü biri olduğunu, cinsel ihtiyaçlarını karşılamadığını, bir fincan çay bile vermediğini, para için evlendiğini, eski eşinin deli olduğunu söyledi.

Eski eşiyle çocuk için bile sık görüşmesinden rahatsız olduğunu söyleyip durdu.

Adam daima telefonunu saklıyormuş. Bir gün dayanamayıp " seninle en mahrem yerlerimizi bedenlerimizi paylaştık. Senin çamaşırlarını yıkıyorum, birlikte uyuyoruz birlikte duş alıyoruz ne özeli kaldı niçin telefonunu saklıyorsun " demiş.

Belaruslu telefonunu kurcalamış eski eşiyle öpücük emojileri, seni çok özledimler, " o kadın sadece geceleri takıldığım düşük profilli rus bi hatun sen benim ömrümsün " yazmış.

Hemen ayrıldı.

Ama ben ona demiştim. Boşanmış erkekler arızalıdır. Net. Hele ki çocuklu boşanmış erkekler.

Bizim ülkemizde kadınlar bıçak kemiğe dayanmadan boşanmaz. Boşanmış erkekler gerçekten ağır kusurludur. Bunu söyleyen de erkek aile avukatımızdı çok haklıymış.

" Bundan sonra hayatıma kimseyi almamaya karar verdim zaten "

Ya lütfen böyle düşünmeyin. Bir iki kişi kötü diye böyle kararlar almayın. Kapatmayın kendinizi. Biz düzgün isek bizim erkek versiyonlarımız da muhakkak vardır.

İnsan sosyal bir varlıktır. Yalnızlık genlerimizde yok.

Biraz kafa dinleyin. Nikahsız yaşamayın eve almayın.

Bir de ilk eşinden neden boşandı üzerine düşünmek ve araştırmak gerek.

Biz insanız hata yapabiliriz. Denedik olmadı. Önümüzdeki maçlara bakalım.

Boşanmış çocuklu erkekler gerçekten defolu.
Etrafımda 3 örnek var. 3ü de çöp. Boşanmış kadınlar da tersine güçlü mantıklı.

İyı adamı hiçbir kadın boşamaz. Bizim ülkemizin kültürümüzün dinamikleri farklı.

Anlaşamadık ayrıldık diyen erkeklerin ilk eşlerine ulaştım. Anneci, iddia oynayan, aldatan erkekler olduklarını öğrendim.

Bir de belirli bir yaşa kadar maddiyat dışında evlenmemiş erkekler de sıkıntılı tipler.

Yat kalk bu kadarla kurtulduğuna şükürler et iyi ki nikah kiymamışsın kizinla mutlu bir hayat yasa bu ne böyle

Yaptiginiz seyi dogru bulmadim. Ikinizin cocugu adına da. Dusunuyorum Kizim bugun benim sevgilisiyle yasayacak, 6 ay sonra babasinin sevgilisiyle, isler yürümedi diyelim 1 sene sonra baska bir sevgiliyle ayni ortama girecek. Cocuk henuz cok kucuk, kac sevgiliyle tanisacak? Evleneceğiniz dogru adayi bulana kadar eve kac kisi gelecek? O cocugun aklı ve duyguları allak bullak olur.

Yalan dolan biriymiş işte zarar görmeden atlattığına şükret adam eve girip kafasına göre takılsa nereden bileceksin.böyle şeylere dikkat edin yani çocuk sahibi insansınız ilk iş anahtarı değiştirmek olurdu benim için.eşyalarınıda aldığına göre adamı tümden silin böyle bir insan neden arkadaşınız olsun?

Sizi 1 hafta boyunca merak ettiren bir adamın hala neden arkadaş kalmadığına içerleniyorsunuz.Boşverin,kızınızla hayat kurmaya bakın.Milletin kızının derdinden size ne? Hayattan keyif almaya çalışın,illa biri olmak zorunda değil ki.

Bende onu düşündüm msjları var eve girdim eşyaları aldım diye bende benden habersiz nasıl girersin benim evime diye dönüş yaptım delil sayılır mı bu? Başka bir ispatım yok

Ne geçecek elinize böyle yapınca. Siz bu ilişkiyi bitirmek istemiyor musunuz? Adamla davalık olursanız bitmeyecek. Bir de üstüne mahkemelerde uğraşıp derdinizi anlatacaksınız.

Bana şunu hissettirdiniz. Bu adam her şeyden önce sizin gururunuzu kırdı. Evliliğe giden bir ilişkiniz olduğunu düşünüyordunuz ve ne olduğunu anlamadığınız bir sebepten bitti. Açıkçası "kızım sinir krizi geçirdi" bana çok mantıklı gelmedi çünkü. Kızı 1 hafta boyunca aralıksız kriz mi geçirmiş? Kızı sakinleşip uyuyunca sizi arayabilir, hatta yanınıza gelip durumu anlatabilirdi. Belli ki başka şeyler olmuş o 1 haftada. Belki eski eşine dönecek, belki yeni biri ile tanıştırdı ailesi. Her ne olduysa oldu. Ama siz kendi iç dünyanızda ilişkiyi bitiremediniz. Çünkü doğru düzgün yüzleşemediniz adamla. Eşyaları almaya gelmesini de bu yüzden istiyordunuz. Son bir kez görüşmek, ne olduğunu anlamak, hatta belki içten içe bir barışma umudu? Ama adam siz evde yokken gelip eşyalarını alarak sizin elinizden bu yüzleşmeyi (ve bu umudu) aldı. Siniriniz, öfkeniz bu yüzden. Hırsızlıktan dava açmayı da bu yüzden istiyorsunuz. Ama bence uğraşmayın artık daha fazla.

Ama siz dost olarak ayrilmissiniz ya. Karşıdaki kişi hemcinsiniz de olsa 2 aydır kaldığı eve gelip eşyasını alıp giderdi sonuçta o evde beraber kalmışsınız.
Kızınız için elin adamlarını güvenip tanımadan evinize almayin. Nikah kiymamissiniz kilciksiz ayrılmak için mantıklı gelebilir ama yaptığınız davranış da doğru degil.
Kızın annesinin bu durumu öğrenip sorun çıkardığını düşünüyorum. Mantıklı bir insan kızını böyle bir ortama gondermezdi. Ve yine mantıklı bir insan kızını böyle bir ortamın içine sokmazdi. Adamın size karşı bir sorumluluğu yok. Kullanılmış gibi hissetmemelisiniz.

İlk yapmanız gereken iş kilidi değiştirmekti. Bence hemen değiştirin.

Eve almadan evlenseydim daha kötü olurmuş,bende iyi ki birlikte yaşama kararı aldım yoksa 2 inci bir boşanma vakası yaşardım. O zaman daha kötü olurdu
Iste bu yüzden evlilik öncesi birlikte yasama taraftariydim tabi ki her önüne geleni degil. Evlenmek basit ama bosanmak cok yipratici bir sürec oluyor. Iyi ki kurtuldunuz belasindan sükür size birsey olmamis kapi kilidi degistirin bir an önce pek güvenmeyin derim anahtari birakipta kendine yedek anahtar yapmistir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…