GÜZELBİRGÜN'ün diyet günlüğü, 10 kilo verecek inşallah 10. evlilik yıldönümüne kadar.

öğlen 14:00 ; çilekli yoğurt küçük bir kase (ev yapımı)
1 büyük kase tavuklu salata
2 kaşık yulaf ezmesi+nesfitli süt (tarçın ve keten tohumu)
üstüne nescafe + 5 badem:KK53:

nescafem de bademim de bitiyor çok az kaldı. bakarsınız onları da bırakırım.

akşam için; taze fasülye + cacık yapıcam.

akşam 18:45 ; koca bir tabak taze fasülye + 2 kase limonlu cacık :) + 5 kiraz +1 yeşil erik + 3 ceviz biri beni durdursun. nescafe de içtim. birazdan da yeşilçay içerim artık

bugün spor yapamam artık. çünkü regl oldum. uzanmak istiyorum. çok halsizim.

guzelbirguuuuuuun!!!
arkadasim masallah bence de biri sana dur desin,valla ben diyete baslamadigim halde bu yediklerini yemiyorum bence yediklerini ve miktarlarini gozden gecir,mesela kahven sutsuz ve sekersiz,salatan cok az yagli hatta yagsiz(diger yemeklerde yag var)yemegin bir kepce vb..olmaliki faydasi olsun hamileyken kilom cigrindan cikmisti doktor bana az az ama kisa araliklarla beslenmemi soylemisti(makarna-pilav 1kasik,peynir light )valla bir ayda 4kilo vermistim doktor bile sasirdi doktor sadece 1kilo almam icin beslenmemi duzene sokmustu......
iyi geceler :-)))

fatihpepeeeeee bir gorunuyon bir kayboluyon. sen neler yaptin anlat bakem?

ben yillardir caya kahveye bitki cayina seker kullanmiyomki. kahveyi de sutle sevmem, sek olacak:)

salataya cok az yag koyuyorum artik. yemeklere de olcuyle koyuyorum.

yani dikkat ediyorum kendi capimda.

yemek aralarini 4 saate cikardim. leptin uyumasin calissin diye:)

yavas yavas miktarlari da ayarliycam zamanla. ya olacak ya olacak bu kez.

71.5 oldum. sukur.

gunaydin
ne kadar guzel kilo vermissin ben daha hic birsey yapmadim yemek yemek iicin herzaman bahanem var :-))) bide ben 57kilo hamile kalmistim dogumdan sonra 60 oldum millet sut olsun diye butun gun yedirip ivirdiler beni veeeee 65 oldum ilk once bu sonradan aldigim kilolari vermem lazim offf cok zor geliyor ama bir uandan da yaz geldi ince kiyafetler deniz,kum :-))) ama diyete baslarsam tarcin ve balla basliycam elimdeki bir kitapta sabah ve aksam yemeklerden yarim saat once bire bir olcude tarcin ve bali bir bardak suda kaynatip iceceksin kitapta bal-tarcin mucizeler diye geciyordu(diyey kitabi degil)
kahve cay sekersiz icmen super ben bayagi sekerli iciyorum sabahlari sekersiz aci kahvenin metabolizmayi hizlandirdigini duymustum bir kac defa denedim ama agzimin ici zehir gibi oldu yaniii bence kahveyi birakma ve yine bence ogunlerini iki saatte bir yap mesele suan yedigon meyveleri 2ye bol 2saat arayla ye
istersen bu forumda gormustum diyet tariflerimi dukan tariflerimi ne gormustum cok guzel diyet tarifleti vardi bakmami tavsiye ederim
evimdeki badana bitsin ben yaparim biseylet suan 2kere falan yiyorum ama ne var ne yok supuruyorum :-))))

sabah 10:30 ; 1 haşlama yumurta, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 2 salatalık, 2 biber, 7 küçük yeşil zeytin, 1 kupa yeşil çay (çubuk tarçınlı)
1 ince dilim karpuz (koca karpuzun ince dilimi ama) yedim kahvaltının üstüne :)

Fatihpepee, ben 4 saat aradan dolayı kilo vermeye başladığıma inanıyorum. leptinime sağlık :KK53: öğünlerim gayet kuvvetli, pek diyet değil :))))
sadece çikolata tatlı makarna pilav yemiyorum artık. veee spor yapıyorum, kondisyon bisikleti twister yakında da pilates :)))

eskiden olsa haftada 1-2 makarna yapardım mutlaka. pilavı da yıllardır bulgurdan yapıyorum. ama onu da bıraktım. oğluma ve eşime yapıyorum artık. bence 2 kaşık göz payı alıyorum sadece.

aaah o süt derdi yok mu, benim de hiç çok olmadı ne yediysem olmadı. ama 2 sene emzirdim yine de :KK1: oğluş 3 yaşına girecek ben anca diyet konularına girdim iyi mi:KK53:

Selaaaaam

kızlar müthiş haberlerim var!!!

Diyete başlayalı tam 3 haftayı doldurdum ve tammmmm tamına 4,5 kilo vermişim!!!!!!!!!

Bu mucizeyi elma sirkesine ve daha önce aşırı fazla yememe bağlıyorum=))))

Şaka gibi ama 56 kiloyum!!!!

Sabah tartıldım!!!!!

Harika diil mi?

şimdiii...
günlük raporumu vereyim :)

sabah 1 bardak yağsız süt 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi ile

ara yok

öğle: şimdi yiyorum, 4 köfte salata 2 wasa kraker

ara erik yiycem

akşam enginar haşlama yerim.

böyle bugünkü plan=)

flash haberi unuttum günlük,

bu sabah 70,9 çıktım oleeeyyyy hobareeyyyyy tey tey teeeeyyyy:KK53::KK53::KK53::KK53:

harikasın!!!!!! bu işi başardık yani yarısı bence tamam çünkü başladık..düzene girdik tam 3 haftayı da bulduk!
bence
hedefimizi koyup devammmmmm

motivasyonumuz da tam..
yaptık oldu
yapacağız olacak!

işte o kadar!

Merhaba kızlar, zevkle takip ediyorum sizi :) Çok samimi sıcak bir ortam :) Hatta sizin yazdıklarınızı okudukça ben de başlayayım diyete diyorum ama bu bile acıkmama yetiyor :) Olsun en azından sayenizde su içmeye başladım, bu da iyi bişey di mi :) bir de 2 güne bir yarım saat spor yapıyorum (yoga, kas egzersizi ortaya karışık). Belki şu basenlerden ve selülitlerden kurtulurum bu sayede

öğle: 14:30 ; 1 tabak taze fasülye yemeği+cacık+8 kiraz+4-5 erik + 2 ceviz + 6 badem :))))))
ara yok
akşam: 19:30 ; 1 tabak semizotu yemeği, 2 kaşık makarna+çeyrek haşlanmış tavuk göğsü, 3 kaşık mantar yemeği
(semizotu bana, mantar eşime, makarna hem eşime hem oğluma idi)
10 tane antep fıstığı +1 tanecik badem :)))))
yarım yeşil elma+4-5 yeşil erik

Selaaaaam

kızlar müthiş haberlerim var!!!

Diyete başlayalı tam 3 haftayı doldurdum ve tammmmm tamına 4,5 kilo vermişim!!!!!!!!!

Bu mucizeyi elma sirkesine ve daha önce aşırı fazla yememe bağlıyorum=))))

Şaka gibi ama 56 kiloyum!!!!

Sabah tartıldım!!!!!

Harika diil mi?

harika olmaz mı hiç tabi ki harikaa
valla motive oluyorum böyle haberler aldıkça
çok sevindim canım.
hep böyle gitsin kilolar inşallah
ben hep unutuyorum elma sirkesini bir sabahları içiyorum.
hatırlatma mı koycam cebime ne:26:

Merhaba kızlar, zevkle takip ediyorum sizi :) Çok samimi sıcak bir ortam :) Hatta sizin yazdıklarınızı okudukça ben de başlayayım diyete diyorum ama bu bile acıkmama yetiyor :) Olsun en azından sayenizde su içmeye başladım, bu da iyi bişey di mi :) bir de 2 güne bir yarım saat spor yapıyorum (yoga, kas egzersizi ortaya karışık). Belki şu basenlerden ve selülitlerden kurtulurum bu sayede

merhaba, hoşgeldin Atk,

günlüğümün 3 veya 4 mesajını okudun mu canım?
diyete girdim stresiyle 3 magnum yiyip o pişmanlıkla ertesi gün anca diyete başlayabildim ben.

spor yapman çok iyi. su içmen de. yakında sen de kendinde veya tartıda fark hissedince gayretlenirsin. ben bir türlü başlayamıyordum. ama başladım yaa. gerisi de geliyor.
sen de bu hafta bitmeden başlarsın gibime geliyor. ha ne dersin? yani yarın:KK53:

sabah: 10:00 ; 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği, biraz beyaz peynir, 1 kocaman domates, 2 salatalık, 2 biber

yeşilçay içiyom şimdi de

öğle 15:00 ; 1 tabak semizotu yemeği + 1 salatalık doğranmış 1 küçük kase ev yoğurdu + 1 kase sütlü yulaf ezmesi,tarçın ve keten tohumu ilaveli (tatlı niyetine) +5 badem
ara yok
akşam 19:30 ; 5-6 köfte+çoban salata + 6-7 badem + 6-7 antep fıstığı

bugün meyve yememişim. daha nereme yiyeceksem:KK1:

oğluş uyudu benim de pilim bitti. uyuycam. bugün de spordan kaytarıyorum. ama yarın başlıycam.

mönümü yazayım;
10:30 da başladım galiba hala da yiyorum ; 1 haşlama yumurta, 2 küçük domates, 5 dal maydonoz(limonlu), 7 küçük yeşil zeytin, 2 dilim çavdar ekmeği, peynir, yeşilçay (Nurgül'süz)

heee unuttum 10:00 da sirkeli su içtim. sonra da 1 kivi yedim.

bu sabah tartı 71,2 dedi de. ama 2 gündür wc ye çıkmadım. kiviiii göster gücüünüüüü:KK52:

öğle : 15:00 ; 1 tabak kara lahana yemeği + dereotlu salatalıklı maydonozlu limonlu sarımsaklı yoğurt
nescafe yanında 5 badem:) + 10 antep fıstığı

sabahki kivi hala etkisini göstermedi. olmaz ki yaaa :KK17:

X