Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben inancımı tamamen kaybettim bu konuda, saldım yani olmuyor hiç düzgün insan çıkmıyor karşıma. eşimden ayrıldıüımdan beri hep aynı adamlar çıktı karşıma birebir aynıları. lanetli gibiyim.Hukuk olmuş guguk , tecavüz edenleri salıyorlar…
Dava ile boşuna zaman harcama.
Kilidini değiştir.
Bak yoluna.
Bende eşimle… artık yok olmuyor, demek iyi insanlar tükenmiş derken tanıştım.
Avrupa turu için pasaport çıkartıyorduk arkadaşımla. Herşey hazır paralar hazırlanmış, tur vs vs.
Bir çıktı karşıma… Dedim ben bununla evlenirim.
Sakın pes etme…
Oluruna bıraktığında karşına çıkıyor.
Çok da verici olma herseyi üstlenme. Mükemmeli oynama, cok iyi olmak zorunda da değilsin.
Hayırların olsun.
beni görmek istemeyen zırt pırt yanıma gelip konuşmaz yada aramaz. bu bildiğin ben yokken gidip gizli gizli girmek evet.Adamın yaptığında aşırı bir tuhaflık görmeyen bir ben miyim ya. Adama hırsız filan demişler kapıyı kırıp mı girmiş? Defalarca gel eşyalarını al dedim diyor konu sahibi. Adam ya uygun zaman kovaladı ya da kadının evde olmayacağı bir zamanı ayarladı belki de kadını görmemek için. Kadını görmek zorunda da değil ki. Birlikte yaşayalım diye teklif ettiğiniz insana ayrılıp hırslanınca eşyalarını siz yokken aldı diye hırsız muamelesi yapmak nedir? Adam süpürgesini sökmüş almış eee? Ben atıyorum ev arkadaşım olsa onunla anlaşamayıp ayrılsam ben de o yokken gitmeyi tercih ederim eşyalarımı da alır çıkarım belki adamın da bozulduğu bir şeyler var tavırlıdır kadına kimse ayranım ekşi demez.
evet oluyormuş. ben hiçbir zaman maddi durumu önemsemedim ama önemsemek gerekiyor.Bir kadinin çocuklu şekilde evlenmesi sorun yaratmıyor ama malesef erkeğin çocuklu olması demek ilişkiye eski karısının da bir şekilde müdahil olması demek. geçmiş olsun . Çocuksuz ve daha iyi gelirli erkeklere layiksiniz . Fatura ödemek için bidi bidi edenlere değil .
ahahhhah evet katılıyorum kesinlikkle :)bilerek senın evde olmadığın günü seçmiş ki aldığı eşyalarıda geri alabilmek için ay aç köpek resmen
Senin eşyaların üzerine yatacağını düşünmüş belli ki. Yok mok deyip oyalamış, sonra da ilk fırsatta eve gelip almış çıkmış. Dava açsan sonuç alabileceğini sanmıyorum. Eski sevgilimle aynı evde yaşıyorduk, eşyalarım kalmıştı. Anahtarım vardı, eşyaları alıp çıktım, anahtarı da bıraktım der. Hiçbir şeye zarar vermemiş, küfür hakaret vs. yok. Bu ülkede neler oluyor da caydırıcı ceza almıyorlar, buna ne çıkar Allahasen.diğer kalan eşyaların ben sana yaza doğru parasını öderim ne masraf yaptıysan
iyiki evlenmemişsin valla çok sevindmmmahahhhah evet katılıyorum kesinlikkle :)
kanıt şöyle var, bana eşyalarını aldıktan sonra msj çekti gidip eve eşyalarımı topladım diye. bende neden benden habersiz giriyorsun bana haber verebilirdin dedim haber vermeye fırsat bulamadım yazmış. süpürgeyi duvardan sökmeye fırsat bulmuş. kira sözleşmesi onun üzerinde değil o benim oturduğum eve geldi.Evlilikte Eşya alacağı talebi yapılıyor. Eşyanın kendisi verilemiyorsa, ücreti verilir maddi karşılığı. Ama resmi nikah varsa tabii. Nikahsız olanlar birlikte satın aldığı malların tasfiyesi de ayrılık durumunda sorun yaratıyor evet. Ancak Yargıtay'ın son aldığı karara göre artık evlilik dışı beraberlik sırasında verilen hediyeler geri istenemiyor.Nikahsız yaşayan eşler arasında ilke olarak hukuksal bir ilişki yok.
Birde aynı evde yaşıyorlar diyorsun Kira kontratı ortak mı? Değilse misafir gibi kabul bile edilebilir. Hersekilde ayrıldıktan sonra habersiz gelmesi konut dokunulmazlığını bozmak suçunu oluşturabilir. Bir kanıt var mı senin olmadığın saatte gelip eşyalarımi almak istiyorum diye mesela izinsiz giriyor netice olarak sonradan söylüyor. Ayrıca Araştırsın konu sahibi hiçbir yasa aynı kalmıyor güncellenebiliyor neden mağdur olsun.
Nasıl maddi durumu onemsemezsiniz şaka mı hemde çocuklu kadinsiniz. Bir erkekte ilk bakilmasi gereken şey maddi gücüdür. İsteyen linclesin ama bence realite bu .evet oluyormuş. ben hiçbir zaman maddi durumu önemsemedim ama önemsemek gerekiyor.
siciline işler uzaklaştırma almış olurum en kötü birşey çıkmayacaağını tahmin ediyorum zaten.Senin eşyaların üzerine yatacağını düşünmüş belli ki. Yok mok deyip oyalamış, sonra da ilk fırsatta eve gelip almış çıkmış. Dava açsan sonuç alabileceğini sanmıyorum. Eski sevgilimle aynı evde yaşıyorduk, eşyalarım kalmıştı. Anahtarım vardı, eşyaları alıp çıktım, anahtarı da bıraktım der. Hiçbir şeye zarar vermemiş, küfür hakaret vs. yok. Bu ülkede neler oluyor da caydırıcı ceza almıyorlar, buna ne çıkar Allahasen.
yani maddi durumunu önemsemedim derken güzel bir maaş alıyordu bunu tabi önemsedim ama çok büyük beklentim yoktu. ama önemsicem bundan sonra bu çok önemli bir detay.birlikte birşeyler yaparız diye düşünmüştüm. sanırım fazla iyi niyetli düşündüm.Nasıl maddi durumu onemsemezsiniz şaka mı hemde çocuklu kadinsiniz. Bir erkekte ilk bakilmasi gereken şey maddi gücüdür. İsteyen linclesin ama bence realite bu .
Süpürge inşallah Dyson’dır da adamın kendi kendine bu kadar atraksiyon yarattığına değmiştir.siciline işler uzaklaştırma almış olurum en kötü birşey çıkmayacaağını tahmin ediyorum zaten.
evet çok şükür. birlikte yaşarsak herşey belli olur diye düşünerek böyle birşeye adım attım zaten evlenmeden önce kendini belli eder diye. iyi ki öyle yapmışım. nikah kıymadann bence birlikte yaşamak önemli bir detay.iyiki evlenmemişsin valla çok sevindmmm
ahahhahahah hem silen hem süpüren philips in modeliydiSüpürge inşallah Dyson’dır da adamın kendi kendine bu kadar atraksiyon yarattığına değmiştir.
Oooo o da pahalı. 30 bindi en son baktığımda.ahahhahahah hem silen hem süpüren philips in modeliydi
valla haklısın ya yapmamak gerekiyormuş ben evliliğimde de bundan kaybettim demek ki. yan gelip yatacaksın başka türlü kıymet bilinmiyor.Neden kiyafetlerini utuleyip evi temizleyip yemek yapiyorsunuz? Kadinlar bu dunyaya erkeklere hizmet etmek icin gelmedi. O erkek diye bunlari yapamiyor mu? Cok yuz veriyorsunuz su erkeklere ondan oluyor. Adama bak, hakli yere bir kere kizmissiniz bir hafta eve ugramamis. Ben zaten o zaman ayrilmistim. Kendi degerinizi siz bilmezseniz elin adami hic bilmez.