GÜZELBİRGÜN'ün diyet günlüğü, 10 kilo verecek inşallah 10. evlilik yıldönümüne kadar.

spinning

bisiklet egzersizi ama böle tırmanma vs falan 50 dk bisiklet sürüyoruz derste ama ayakta filan... deli gibi müzikle =) hocanın sölemesine göre 500 kalori yakıomuşum haha

umarım tabiki =)

ama malesef

sadece haftasonlrı spor yapabiliyorum =(((

akşam 18:40 ; 10 erik+12 kiraz+1 kayısı+6 çilek (pazara gittiğimiz nasıl belli oluyor :KK1: ) + 1 kase öğlenki çorbadan+ çoban salata + 2 yemek kaşığı bulgur pilavı

yeşil çay da içtim. bugünü kapattım. şimdi spor zamanı. gerçi çok yorgunum ama başlayınca belki gerisi gelir.

tamam hadi bakalım orada da yazarım ara sıra

ama orası kalabalık burada yazmamın sebebi birebir takip edebiliyoruz =)

evet hem çamaşırla tartılmadım hem de aynı tartı değildi hem de tok karna tartıldım..

en doğrusu sabah uyanınca ihç bişii yemeden tuvalet ihtiyaıncan sonra tartılmak...

hadi bakaloımmmm

bugün de spinning yaptım

yediklerimse:

2 prça peynir domates yeşil çay = sabah
big chef'ste salata yedim somonlu = öğlen
sade salata yedim çok az zeytinyağlı akşam, 2 tane de gran pavesi krakerden yedim (paket değil 2 dilim) = akşam

şimdi belki meyve yerim ama aslında yememek gerekiyorrr...

çok az yemeye başladın sen iyice sanki di mi? spinning acıktırmıyor mu? yoksa sirkeli su o derece işe mi yarıyor yaafff. ben bi unutuyom bi içiyom.
4 saat arayla yediğimden beri yemek vakti gelsin diye iple çekiyorum sanki. mesela kahve keyfi ve yanında badem yiycem diye saate bakıyorum :KK1:

wasa krakeri de senden duymuştum gran pavesi yi de ilk senden duyuyorum. nerden buluyorsun bunları?

spinning

bisiklet egzersizi ama böle tırmanma vs falan 50 dk bisiklet sürüyoruz derste ama ayakta filan... deli gibi müzikle =) hocanın sölemesine göre 500 kalori yakıomuşum haha

umarım tabiki =)

ama malesef

sadece haftasonlrı spor yapabiliyorum =(((

ben yarım saatte kondisyon bisikletinde hızlı tempoda yakıyordum 500 kalori. siz daha fazlasını hayli hayli yakıyorsunuzdur. müzikte gaza getiriyordur. çok eğlenceli bişeye benziyor.

ama sürekli yaparsan belki bıkkınlık gelir benim gibi. pardon ben bıkkın değil yorgundum dün. :KK1:

selam günlük
bu sabah her zamankinden erken kalktık oğluşla. 08:30 da. biraz oynadık sarıldık yatakta.

09:30 da kahvaltımı yapmıştım.

kahvaltı öncesi sirkeli su içtim+ 6 yeşil erik, 10 kiraz, 3 çilek, 2 kayısı yedim. (ara öğünleri kaldırdığım için meyveler çürüyüp gidiyor ben de yemek öncesi yiyorum artık)

1,5 haşlanmış yumurta(oğluşun yarımını da yedim), z.yağında sotelenmiş domates, 2 dilim çavdar ekmeği (aslında galiba tam 2 dilim yemedim, daha az yedim)

aaa gran pavesi çooook lezzetli birşey...

migroslarda da var

wasa da harika bişry öneririm.

diyet ürün filan diil bunlar böle şey fazla lifli ürünler..

58i görünce hala akşam meyve yemedim =)))
gerçi tok karna tartıldım ve başka bir tartıda hem de regliyken!!

ama yine de tabi biraz daha dikkat etmeme yol açtı bu durum...

halbuki zaten yeterince az yiyorum bence..

haftaya filan duracak kilo vermem zaten zorlaşacak bu sırada şey yapayım diyorum böyle 2 günlük çorba diyeti filan tarzı bişiler..

bi de çok et yemek lazım
et derken yani

tavuk balık kırmızı et grubundan birini hergün öğlen yemek lazım..
en önemli şey protein tüketmek diyette..

sabahtan beri çok yoğundum yine yazamadım
şimdi yazayım yediklerimi..

resmen sabah kahvaltıdan sonra ilkkez bişi yiyebildim ve saat 3 buçuk!!

deli gibi yoğundum bugün..

sadece yemek yemek için odama geldim
birazdan yine devam edeceğim deli gibi.

yediklerimi yazayım tabiki:

sabah: 3 kaşık yulaf ezmesi 1 bardak normal süt ile (yağsız süt kalmamış, ben pınar organik light süt alıyorum. mecbur normal evdeki sütten koydum ancak yarıya kadar koydum diğer kısmını su koydum.)
öğlen: malesef ancak şimdi yiyebildim!! yani saat 15:30 şuan.. kahvaltıyı da 8:20de yemiştim. aşırı uzun zaman olmuş bu hiç iyi bişi değil ama yapacak bişi yok napalım..

akşam:akşam için getirdiğim haşlanmış enginarım var onu yerim heralde..

belki yarına bırakırım..

leptin salgılansın biraz ama di mi?

bakalım..

şimdi tekrar ben çalışmayaaaa

aaa bu arada

"SADECE HAFTASONLARI SPOR YAPMAK"

sizce yeterli olur mu??

gerçi hiç yapmamaktan iyi tabiki...

ama başka HİÇÇÇ SIFIRR VAKİT SIFIRRR=(((

ne diyorsunuz?

ben de hergün tartılıyorum ve böylece anında tedbir alabiliyorum kilo artınca.

gerçekten çok az yiyorsun Puffycikcik, diyet bitince de aynı şekilde devam edebilecek misin?

bu diyet olayında sanırım bebek büyütürken olduğu gibi "devamını getiremeyeceğin şeye başlama" kuralı geçerli galiba. vücut spora alışıp onunla kilo verirse hep onu ister gibi. o nedenle bence h.sonları sadece spor iyidir. veya eve kondisyon bisikleti alırsın ilerde. akupunktura giderken (1 ay) spor konusunda bana sadece haftada 2-3 kez sür bisiklet demişti.

ben iyi yiyorum ama kilo yapan şeyler yemiyorum artık (çikolata, tatlı, makarna gibi) ve araları uzatıyorum.
eskiden habire ağzıma bişey atardım.

öğle yemeğini gerçekten çok geç yemişsin ama bi kerelik bişey olmaz sanırım.

forum çok yavaştı mönümü yazamadım.

öğlen 13:30 da ; pazı yemeği+yoğurt+3 kaşık bulgur pilavı öncesinde bolca meyve (1 şeftali,1 kivi, 6 erik, 6 kiraz) üstüne nescafe+10 badem.
çok acıkmıştım niyeyse.

akşam 18:30 da yapıcam; köfte+salata+ayran

şimdi kalkıp mutfağı toplamalıyım. 2. adresime uğradıktan sonra tabi.

forum çok yavaştı mönümü yazamadım.

öğlen 13:30 da ; pazı yemeği+yoğurt+3 kaşık bulgur pilavı öncesinde bolca meyve (1 şeftali,1 kivi, 6 erik, 6 kiraz) üstüne nescafe+10 badem ve 6-7 antep fıstığı
çok acıkmıştım niyeyse.

akşam 18:30 da yapıcam; köfte+salata+ayran

şimdi kalkıp mutfağı toplamalıyım. 2. adresime uğradıktan sonra tabi. ama site çok bekletiyor nedense yaa. cevapla tuşuna bastım ama yazmaya devam ediyorum :KK1:

site hızlanmış. ohh beee :)

akşam 19:00 ; 5 köfte+yeşil salata+ayran , 3 erik, 5 kiraz

oğlumla markete yürüdük 19:30-21:00 arası. yürüyüşün sonunda çok yoruldum (bi elimde poşetler, kucağımda oğluş merdiven çıkmak kısmı epey terletti)

bu sabah tartıda direkt net bir şekilde 71,8 kiloyu gördüm. oleeyyy :)) artık 71 li rakamlara alışıyorum galiba. (71,5 da görmüştüm ya geçende galiba onu yakalıycam bu hafta)

sabah 11:20 ; 1 haşlama yumurta, peynir, 1,5 dilim çavdar ekmeği, 1 ceviz , 2 domates,2 salatalık, 1 kupa yeşilçay
ara yok
öğlen 15:20; dünkü pazı yemeği+yoğurt+salata+meyve+5 badem :)))))
ara yok
akşam ; 19:20 ; tavuk göğüslü salata

hemen yazayım ben de yediklerimi
bugün de epey yoğun ilerliyor...

sabah: 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi + 1 bardak yağsız sütle..

öğlen: 4 köfte + salata

bunları yedim..

akşam enginar yiycem yine ... evden getirdim tabiki..

:KK1:

puffcikcik sen akşam yemeğini de mi işte yiyorsun? çok yoğunsun ve uzun saatler çalışıyorsun? bankacı mısın?

öğlen 15:20 bir koca kase pazı yemeği, yoğurt, 6 erik, 7 kiraz, 1 küçük şeftali, 5 badem, nescafe
galiba yarım yeşil elma da yiyicem. yarısını oğluşa vermiştim, bütün yemiyor kalıyor. kararmadan ondan kalan yarımı yiyim :)))))))))

evetttt

akşam yemeğini de ofiste yiyorum..

herşeyimi evden getiriyorum =)

meyvem yeşil çayım tarçın çubuklarım hepsi odamda mevcut =))

ofisten çooook geç çıkıyorum..

öyle ki sabahladığım dahi oluyor =))

ve sabah erkenden iş başı..

uykusuz günler ve geceler

uluslararası avukatlık yapıyorum.

şimdi enginarımı yiyorum. kilom ofistekiler tarafından epey farkedildi herkesten övgüler alıyorum! çoook mutluyum valla kesseler diyet dışı birşey yemem o moddayım yani!!

harika bir motivasyon oldu.

diyetime harfiyen uymamın yanısıra bence yaptığım en iyi şey şu elma sirkesine başlamak oldu...

I LOVE ELMA SİRKESİ =)))

enginardan sonra meyve yemicem umarım bu sefer...akşam aç kalıp yatmak eeeeen iyisi..sadece su ve yeşilçay içilmeli

yarın bir business breakfasta davetliyim.. şık bi otelde..muhtemelen harika şeyler olacak gözümün önünde
ama ben yeşil çay içeceğim!

bunu yapacağım..
46 olana kadar bozmak yok!!!

eski kotlarıma
bluzlerime
eteklerime

geri döneceğim!!!!

motivasyonum hepinize gaz verir umarım arkadaşlar...

senin adına çok sevindim. hız kesmeden gitsin kilolar. farkedilmeye başladığına göre sıkılaşmışsındır da. 1 beden küçülmüşsündür bence.

işlerinde kolaylıklar diliyorum. valla ne yalan söyleyim bir an iş hayatını özledim.

çok yorgunum, akşam mönümü yazayım ;

akşam 19:10 ; 1 tabak haşlanmış tavuk göğsüyle karışık yeşil salata +1 kaşık şehriye pilavı+ üstüne nescafe
üstüne 1,5 saatlik tempolu yürüyüş.

az önce oğluşum yediklerini çıkardı. gündüz evdeki derece 30 dereceyi gösterdiğinde atlet giydirmiştim. oynarken falan beli açılıyordu. mideyi mi üşüttü yoksa babasının üstüne dolu mideyle yattığı için mi çıkardı anlayamadık.

bugünü yazayım ben de;
site yavaşlamadan cevapları yazayım dedim. herhalde 1 saat oldu pc başına oturalı.
kahvaltımı da o esnada yaptım.

09:30 da başladım galiba; 1 haşlanmış yumurta, 2 domates, 2 salatalık, 9 küçük yeşil zeytin, az peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, 2 kupa yeşil çay (çubuk tarçın ilaveli)
7 kiraz + 5 yeşil erik.

dün gece oğluma sütünün üstüne yoğurt yedirmiştim 1 kase. babası uzanmıştı.. oğluş da üstüne uzandı. mide çok dolu olunca bir çıkarmaya başladı ama fışkırır tarzda ve burnundan da geldi. çok korktuk.
gündüz atlet ve şortla durmuştu ama ev 30 dereceydi. mideyi üşütmüş olamaz. neyse sonra geçti bi daha çıkarmadı.

koltuk örtüsü (Allahtan seriliydi) halı parke battı. onları temizledim sildim. makineye attım örtüyü. makineyi beklerken 11 dk. twister da döndüm. yani kısacası dün yaptığım rampalı,tempolu 1,5 saatlik yürüyüşün üzerine bir de ağda işkencesi üzerine pert olmuşken ilave kalori harcamış oldum böylece. netice 71,5 kiloyum da da daaa daaaaammmm
kivi kadar etkili bişey daha söyliyim mi ; pazı yemeği :)

öğle 14:00suları; dünkü tavuklu salatadan ve yoğurt yerim sanırım aaaa canım sütlü yulaf ezmesi istedi
ara yok
akşam 18:30 suları: taze fasülye+cacık olabilir.

wasa krakeri buldum (özdilekte) ama bir dilimi 130 kalori yazıyordu yaa. geri bıraktım.

aaa 130 değil
fibre olanından alacaksın

bir dilimi sadece 30 kalori ve yüzde otuz mu ne lif içeriyorr hemen hemen harika bişi...

menümü yazayım toplantıya girmeden:

sabah 3 kaşık yulaf ezmesi 1 bardak yağsız süt
öğlen 3 köfte ve yeşil salata

şimdilik bnlar

akşam da enginar getirdim evden tabi =)

X