evet o civardaydıOooo o da pahalı. 30 bindi en son baktığımda.
ay evet onu da düşündüm. bugün değiştiririm kapı kilidini. bende önüme geleni tabi ki almadım kendisini uzun zamandır tanıyorum, aslında dışarıdan bakıldığında 4 4lük adam gibi görünüyor ama hiç kimse göründüğü gibi değil.Iste bu yüzden evlilik öncesi birlikte yasama taraftariydim tabi ki her önüne geleni degil. Evlenmek basit ama bosanmak cok yipratici bir sürec oluyor. Iyi ki kurtuldunuz belasindan sükür size birsey olmamiskapi kilidi degistirin bir an önce pek güvenmeyin derim anahtari birakipta kendine yedek anahtar yapmistir
evet para alıcam :) bundan sonra hepsine böyle yapıcam hepsinden para alıp alıp köşeyi dönücem.off, konularınız artık cidden began tadında artık.
dava aça aça para almaya mı çalışacaksınız? açın önce eski eşe, sonra yeni sevgiliye falan.
aman önünüze bakmayın.
Adam senin maddi olarak sıkışık olduğunu biliyordur. Yaza kadar onunla mı uğraşacağım, onu mu bekleyeceğim demiştir. Tam teçhizatlı şekilde eve gelip sökerken fırsatı var ama sana haber vermeye fırsatı yok. YERSEN.evet o civardaydı
neyi düşünmüyorum dememiş miydim? eski konumla ne alakası var? babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?Siz bir önceki konunuzda eski eşinizin evlenmesi üzerine ben düşünmüyorum falan dememiş miydiniz
aynen sıkışık bir dönemdeydim baya ama gerçekten de ödeyecektim. bunu söylediğimde benim gözüm eşyalarda yok ben o eşyaları ne yapayım demiştiAdam senin maddi olarak sıkışık olduğunu biliyordur. Yaza kadar onunla mı uğraşacağım, onu mu bekleyeceğim demiştir. Tam teçhizatlı şekilde eve gelip sökerken fırsatı var ama sana haber vermeye fırsatı yok. YERSEN.
öncelikle bir hafta önce değil 1 buçuk aydır ayrıyız ve 1 buçuk aydır gelmiyor. yabni orası benim özel alanım oluyor. birlikte yaşadık da ayrıldıktan sonra defalaca anahtarımı getir artık demişim, eşyalarını almaya gel demişim ki bana ben müsaitim almak isteseydim alırdım diyordu. barışmak için almadığını kendisi söylüyordu ve ben her seferinde barışma filan olmayacağını yaptığını kabul etmeyeceğimi söylemiştim. ilişkiyi bitiren bendim zaten neden ilişkimin bittiğine kızayım tam olarak? iyice saplantılı bir kadın haline getirdiniz beniÇocuk niye kriz geçirmiş, farketmedik acaba benim çocukla aralarında bir şey mi oldu kavga mı ettiler kötü laf mı söylediler birbirlerine diyen yok. İzinsiz evime geldi eşyalarını aldı. Sevgiliyken aranız iyiyken izin alıyor muydu her gün? Eve gelebilir miyim diyor muydu? Anahtarı geri almamışsınız, adamın da yaşadığı ev orası. Eşyayı önce istememiştir sonra da tekrar masraf yapmayayım deyip almaya karar vermiştir. Hatası haber vermemek söylememek. Bir hafta önce orada yaşayan adam bir hafta sonra evime izinsiz girdi oluyor. Hırsızlık yapmamış, evinizi kamyona yüklememiş, kendi aldıklarını götürmüş. Ailenizle bile diyaloğu sohbeti olan biriymiş. Çocuğunuzla aynı evde yaşayan sevgilim dediğiniz adama hırsız soyguncu yakıştırması yapıyorsunuz.
Sizin kızdığınız şey aslında ilişkinizin bitmesi. Hep olumlu konuşmuşsunuz hep oturalım konuşalım demişsiniz ama adamın sorun çözecek kriz yönetecek bir kapasitesi yok. Yanlış anlamayın adam mükemmel demiyorum. Ben böyle tiplerle bırak sevgiliyi evlenmeyi işyerinde bile merhaba merhaba görüşürüm o kadar. Ben ikinizden ziyade çocuklara üzüldüm.
yuh ben bu kadar senaryoyu gerçekten yazamam. eski eşimle benim ilişkimin ne ilgisi var eski eşim o zaman sevgilisinden ayrıydı bu 1. 2 incisi bahsettiğiniz süreçler olmadı, takıntılı olduğumu beni tanımadan nasıl söyleyebiliyorsunuz? başka bir ilişkim vardı bana hala eski eşime takıntılı olduğumu ve onun evlilik sürecinde olduğu için ilişkiye başladığımı yazıyorsunuz bu bildiğiniz bambaşka bitr boyut o zaman adamın hayatında kimse yoktu bile. ikincisi de ben 1 buçuk aydır hergün anahtarımı bırak diye msj attım ısrarla bırakmayan kendisi. bir buçuk aylık bir ayrılık sürecim oldu 3 4 ay değil. evde birlikte yaşadığımız süreç 2 ay. 2022 den beri bu zamana kadar 6 ay mı geçmiş? hesaplarınızda bir saçmalık var.İşin kronojisine bakarsak
Çıkarımlarım
- Bot muhabbeti - o zaman ayrilmistik dediginiz tarih kasim 2023
- Sevgiliyle tanisma tarihi de olsun kasim 2022
- Bu bir yilin kabaca 6 ayi ayni evde yaşadiniz = sadece 6aydir tanidiginiz bir adamla ayni evde yasama karari aldiniz.
Bence artik bir salin, size “ ooo bu yabanci hem de dul parasi da var mis gibi takilir kacarim” kafasinda gelen insanlari (ki bunu 6 ayda anlayamazsiniz) hayatiniza sokup cocugunuzu ve kendinizi tehlikeye atmayin.
- Çok cürretkarsınız. 8 yasinda bir kiz cocugu olan evinize elalemin adamini çat diye getirip evcilik oynamaya çalışmışsınız.
- İhmalkarsiniz. Elalemin adaminda evinizin anahtari var, adamdan ayriliyorsunuz, 3-4 ayda ne anahtari geri aliyorsunuz ne kilidi degistiyorsunuz. Bu da bizi 3. Maddeye goturuyor.
- Takintilisiniz. Burda pek uyenin yazdigi gibi eski ese karsi buyuk bir takintiniz var. Adamin tam evlilik surecinde oldugu donemde sizin bu iliskiyi yasamaniz, olmayacagi net gorunse de inatla bitirmemeniz, belki doner umuduyla anahtari bile geri almamanizin nedeni exe nispet/ rahatsiz etme. Hmmm bak benimle barismak istiyordun sonra gittin o kadinla evlilik surecine girdin ama benim de iliskim var bak ne kadar mutluyum diye show yapmak istediniz.
en azından şimdilik öyle düşünüyorum elbette sonsuza kadar yalnız kalmayacağım ama bilmiyorum benim karşıma çıkmıyor ne yazık ki düzgün olanı. hep aynı versiyonu denk geliyor gerçekten." Bundan sonra hayatıma kimseyi almamaya karar verdim zaten "
Ya lütfen böyle düşünmeyin. Bir iki kişi kötü diye böyle kararlar almayın. Kapatmayın kendinizi. Biz düzgün isek bizim erkek versiyonlarımız da muhakkak vardır.
İnsan sosyal bir varlıktır. Yalnızlık genlerimizde yok.
Biraz kafa dinleyin. Nikahsız yaşamayın eve almayın.
Bir de ilk eşinden neden boşandı üzerine düşünmek ve araştırmak gerek.
Biz insanız hata yapabiliriz. Denedik olmadı. Önümüzdeki maçlara bakalım.
kızın annesi normalde çocukla hiç ilgisi olmayan bir kadın. yani 2022 de beri tanıyorum çocuğu arayıp sormaz ve babasında olur hep. tartışmalarını ve ses kayıtlarını defalarca duydum bu çocuğu istemiyorum diye bas bas bağırıyordu. bizim evleneceğimizi duyduğu zaman ve aynı evde yaşamaya bir düzen kurduüğunu öğrendiği zaman pürüz çıkarmaya başlamış bvaban da gitmesin sende gitme o eve babana da izin verme filan diyormuş. ben onun yalancısıyım bilemem tabi.Ama siz dost olarak ayrilmissiniz ya. Karşıdaki kişi hemcinsiniz de olsa 2 aydır kaldığı eve gelip eşyasını alıp giderdi sonuçta o evde beraber kalmışsınız.
Kızınız için elin adamlarını güvenip tanımadan evinize almayin. Nikah kiymamissiniz kilciksiz ayrılmak için mantıklı gelebilir ama yaptığınız davranış da doğru degil.
Kızın annesinin bu durumu öğrenip sorun çıkardığını düşünüyorum. Mantıklı bir insan kızını böyle bir ortama gondermezdi. Ve yine mantıklı bir insan kızını böyle bir ortamın içine sokmazdi. Adamın size karşı bir sorumluluğu yok. Kullanılmış gibi hissetmemelisiniz.
yine döndün dolaştın konuyu nerelere getirdin halbuki konumda da bahsetmiştim evliliğe doğru gittiğimizi.O zaman eski kocanın kocan alsın dediği olay buydu. Siz evlenmiş gibi yaşadığınızdan kocan diyordu o zaman.
Biz sorduğumuzda alelade bir sevgili gibi bahsetmiştiniz.
2. kez evliliği düşünmeme sebebiniz 2. kez boşanmamak için olması bana biraz saçma geldi. Bütün herkes biliyor zaten aynı evde yaşayacağınızı, çocuğunuz da aynı evde yaşayacak ama nikah olmasın. Acaba nafaka kesilmesin diye evlenmemiş olabilir misiniz.
yok daha muhattap olmayı düşünmüyorum zaten. böyle olduğunu nereden bileyim adam düpedüz iki yüzlü.Böyle biriyle arkadaş bile kalınmaz
he birde çocuğumun nafakasıyla benim evlenmem ne alakası var? ben evlenince çocuğun nafakası kesilmiyor ben nafaka kendim için almıyorum sadece çocuğum için alıyordum. onu kesti zaten benim nafaka aldığımı nerden çıkarttın? evlendiğimde bana verilen nafaka kesiliyor değil mı?O zaman eski kocanın kocan alsın dediği olay buydu. Siz evlenmiş gibi yaşadığınızdan kocan diyordu o zaman.
Biz sorduğumuzda alelade bir sevgili gibi bahsetmiştiniz.
2. kez evliliği düşünmeme sebebiniz 2. kez boşanmamak için olması bana biraz saçma geldi. Bütün herkes biliyor zaten aynı evde yaşayacağınızı, çocuğunuz da aynı evde yaşayacak ama nikah olmasın. Acaba nafaka kesilmesin diye evlenmemiş olabilir misiniz. Ya da eski eşten bir şeyler talep edebilmek için
ilişkiyi bitirip konuşmak istemeyen bendim :) defalarca konuşmayı kendisi istedi ve zaten yüz yüze konuşarak ayrıldık. geldi açıklamasını yaptı ve ben kabul etmeyeceğimi söyledim. ardından konuşmak isteyen çiçek alan kendini affettirmek isteyen kendisiydi. evet gururuma dokundu evlenmeyi düşümdüm ama bu bitirmememe sebep olamaz. ben gururlu bir kadınım ama benim için bittiyse bitmiştir. 2 yaş çocuğumla evimi terk edip gittim düşünmeden gerisini, böyle bir ilişkiyi mı bitiremeyeceğim? ne alakası var?Ne geçecek elinize böyle yapınca. Siz bu ilişkiyi bitirmek istemiyor musunuz? Adamla davalık olursanız bitmeyecek. Bir de üstüne mahkemelerde uğraşıp derdinizi anlatacaksınız.
Bana şunu hissettirdiniz. Bu adam her şeyden önce sizin gururunuzu kırdı. Evliliğe giden bir ilişkiniz olduğunu düşünüyordunuz ve ne olduğunu anlamadığınız bir sebepten bitti. Açıkçası "kızım sinir krizi geçirdi" bana çok mantıklı gelmedi çünkü. Kızı 1 hafta boyunca aralıksız kriz mi geçirmiş? Kızı sakinleşip uyuyunca sizi arayabilir, hatta yanınıza gelip durumu anlatabilirdi. Belli ki başka şeyler olmuş o 1 haftada. Belki eski eşine dönecek, belki yeni biri ile tanıştırdı ailesi. Her ne olduysa oldu. Ama siz kendi iç dünyanızda ilişkiyi bitiremediniz. Çünkü doğru düzgün yüzleşemediniz adamla. Eşyaları almaya gelmesini de bu yüzden istiyordunuz. Son bir kez görüşmek, ne olduğunu anlamak, hatta belki içten içe bir barışma umudu? Ama adam siz evde yokken gelip eşyalarını alarak sizin elinizden bu yüzleşmeyi (ve bu umudu) aldı. Siniriniz, öfkeniz bu yüzden. Hırsızlıktan dava açmayı da bu yüzden istiyorsunuz. Ama bence uğraşmayın artık daha fazla.
yine döndün dolaştın konuyu nerelere getirdin halbuki konumda da bahsetmiştim evliliğe doğru gittiğimizi.
nafaka çok öncesinden kesilmişti zaten onunla asla alakası yoktu. he evlenecek olsam zaten nafaka gibi bir beklentim de olmazdı. bahsettiğin süreçte ayrıydık zaten canım konuyu açarken.
Katarsizde bir konu islendi. 6 kardesler babaları hepsine tecavüz etmiş. Bir kardeş intihar ediyor. Farklı kadindan olan cocuguna hicbir sey yapmıyor.Evet bu da çok doğru şuan hayvan katillerini de salıp salıp durmaları geldi aklıma bakyargının altı boşaltıldı umudumuz olmadığı için adliye önünden bile geçmek istemiyor insanlar. Git gel.
he birde çocuğumun nafakasıyla benim evlenmem ne alakası var? ben evlenince çocuğun nafakası kesilmiyor ben nafaka kendim için almıyorum sadece çocuğum için alıyordum. onu kesti zaten benim nafaka aldığımı nerden çıkarttın? evlendiğimde bana verilen nafaka kesiliyor değil mı?