- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
superga kadar da rahatsız bir snekars yoktur herhalde. :)
puma basket neymiş bakayım hemen:)
Superga kullanmadım hiç denemedim bile ama converse'e çok benziyor bence(converse de sevmiyorum onuda kullanmadım).
Puma 2 modeli var halihazırda kullandığım ikisinden de çok memnunum. Platform olanlar çok rahat ve şık tavsiye ederim
Kemal tanca da gucci leri chanel leri farkli dokunuslarla degisikliklerle sunuyo, bayagi hosuma gitti. Ben orjinal bi gucci sneaker’a bi dunya para vermek istemiyosam sahtesinide almam. Ama bazen okadar guzel modelleri oluyo ki, bu kemal tancalar hoticler degisikliklerle guzel bi alternatif oluyor. Ustelik bunu yapan bi dunya Italyan marka da var emin olunuz, yani abes degil bu okadar da.
Kendi tarzim disinda giyinen bi dunya insani kendine yakisani giyiyor ve kendi tarzinda diye okadar begeniyorum ki. benim elestirim senelerdir bisuru turk kizindaki degismeyen bu sacma converse aski.
Superga kullanmadım hiç denemedim bile ama converse'e çok benziyor bence(converse de sevmiyorum onuda kullanmadım).
Puma 2 modeli var halihazırda kullandığım ikisinden de çok memnunum. Platform olanlar çok rahat ve şık tavsiye ederim
Ablacim biz zaten millet olarakta ozguvenle ukelaligi birbirine karistiran bi toplumuz.
O renk olayina bende takintiliyim. Esim gider gider siyah lacivert tshirt kazak filan alir gicik olurum. Acik renkler tercihim birde gri vs. Yikadikca giy, giydikce yika oluyo genelde. Tabiiki Renk atma olayida kumasina gore degisiyo.
Kimi zamanda mesela parca parca guzel seyleri olsada kombinleme hataliysa cok kotu gozukebiliyo. Yukarda verdigin ornekler gibi.. aslinda ne giydigimizden cok nasil giydigimiz onemlidir.
İyide bu da bir tarzdır. Siz spor giymekten hoşlanmiyorsunuz,kendiniz gidip almamışsınız bile eşiniz almış. Ben gidip çeşit çeşit alabilirim ,çünkü çok severim spor ,sneakers vb ayakkabıları.ben cok spor ayakkabici/sneakerci zaten degilim, spor icin olan spor ayakkabilarimin haricinde bitane air max'im var (sagolsun esim hediye etmisti ben para vermem spor ayakkabisina cunku hahah) onu bile giymemek icin elimmmden geleni yapiyorum.
ama bu cortezleri gecenlerde bi blogger farkli tarzlarla bir araya getirmis, icim eridi, mukemmeldi, nefisti !!!
Renk atmadan ziyade eskitme değilde solmuş renkli rengi o olan ürünler satılıyo. Lacivert ama tozlu gibi mesela hani yanlışlıkla beyazlarla yıkanmış gibi :)
Kumaştan ziyade yıkamayı bilmeklede alakalı aynı elbiseyi arkadaşımda aldı ben belki 5 kez yıkadım onun 2. yıkamada soluyo beyazları yıkadıktan sonra makinayı kısa programda deterjansız boş çalıştırırsanız ağartıcı içerikli deterjan kalmıyo ve renklilere siyahlar ilkgünki gibi kalıyo :)
Kisa boyla uzun boy ayni seyleri ayni sekilde giyinemez cok ornek verilmis jean beyaz tisort diye uzun boylu olan o tisortu disarda kullanirda kisa boyluda o tisort disarda kalirsa boy daha da asagi ceker. Iceri sokmasi lazim gobekte coksa icerde de kullanamaz
Kalin bileklilerin halhal takmasi gibi bisey
Simdiki cocuklar da kocaman zatenama cocuk magazalarina girmiyorum ben zor olsa da buluyorum yine.
Ayakkabi konusunda ben de sikinti yok. 36 giyiyorum. Sadece yuksek (+10cm) topukluda 35 giyiyorum o da ayaklarim ince oldugunda öne dogru cok gidiyor heralde arkada bosluk kaliyor ondan.
Ya benim bacaklar kollar çok çırpı kemikli kaburgalarım sayılıyor ağırlık çalıştığım için baldır filan iyi şimdi sorun şuki ben üstüme yapışan dar kıyafetler giymekten hoşlanıyorum yani salaş dökümlü olayı hiç bana göre değil öle olunca da baya zorlanıyorum kıyafet olayın da yazın diz altı taylar sporcu atletleri penye mini elbiseler desenli çiçekli böcekli hiç bişey giymem renklerim siyah beyaz füme gri filandır arada kırmızı elbise giyiyorum yazın giymek üzere taşlı tuşu bir sürü sandalet ofis dışında asla topuklu giyemem zaten haftanın 5 günü takım elbise o konu beni baya gerdiği için haftasonları mümkün olduğunca spor tayt bence süper bişey Allah icat edenden razı olsun :)
Herkese merhaba ben alacak hiç birşey bulamıyorum ,yaşadığımız yer küçük internetten alışveriş yapıyorum genelde ama hiç güzel bişey yok gibi kime baksam aynı giyiniyor zaten havuç pantolon topuklu vs. Birde modası geçmeyen şeyler Almak istiyorum şimdiden teşekkürler
Sen baya zayifmissin. Ben de bir ara abartili zayiflamistim. Spora baslamistim o yil hala devam ediyorum. 34 bedenim ama suan kaburgam filan sayilmiyor o kadar degil.
Annem 38 kilo benim ırsi bir durum bizimki ben şuan 46 kiloyum çoğu kas tabi aşırı kurukemik görünmüyorum Allahtan ama sporu bırakırsam bildiğin iskeletor :)
Annem 38 kilo benim ırsi bir durum bizimki ben şuan 46 kiloyum çoğu kas tabi aşırı kurukemik görünmüyorum Allahtan ama sporu bırakırsam bildiğin iskeletor :)
Ben 57 kiloyum daha kili almak istiyorum size göre obezmisim ben yahuAyni kilodaymisiz nerdeyse bende 46-47 geziyorum.ben de sporu birakinca kotu oluyorum daha zayifliyorum. Allahm benim gibi birileri varmiiiiiss
Ben 57 kiloyum daha kili almak istiyorum size göre obezmisim ben yahu
Bende 48 imAnnem 38 kilo benim ırsi bir durum bizimki ben şuan 46 kiloyum çoğu kas tabi aşırı kurukemik görünmüyorum Allahtan ama sporu bırakırsam bildiğin iskeletor :)
Only Jeans süper oturuyor canım popo bel şekilleniyor dene derimSürekli böyle giyiniyorum zaten birde bir türlü güzel skinny bulamadım gitti şöyle beli ince gösterenlerden benim kiler süreli potlu gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?