Teşekkür ederim,evet ucuz kurtulmuşum şoktayım hala gerçekten. Bu süreci çok sakin yönetmeye çalıştım eğer tartışıyor olsaydım muhtemelen farklı şeyler de ortaya çıkardı gibime geliyor. Çok şükür bununla kurtuldum.Vallahi ucuz kurtulmuşsunuz yatın kalkın şükredin bakış açınızı çok beğendim bir şeylerin farkında bilinçli birisiniz inanın düzgün biri çıkmasa bile karşınıza bu hâlinizle mutlu olacağınızı düşünüyorum zaten düzgün biri çıkmadıkça evlenmeyin karşı taraf tamamen suçlu ve sizin bunları görüyor olmanız harika sizi tebrik ediyorum
Dertsiz başınıza dert arıyorsanız devam edin ...2022 sonlarında biriyle tanıştım,kızımla yaşıt bir kızı var ve çok iyi anlaşıyorduk iletişimimiz mükemmeldi. Gayet düzgün beyefendi,kızına düşkün biri. Tam aile kurulucak bir insandı gözümde. Bir süre sonra evlilik teklifi etti bende kabul ettim,ailelerimiz tanıştı gayet düzgün giden bir ilişkiydi. Ben ikinc kez boşanmak istemediğimden birlikte yaşamayı teklif ettim bir süre sonra nikah kıyarız diye düşündüm. O da kabul etti,kızı hafta içi onda hafta sonu annesine gidyor,kızıma da kardeş olu düşüncesiyle bir aile kurmaya karar verdik. Taşındı ve 2 ay kadar gayet sorunsuz,tartışması,iletişimimiz mükemmel,birlikte vakit geçiriyorduk evliliğe doğru kesin ilerliylrduk. Birkaç yalanını yakaladım bir gün,maaşını olduğundan farklı söyledi fakat ben ona çok takılmadım bende çalışıyorum birlikte geçiniriz durumj çok fevkalade değil ama düzgün bir şirkette çalışan ve işini seven biriydi. Evin masraflarını kendisi karşılayacaktı bende kızların ihtiyaçlarını vs karşılayacaktım. Her akşam işten geldiğinde çalıştığım halde yemek hazırlardım,kıyafetleri tertemiz ütülü olurdu hiç bir konuda ihmal etmedim ve her akşam ne kadar mutlu olduğunu dile getirirdi. Birgün çok ufak bir atılma gibi birşey oldu,evin interneti kesilmişti elektrik kesilmişti bende faturaları kendisi takip ediyr diye hiç bakmadım,fark ettiğimde söyledim ve hemen tartışmaya başladı. Benim en sevmediğim şey evin faturalarının ödenmemesi ben her zaman ilk işim kiramı ve faturalarımı öderim asla kesilmedi. Hatırlattığımda ben annn evine de bakıyorum yetişemiyorum demeye başladı ve o konu yüzünden eve 1 hafta gelmedi. Ağır bir tepki vermedim sadece tahammül edemediğimi dikkat etmesini söyedim ve birlikte taşındığımızda bir evi geçindirebilir misin diye sorduğumda fazlasıyla diye cevap vermişti. Neyse sonra toparladık geldi sorunları konuştuk çözdük kapandı konu,aradan 2 hafta geçti bir akşam mesaiye kalmıştı,gece geç gelirim 22 gibi evdeyim bitanem diye msj çekti,saat 00 yi geçiyordu gelmeyince ben uyuyorum dip yattım. Sabah kalktığında eve gelmediğini gördüm annesine gittiğini tahmin ediyordum,sabah aradım açmadı. Akşama kadar msjıma dönmesini bekledim ve dönmedi,dönmeyince msj çektim neden dönmüyorsun diye,yine cevap yok. Bende o yazana kadar yazmiyim dedim ama merak ettiğim için de kız kardeşine yazdım,nerde haneriniz var mı birşey mı geldi başına diye. Kız kardeşi akşam eve geldiğini ve kızının benim evime gelmek istemediğini söyledi,halbuki kızı beni çok seviyordu ve çok severek de geliyordu. Birden durum çok değişmeye başladı,bana 1 hafta cevap vermedi. 1 haftanın sonunda annemi aramış,kandilini kutlamak için annemde nerdesin sen neden eve gitmiyorsun başına birşey geldi sandık demiş durumu anlatmış ve kızının sinir krizi geçirdiğini filan söylemiş anneme eve gelmek istemediği için.o akşam msj çektim bu iş bitti gel eşyalarını topla diye,aradan 10 dk geçti kapı çaldı,gelip açıklama yapmak istemiş. Bana da aynı durumu anlattı,kızım sinir krizi geçirdi gelmek istemedi,neden böyleyaptığını anlamaya çalıştım bende o yüzden gelmedim dedi. Bende bu durumu bana anlatsaydın birlikte çözerdik,kızınla ben konuşur durumu öğrenirdim aramız gayet iyiydi çünkü severek geliyordu,bana cevap vermeyip 2 inc kez evden gittiği için de bu işin artık olmaacağını dengesiz bir evlilik yapmak istemediğimi söyleyip ayrıldık medeni insanlar gibi,asla tartışmamız olmadı. Konuşarak dügünce ifade ettim tamam dedi kendini affettirmek istediğini söyledi ama ben kabul etmedim.
1,5 ay gelsin eşyalarını alsın diye bekledim haftada 1 kez mutlaka çağırıyordum,asla gelmedi. Bugün ben işteyken gelip eşyalarını alıp,ayrıca eve aldığı birkaç eşya vardı elektrik süpürgesi ütü vb gibi şeyler 3 eşya. Bana haber vermeden benim evime girip eşyaları da söküp götürmesi çok saçma değil mı? Aramızda kötü hiçbirşey de geçmedi yaptığını kabul etmeyeceğimi söyledim Arkadaş kalabileceğimizi konuştuk ve bu süre zarfında(ayrıldığımızdan bugüne kadar) gayet normal ara sıra arıyordu hal hatır soruyordu ve sohbet ediyorduk. Kızının neden gelmek istemediğini de söyledi,annesi dolduruyormuş sözde. Neyse merak ettiğim şu,benim evime benden habersiz gelip aldığı eşyalrı söküp götürmesi suç değil mı? Kendimi kullanılmış gibi hissediyorum neye dokunsam elimde kalıyor. Düzgün bir insan çıkmadı karşımaben kime düzgün desem elimde kalıyor.
Kapı kilidini değiştirseydiniz keşke2022 sonlarında biriyle tanıştım,kızımla yaşıt bir kızı var ve çok iyi anlaşıyorduk iletişimimiz mükemmeldi. Gayet düzgün beyefendi,kızına düşkün biri. Tam aile kurulucak bir insandı gözümde. Bir süre sonra evlilik teklifi etti bende kabul ettim,ailelerimiz tanıştı gayet düzgün giden bir ilişkiydi. Ben ikinc kez boşanmak istemediğimden birlikte yaşamayı teklif ettim bir süre sonra nikah kıyarız diye düşündüm. O da kabul etti,kızı hafta içi onda hafta sonu annesine gidyor,kızıma da kardeş olu düşüncesiyle bir aile kurmaya karar verdik. Taşındı ve 2 ay kadar gayet sorunsuz,tartışması,iletişimimiz mükemmel,birlikte vakit geçiriyorduk evliliğe doğru kesin ilerliylrduk. Birkaç yalanını yakaladım bir gün,maaşını olduğundan farklı söyledi fakat ben ona çok takılmadım bende çalışıyorum birlikte geçiniriz durumj çok fevkalade değil ama düzgün bir şirkette çalışan ve işini seven biriydi. Evin masraflarını kendisi karşılayacaktı bende kızların ihtiyaçlarını vs karşılayacaktım. Her akşam işten geldiğinde çalıştığım halde yemek hazırlardım,kıyafetleri tertemiz ütülü olurdu hiç bir konuda ihmal etmedim ve her akşam ne kadar mutlu olduğunu dile getirirdi. Birgün çok ufak bir atılma gibi birşey oldu,evin interneti kesilmişti elektrik kesilmişti bende faturaları kendisi takip ediyr diye hiç bakmadım,fark ettiğimde söyledim ve hemen tartışmaya başladı. Benim en sevmediğim şey evin faturalarının ödenmemesi ben her zaman ilk işim kiramı ve faturalarımı öderim asla kesilmedi. Hatırlattığımda ben annn evine de bakıyorum yetişemiyorum demeye başladı ve o konu yüzünden eve 1 hafta gelmedi. Ağır bir tepki vermedim sadece tahammül edemediğimi dikkat etmesini söyedim ve birlikte taşındığımızda bir evi geçindirebilir misin diye sorduğumda fazlasıyla diye cevap vermişti. Neyse sonra toparladık geldi sorunları konuştuk çözdük kapandı konu,aradan 2 hafta geçti bir akşam mesaiye kalmıştı,gece geç gelirim 22 gibi evdeyim bitanem diye msj çekti,saat 00 yi geçiyordu gelmeyince ben uyuyorum dip yattım. Sabah kalktığında eve gelmediğini gördüm annesine gittiğini tahmin ediyordum,sabah aradım açmadı. Akşama kadar msjıma dönmesini bekledim ve dönmedi,dönmeyince msj çektim neden dönmüyorsun diye,yine cevap yok. Bende o yazana kadar yazmiyim dedim ama merak ettiğim için de kız kardeşine yazdım,nerde haneriniz var mı birşey mı geldi başına diye. Kız kardeşi akşam eve geldiğini ve kızının benim evime gelmek istemediğini söyledi,halbuki kızı beni çok seviyordu ve çok severek de geliyordu. Birden durum çok değişmeye başladı,bana 1 hafta cevap vermedi. 1 haftanın sonunda annemi aramış,kandilini kutlamak için annemde nerdesin sen neden eve gitmiyorsun başına birşey geldi sandık demiş durumu anlatmış ve kızının sinir krizi geçirdiğini filan söylemiş anneme eve gelmek istemediği için.o akşam msj çektim bu iş bitti gel eşyalarını topla diye,aradan 10 dk geçti kapı çaldı,gelip açıklama yapmak istemiş. Bana da aynı durumu anlattı,kızım sinir krizi geçirdi gelmek istemedi,neden böyleyaptığını anlamaya çalıştım bende o yüzden gelmedim dedi. Bende bu durumu bana anlatsaydın birlikte çözerdik,kızınla ben konuşur durumu öğrenirdim aramız gayet iyiydi çünkü severek geliyordu,bana cevap vermeyip 2 inc kez evden gittiği için de bu işin artık olmaacağını dengesiz bir evlilik yapmak istemediğimi söyleyip ayrıldık medeni insanlar gibi,asla tartışmamız olmadı. Konuşarak dügünce ifade ettim tamam dedi kendini affettirmek istediğini söyledi ama ben kabul etmedim.
1,5 ay gelsin eşyalarını alsın diye bekledim haftada 1 kez mutlaka çağırıyordum,asla gelmedi. Bugün ben işteyken gelip eşyalarını alıp,ayrıca eve aldığı birkaç eşya vardı elektrik süpürgesi ütü vb gibi şeyler 3 eşya. Bana haber vermeden benim evime girip eşyaları da söküp götürmesi çok saçma değil mı? Aramızda kötü hiçbirşey de geçmedi yaptığını kabul etmeyeceğimi söyledim Arkadaş kalabileceğimizi konuştuk ve bu süre zarfında(ayrıldığımızdan bugüne kadar) gayet normal ara sıra arıyordu hal hatır soruyordu ve sohbet ediyorduk. Kızının neden gelmek istemediğini de söyledi,annesi dolduruyormuş sözde. Neyse merak ettiğim şu,benim evime benden habersiz gelip aldığı eşyalrı söküp götürmesi suç değil mı? Kendimi kullanılmış gibi hissediyorum neye dokunsam elimde kalıyor. Düzgün bir insan çıkmadı karşımaben kime düzgün desem elimde kalıyor.
Evet boşanmasında ki tek suçlu kendisiymiş,bana çok farklı anlattı. Saatlerce değil 1 hafta boyunca bana cevap vermedi resmen. Daha sonra kızıyla konuştuğunu ve annesinin korkuttuğunu filan söyledi ama bu durum yaptıklarınla hiç örtüşmüyor bana cevap vermemenle bunun ne ilgisi var diyip ayrıldım. Konuşsaydı birlikte çözerdik zaten. Ama belli ki böylesi daha iyi. Evet giden eşyalara üzülmüyorum ama evime benden habersiz girdiği için onu şikayet etmeyi düşündüm bianEvlenmek için acele etmemekle iyi yapmışsınız. İlişkinin başında herkes iyi oluyor falsoları sonradan ortaya çıkıyor. Aile babası olur diye düşünmüşsünüz ama bu adam gün sonunda bir ailenin babasıymış ve o evliliği sürdürememiş. Yani becerememiş aile babası olmayı.
Ben açıkçası kızının sinir krizi geçirmesi durumunun yalan olduğunu düşünüyorum. Gelmek istememiş adam eve. Yalan değildiyse bile sizinle iletişime geçebilirdi saatlerce cevap vermemek ne alaka.
Keşke kilidi değiştirseydiniz ama olan olmuş. Giden eşyalara üzülmeyin başınızın gözünüzün sadakası olsun. Hayatta bazı haksızlıklara maruz kalabiliyoruz evet, ama siz daha büyük haksızlıklardan korumuşsunuz kendinizi takılmayın.
Ya matkap alıp süpürgeyi duvardan sökmüş şaka gibi. Dava açacağımı söyledim evime benden habersiz girdiği içinKapı kilidini değiştirseydiniz keşkehiç hoş değil eve hırsız gibi girmek
Evet onu yapıcam anahtarımı bırakmış ama eve bana haber vermeden eşyaları toplayıp matkap getirip elektrik süpürgesini bile aökmüş. Eve bi geldim eşyalar yok. Böyle bir saçmalık olabilir mı
Bende onu düşündüm msjları var eve girdim eşyaları aldım diye bende benden habersiz nasıl girersin benim evime diye dönüş yaptım delil sayılır mı bu? Başka bir ispatım yokHakkında suç duyurusunda bulun. Hırsızlık bu.
gecen gün nafaka konunuz vardı diye hatırlıyorum, o zaman yazdıklarınızla şimdikileri tam eşleştiremedim tam hatırlayamasam da.
Bende onu düşündüm msjları var eve girdim eşyaları aldım diye bende benden habersiz nasıl girersin benim evime diye dönüş yaptım delil sayılır mı bu? Başka bir ispatım yok
Ya eve polis çağırmadan nasıl hallederim avukat dava açsa olmaz mı? Şimdi eve polis çağırsam kızım bu ne diye sorucak ona ne açıklama yapacağımı bilemem babasına filan söyler başım belaya girer. Diyorum ki avukatıma dava açtırsam delil olarak da msjları versemTabi ki delil dağ başımı ya burası. Hemen polis cağırsaydın rapor hazırlarlardı , konut dokunulmazlığı diye birşey var sonuçta kapsayabilir gerçi düpedüz hırsız gibi girmiş hatta yapmışta. Siciline bir güzel işlesin de gör de uzaklaştırma kararı da aldırt, bak nasıl geri getiriyor.
ekleme yaptımNe alakası var şuan anlamadım? O konuyla bu konuyu neden eşleştirecektiniz ki?
O konuyla bu durumun ilgisi yok evet bot alacak duumum yoktu ve o konuyu açtığımda erkek arkadaşımdan ayrılmıştım.ekleme yaptım
ısrarla erkek arkadaşım yok demiştiniz, bot alacak durumunuz yoktu, vs.
Ya eve polis çağırmadan nasıl hallederim avukat dava açsa olmaz mı? Şimdi eve polis çağırsam kızım bu ne diye sorucak ona ne açıklama yapacağımı bilemem babasına filan söyler başım belaya girer. Diyorum ki avukatıma dava açtırsam delil olarak da msjları versem
O konuyla bu durumun ilgisi yok evet bot alacak duumum yoktu ve o konuyu açtığımda erkek arkadaşımdan ayrılmıştım.
Bana özellikle sizin evde olmadığınız bi anda habersiz gelmeyi tercih etmiş gibi geldi, eşyaları rahatça alabilmek için.Ya matkap alıp süpürgeyi duvardan sökmüş şaka gibi. Dava açacağımı söyledim evime benden habersiz girdiği için
Savcılık benim oturduğum yerde çok uzak 1 saatten fazla sürüyor yolum o yüzden avukat geldi aklıma o şekilde yaparım en kötüsü. Değerli birşey yok evde ama bu cidden hırsızlık acayip sinir oldumOda olabilir avukat gerekmiyor da savcılıkta suç duyurusunda bulunabilirsin delillerle. Ben sinir olurum böyle şeylere medeni şekilde ayrılırsın ne bu çocukça hareketler değerli şeylerde götürebilirdi.
Ya o aldı evet eve o aldı ama eşyalrını almaya gel diğer kalan eşyaların ben sana yaza doğru parasını öderim ne masraf yaptıysan dedim hayır benim eşyada gözüm yok filan diyip gelip gizli gizli aldı. Söylese hayır ben aldım masraf yaptım dese zaten al götür diyecem.Birşey soracağım kendi aldığı şeyler mi? yinede suç ki adam gibi senden istesin vermeyecekmiydin sanki.