- 24 Mayıs 2012
- 139
- 3
- Konu Sahibi gxuxzelbirgxuxn
pinarcimmm ben yazdim daha öncede, defalarca diyetler yaptim felan diye.. hicbirinde basarili olamadim cünkü bukadar kararli degildimm. belki son 1,5 yildir ilk kez 72 li rakamlari gördm.. hep 74-76 arasi gidip geldim.. 70 ten 76 yada arkadaslarimla cok sIk görüsüp sürekli birbirimize ikramlarda bulundugum bi dönemde cikmistim ama bi türlü yine 70 e inemedimm.. megerse o begenmedigim 70 ne kiymetliymissssss.. bak iki haftadir dikkat ediyorum ve cok sükür yine 72 lere düstüm, 2 hafta daha disimi sIksam 70 ve altida gelecekk.. sen daha tam motive olamadin bu diyet spor isine sanki canim ama normall.cünkü son iki hafta diyorum ama onunda önünden gelen en az bi okadar zaman var dikkat etmeye calisipta bi trlü oturtamadigim.. birkac güne kadar sende kendini toplarsin canimm.... lütfennnn toplaaaaaaa, pazar gününe kadar 74 ü küsürlüde olsa görmeye söz ver kendinee.. 10 yil önce kilo almaya basladimm ve en azindan 8 yildir tasiyorum bunlarii ve en mutlu animda bile hep mutluluguma gölge düsürdü fazlaliklarim. böyle kendimi oldukca mutsuz amacsiz hissediyorumm ve eminimki sende aynilarini düsünüyorsunn.. bian önce bi disiplinle kurtulalimm, haftada yarim kilo bile olsa eksik cikalim su tartidaa ltfen canimmm
inşallah bu pazar 73-72 çıkarım :))) dün çok az yedim ama istem dışı oldu, iki gündür de sporumu iyi yapıyorum, sizler sayesinde, yoksa bu kadar motive olamazdım :))))
Son düzenleme: