Haber vermeden evime girmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim,evet ucuz kurtulmuşum şoktayım hala gerçekten. Bu süreci çok sakin yönetmeye çalıştım eğer tartışıyor olsaydım muhtemelen farklı şeyler de ortaya çıkardı gibime geliyor. Çok şükür bununla kurtuldum.

Dertsiz başınıza dert arıyorsanız devam edin ...

Evlenmek için acele etmemekle iyi yapmışsınız. İlişkinin başında herkes iyi oluyor falsoları sonradan ortaya çıkıyor. Aile babası olur diye düşünmüşsünüz ama bu adam gün sonunda bir ailenin babasıymış ve o evliliği sürdürememiş. Yani becerememiş aile babası olmayı.
Ben açıkçası kızının sinir krizi geçirmesi durumunun yalan olduğunu düşünüyorum. Gelmek istememiş adam eve. Yalan değildiyse bile sizinle iletişime geçebilirdi saatlerce cevap vermemek ne alaka.
Keşke kilidi değiştirseydiniz ama olan olmuş. Giden eşyalara üzülmeyin başınızın gözünüzün sadakası olsun. Hayatta bazı haksızlıklara maruz kalabiliyoruz evet, ama siz daha büyük haksızlıklardan korumuşsunuz kendinizi takılmayın.

Kapı kilidini değiştirseydiniz keşke hiç hoş değil eve hırsız gibi girmek

Evet boşanmasında ki tek suçlu kendisiymiş,bana çok farklı anlattı. Saatlerce değil 1 hafta boyunca bana cevap vermedi resmen. Daha sonra kızıyla konuştuğunu ve annesinin korkuttuğunu filan söyledi ama bu durum yaptıklarınla hiç örtüşmüyor bana cevap vermemenle bunun ne ilgisi var diyip ayrıldım. Konuşsaydı birlikte çözerdik zaten. Ama belli ki böylesi daha iyi. Evet giden eşyalara üzülmüyorum ama evime benden habersiz girdiği için onu şikayet etmeyi düşündüm bian

Evet onu yapıcam anahtarımı bırakmış ama eve bana haber vermeden eşyaları toplayıp matkap getirip elektrik süpürgesini bile aökmüş. Eve bi geldim eşyalar yok. Böyle bir saçmalık olabilir mı

Hakkında suç duyurusunda bulun. Hırsızlık bu.

gecen gün nafaka konunuz vardı diye hatırlıyorum, o zaman yazdıklarınızla şimdikileri tam eşleştiremedim tam hatırlayamasam da.

habersiz gelmiş ama kendisine ait olandan fazlasını da almamış. kilidinizi değiştirin, bir daha da görüşmeyin

Bende onu düşündüm msjları var eve girdim eşyaları aldım diye bende benden habersiz nasıl girersin benim evime diye dönüş yaptım delil sayılır mı bu? Başka bir ispatım yok

Tabi ki delil dağ başımı ya burası. Hemen polis cağırsaydın rapor hazırlarlardı , konut dokunulmazlığı diye birşey var sonuçta kapsayabilir gerçi düpedüz hırsız gibi girmiş hatta yapmışta. Siciline bir güzel işlesin de gör de uzaklaştırma kararı da aldırt, bak nasıl geri getiriyor.

Ya eve polis çağırmadan nasıl hallederim avukat dava açsa olmaz mı? Şimdi eve polis çağırsam kızım bu ne diye sorucak ona ne açıklama yapacağımı bilemem babasına filan söyler başım belaya girer. Diyorum ki avukatıma dava açtırsam delil olarak da msjları versem

Sizin bu iş bittiyi kafaya koyduğunuz an kilidi değiştirmeniz gerekiyordu.

Siz olmadan neden geldi biliyormusunuz, bu tarz adamlar ellerinden gelse yedirdiklerii içirdiklerini kustururlar.
Siz evde olsanız eşyalarını alamayacağı için, siz yokken geliyor. Ne aldıysa toplayıp gidiyor.

Kızı içinde bence yalan söylüyor.
Baktı ev geçindirmek zor yapamayacak.
Bahane uydurdu.

Oda olabilir avukat gerekmiyor da savcılıkta suç duyurusunda bulunabilirsin delillerle. Ben sinir olurum böyle şeylere medeni şekilde ayrılırsın ne bu çocukça hareketler değerli şeylerde götürebilirdi.

O konuyla bu durumun ilgisi yok evet bot alacak duumum yoktu ve o konuyu açtığımda erkek arkadaşımdan ayrılmıştım.

Birşey soracağım kendi aldığı şeyler mi? yinede suç ki adam gibi senden istesin vermeyecekmiydin sanki.

Ya matkap alıp süpürgeyi duvardan sökmüş şaka gibi. Dava açacağımı söyledim evime benden habersiz girdiği için
Bana özellikle sizin evde olmadığınız bi anda habersiz gelmeyi tercih etmiş gibi geldi, eşyaları rahatça alabilmek için.

Oda olabilir avukat gerekmiyor da savcılıkta suç duyurusunda bulunabilirsin delillerle. Ben sinir olurum böyle şeylere medeni şekilde ayrılırsın ne bu çocukça hareketler değerli şeylerde götürebilirdi.
Savcılık benim oturduğum yerde çok uzak 1 saatten fazla sürüyor yolum o yüzden avukat geldi aklıma o şekilde yaparım en kötüsü. Değerli birşey yok evde ama bu cidden hırsızlık acayip sinir oldum

Birşey soracağım kendi aldığı şeyler mi? yinede suç ki adam gibi senden istesin vermeyecekmiydin sanki.
Ya o aldı evet eve o aldı ama eşyalrını almaya gel diğer kalan eşyaların ben sana yaza doğru parasını öderim ne masraf yaptıysan dedim hayır benim eşyada gözüm yok filan diyip gelip gizli gizli aldı. Söylese hayır ben aldım masraf yaptım dese zaten al götür diyecem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…