Haber vermeden evime girmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şala gibi ya böyle birşeyi asla tahmin edemezdim. Kimseye güvenmiycem hayatıma daha da kimseyi almiycam berak olarak ömrümün sonuna kadarkalmayı planlıyorum. Ama dava da açmayı düşünüyorum beim evime benden habersiz girmek nedir ya. Bu haneye tecavüz değil mı?

Hukuk olmuş guguk , tecavüz edenleri salıyorlar…
Dava ile boşuna zaman harcama.
Kilidini değiştir.
Bak yoluna.

Bende eşimle… artık yok olmuyor, demek iyi insanlar tükenmiş derken tanıştım.
Avrupa turu için pasaport çıkartıyorduk arkadaşımla. Herşey hazır paralar hazırlanmış, tur vs vs.
Bir çıktı karşıma… Dedim ben bununla evlenirim.

Sakın pes etme…
Oluruna bıraktığında karşına çıkıyor.

Çok da verici olma herseyi üstlenme. Mükemmeli oynama, cok iyi olmak zorunda da değilsin.
Hayırların olsun.

Uğraşmayın Allah aşkına kendiniz yıpranacaksınız.
Eşyalarını alıp gitmiş diye düşünün. Ki öyle de, kendi parasıyla almış.
Mahkeme olsa yıllarını alıyor insanın, neden kendinizi bu kadar yoracaksınız? Mal sizin olsa neyse uğraşmanız yine mantıklı olur ama mallar da sizin değilmiş.
Adama sadece izinsiz eve girmek istediği için mi dava açacaksınız. Adam anahtarım vardı, girdiğimden haberi vardı der yırtar yani. Anahtar adamda var, kilidi değiştirmemişsiniz, eşyalarını toplayıp kapının önüne koyup, kilidi değiştirip gelin alın diyecektiniz. Sizde de suç var yani şikayetçi olsanız neyi nasıl kanıtlayacaksınız ve dediğim gibi adam kendi parasıyla almış. Nerde hırsızlık?

Kızıma kardeş olur diyorsunuz da bu çocukların kişiliği duyguları yok mu? Annem eve bir çocuk getirdi ve ben onunla kardeş olmak zorunda mıyım diye düşünmüyor mu? Ona sordunuz mu fikrini aldınız mı? Evlenmek beraber yaşamak kararından değil çocuğun sizde kalmasından bahsediyorum. Benim iki yaş aralı iki kızım var, bazen bildiğin fırtına kopuyor. Boyum kadar oldular, şimdi araları daha iyi ama ayda düzenli iki-üç kez savaşın eşiğine geliyorlar.

Her şey mükemmelmiş de birden bozulmuş gibi geliyor size ama değilmiş. Benden habersiz evime girmiş dediniz. Beraberliğiniz boyunca bu adam her geldiğinde size mi sordu, eve girebilir miyim mi dedi? Nikaha siz gerek görmemişsiniz. Kocanız olsaydı yine evime habersiz girmiş demeyecektiniz. Demek istediğim zaten ortada sağlıklı ileriye gidecek ciddileşecek bir ilişki yokmuş, siz hep mış gibi davranmışsınız.
Beraber yaşayalım, masrafları paylaşalım olayı ev arkadaşlığı veya sevgililikte olur. İki tane çocuğun fikrini düşüncesini hislerini önemsemeden hadi kardeş olun demeye hakkınız yok. Sadece annesinin doldurmasıya değildir, çocukların arasında mutlaka olmuştur bir şeyler. İstediği kadar mükemmel ortam olsun ben de 6 yaşında kızımı başka evde yaşamaya göndermezdim. Siz kötüsünüz demek değil bu. Babası başka kadınla başka kadının çocuğuyla aile kurmuş, bunu hazmetmek kolay değil o kadar küçük çocuk için.

Bu konuda en sevindiğim şey evlenmemeniz oldu.

Normalde suç ama bence değil şu an evli olsaydınız tak diye boşanamayacağınız için yine aynı şekilde alabilecekti , keşke baştan kapı kilidini değiştirseydiniz.
Siz adamın eve siz olmadan girmesine mi kızdınız yoksa son kez onu görmediniz son defa affettirmeye çalışmadı ona mı bilemedim ama sonuçta ayrılmışsınız sizi görmek istememesi normal

O, evden gittikten sonra kapı kilidini değiştirmek hiç aklınıza gelmedi mi? Evde kızınız da var üstelik. Anahtarı başkasına verse ve o kişi de gece evinize girseydi neler olurdu? Bu yaptığınız tedbirsizlik. Umarım değiştirmişsinizdir artık kapı kilidini.

Gizlice girmesi beni bi korkuttu. eve kamera falan gibi bir şey koymamıştır dimi?valla etraf manyak dolu, yok artık diyorum bir yandan ama insan neler düşünüyor işte. siz bir süre dikkat edin lütfen.

Eşyaları kendisi aldığı için geri almaya hak gördü kendinde demek ki. Belki siz varken almaya utandı, bırakmaya da gönlü elvermedi. Sizin eşyanızı almadıysa bence sorun yok. İnsanlar kaç yıllık evlilik sonrası eşya kavgası yapıyor.

Önceki konunuzda eski koca size "kocan alsın, erkek arkadaşın alsın" dedikçe siz "benim hayatımdaki insan mı alsın derken hayatımda kimse yok yani gelecekte hayatımda olacak insan mı alsın demek istedim" diyordunuz. Al işte varmış biri ayrılmış da olsanız, adam boşuna söylemiyormuş.

Adamın anahtarı var, ayrıca birlikte yaşamışlar bir sürü tanık vardır o evde yaşadığına. Ayrılınca hırsız mı oluyor. Ayrıca kendi aldığı eşyalar faturalarını ibraz eder.

Ayrıldıktan sonra eve gizlice girmesi çok korkutucu ama hukukî olarak bir şey çıkacağını sanmıyorum.Anahtari kendi elinizle vermişsiniz.Birlikte yaşadığınıza dair bin tane delil vardir.Kapiyi kırıp girmemiş ya da çilingirle açtırmamış,size ait eşyaları almamış.Hala sevgiliydik dese kim ne diyebilir.
Ve siz niye uğraşmak istiyorsunuz ki bu kadar,kurtulmuşsunuz bitmiş gitmiş önünüze bakın.

İyi ki hamile kalmamissiniz

Bana psikolojisi bozuk gibi geldi,normal değil davranışlar,daha önce de sizden saklamış olabilir,ya da ayrılmaya bahane arıyordur kızını öne sürmüştür,ikinci şık bile olsa normal biri degil

Bende onu düşündüm msjları var eve girdim eşyaları aldım diye bende benden habersiz nasıl girersin benim evime diye dönüş yaptım delil sayılır mı bu? Başka bir ispatım yok
Bence adamla uğraşmayın,yaptığı çok yanlış ama adam gelip kendi esyalarini almış,anahtarı da siz vermişsiniz dusunmemistir sizi aramayı, yani zaten tuhaf davranışlar siz birlikteyken bile sebepsizce bir hafta cevap yazmamış size,yerinizde olsam başima bela almam normal değil bence çok daha farklı huyları da vardır siz bu kadarını görmüşsünuz.

Adamın anahtarı var, ayrıca birlikte yaşamışlar bir sürü tanık vardır o evde yaşadığına. Ayrılınca hırsız mı oluyor. Ayrıca kendi aldığı eşyalar faturalarını ibraz eder.

Evlilikte Eşya alacağı talebi yapılıyor. Eşyanın kendisi verilemiyorsa, ücreti verilir maddi karşılığı. Ama resmi nikah varsa tabii. Nikahsız olanlar birlikte satın aldığı malların tasfiyesi de ayrılık durumunda sorun yaratıyor evet. Ancak Yargıtay'ın son aldığı karara göre artık evlilik dışı beraberlik sırasında verilen hediyeler geri istenemiyor.Nikahsız yaşayan eşler arasında ilke olarak hukuksal bir ilişki yok.
Birde aynı evde yaşıyorlar diyorsun Kira kontratı ortak mı? Değilse misafir gibi kabul bile edilebilir. Hersekilde ayrıldıktan sonra habersiz gelmesi konut dokunulmazlığını bozmak suçunu oluşturabilir. Bir kanıt var mı senin olmadığın saatte gelip eşyalarımi almak istiyorum diye mesela izinsiz giriyor netice olarak sonradan söylüyor. Ayrıca Araştırsın konu sahibi hiçbir yasa aynı kalmıyor güncellenebiliyor neden mağdur olsun.

Hukuk olmuş guguk , tecavüz edenleri salıyorlar…
Dava ile boşuna zaman harcama.
Kilidini değiştir.
Bak yoluna.

Evet bu da çok doğru şuan hayvan katillerini de salıp salıp durmaları geldi aklıma bak yargının altı boşaltıldı umudumuz olmadığı için adliye önünden bile geçmek istemiyor insanlar. Git gel.

Hediye değil ki evde kullanmak için almış. Neden misafir sayılsın adam faturaları ödemiş onları çıkarır birlikteydik diye. Kimin kira sözleşmesi ortak yapılıyor? Yaşamadığı evin faturalarını niye ödesin. Yani nezaketen izin isteyebilirdi ama dese ki anahtarım var anahtarı geri istemedi, kendi eşyalarımı aldım çıktım. Hukuki olarak bir şey çıkacağını düşünmüyorum kaldı ki kendi eşyalarını almış zarar vermemiş.

Hediye kapsamına da girebilir. Hatta hediye der konu sahibi nasıl ispatlayacak herşey ispatla oluyor. Zaten çok değerli şeyler yok. Dava açmak gereksiz gizlice gelmesinden dolayı bir işlem yapabilir diye düşünüyorum. Kafasına çok takılmışsa konu sahibi sinirlenebilir. Birdaha denemesin. İşte evlilik dışı birliktelik yaşamakta herşey bambaşka kanıtlı olması için herşeyin belgelenmesi kişi için avantajlı olur (faturaları banka kartı ile ödemek gibi vs )misafir der geçer nasıl ispatlayacak. Evli iken ise durum bambaşka haklar konusunda neyse konu sahibi kendi bilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…