• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel giyinen bayanlar

Bu arada benim ölçülerim 1.75 cm boy. 64 kilo. Gövde kısa, bacak uzun, göğüs ölçüleri normalden bir tik küçük,basen birazCIK geniş:)) yapacak bir şey yok yol arkadaşım oldu bu dünyada
 
Yaz kış elbise giyerim , dişiliği ön plana çıkardığını düşünüyorum.Bu yüzden çok fazla elbise alırım.Bir de rahat ediyorum , kombinleme derdi yok tek parça olduğu için.Elbiselerimi seçerken de bel hattını yok etmeyenleri tercih ederim , buna dikkat ederek alıyorum.

Pantolonda jean tercih ederim kumaş keten kadife giyemiyorum.Skinny model severim , pantolonlarım klasiktir hep aynı model alırım.Kolay kolay değiştirmem.

Babet hiç sevmem , spor ayakkabı severim.Beyaz spor ayakkabı hastasıyım.Bence her kadının beyaz bir spor ayakkabısı olmalı.Topuklu ayakkabıyı yerine göre giyerim ama giyerim yani , rahatlık için sürekli spor ayakkabı giymeyi sevmiyorum.Fazla yürümeyeceğim zamanlarda topuklu ayakkabı giyiyorum.

Takı konusunda çok beceriksizim , küpelerim çok fazla ama kolyem ve bilekliğim hiç yok.Onun yerine saatlerim var.Güneş gözlüğü de çok önemli.Ayakkabıdaki gibi güneş gözlüğünde de bütçeme göre alabileceğim en iyisini almaya çalışırım.Güneş gözlüğü insanın kişiliğini ve tarzını yansıtan önemli bir aksesuar bence.Takıda az ama öz olsun culardanım.Fular severim.Gerçekten ayrı hava katıyor basit bir kombine bile fular.


Bende durumlar bu şekilde.Giyimim genelde beğenilir annem ve arkadaşlarım tarafından.Bir de bişeyler alırken zevkine güvendiğiniz insanlardan fikir alabilirsiniz yakıştı mı yakışmadı mı diye.Ama bu insanların iyi niyetli ve samimi olduklarından emin olmanız gerek.
 
Aşırı zayıflık da başa bela yıllardır kilo almak için uğraşıyorum 30 gircem hala aynı doğum filan yaparsam diye de umudum yok çünkü annem 3 tane doğurdu en ufak bir değişiklik olmadı :KK43:
Aynen oyle...45 ten az hic olmamıştım o dönem nolduysa 40 ı gördüm
Doğumla normale dondum geri...birde eskiden şıp diye verirdim kiloyu şimdi gitmiyor kolay kolay metabolizma epey yavaşladı sanki
 
Aynen oyle...45 ten az hic olmamıştım o dönem nolduysa 40 ı gördüm
Doğumla normale dondum geri...birde eskiden şıp diye verirdim kiloyu şimdi gitmiyor kolay kolay metabolizma epey yavaşladı sanki
Benim anne tarafı hep böle kupkuru genetik maalesef bin tane doğursam bi gram farketmez dayımın kızı 2 tane doğurdu doğumda 15 gün sonra 43 kiloya düştü hamileyken 50 kilo olmuştu hatıra resmi çektik bir sürü :D napalım o yanaklar kolay dolmuyor yane
 
Benim anne tarafı hep böle kupkuru genetik maalesef bin tane doğursam bi gram farketmez dayımın kızı 2 tane doğurdu doğumda 15 gün sonra 43 kiloya düştü hamileyken 50 kilo olmuştu hatıra resmi çektik bir sürü :KK70: napalım o yanaklar kolay dolmuyor yane
Dimi :D
 
öyle güzel giyiniyorum ki sonra kendi kenime "kahretsin yine cok güzelim diyorum":KK53::KK53::KK53::KK53:
 
Benim anne tarafı hep böle kupkuru genetik maalesef bin tane doğursam bi gram farketmez dayımın kızı 2 tane doğurdu doğumda 15 gün sonra 43 kiloya düştü hamileyken 50 kilo olmuştu hatıra resmi çektik bir sürü :KK70: napalım o yanaklar kolay dolmuyor yane
Gögüslerde küçüktür genetiksel olarak:skandal:
 
Ben etrafa bakarak yorum yapicam. Bi 15 yil oncesine bakacak olursan kapalilar icin o kadar cok alternatif varki. Modada olani giymezseniz sorun yok. Kendi modanizi kendiniz belirleyin. Basic sayilcak bi kac seyle cok guzel kombinasyon yapabilirsin. Cok parayada gerek yok. Bir parcaya 300-400 lira veriyosaniz her seferinde bence bi sorun var. O tesettur adi altindaki magazalarin cogu kazikci gereksiz yere fiyat farki var.
Orası öyle tabii eskiden bu kadar alternatif de yoktu, bir de sosyal medyanın etkisiyle stil sahibi insanlar ve onları örnek alanlar da çoğalıyor bu güzel bir şey. Sezonluk parçalara kolay kolay 300-400 TL vermem ben, hem o kadar zengin değilim hem de annem sağ olsun güzel dikiş diker. Bir de gençliğinden kalan güzel kıyafetleri vardır kısmet olursa ben de kızıma bırakmak isterim, ne zaman hazır giyim yerine annemin diktiklerini ve gençliğinde giydiği kıyafetleri giysem iltifat alırım :)
 
Gögüslerde küçüktür genetiksel olarak:skandal:

yo değil onlar var nasıl olduysa Annemin de varmış şuan sünmüş tabi :) töbe aşırı büyük değil ama tam normal annem 3 çocuk emzirdiği ve yine aşırı zayıfladığı için sönmüşler aneme bakınca geleceğimi görüyorum neseki çocuğum yok :)
 
yo değil onlar var nasıl olduysa Annemin de varmış şuan sünmüş tabi :) töbe aşırı büyük değil ama tam normal annem 3 çocuk emzirdiği ve yine aşırı zayıfladığı için sönmüşler aneme bakınca geleceğimi görüyorum neseki çocuğum yok :)
benimki de öyle hem ufak 3 cocuk sonrası annenin ki gibi oldu:(
 
Ben bu sene uzun efil efil elbiselere taktım. 4-5 tane aldım ama çok pahalı meret ya sezon içi olduğu için..

Sezon sonunu bekliyorum. Bu yaz aynı şekilde pantolon, şifon bluz, tshirt, bir kac elbise ile geçireceğim gibi..
Hangi elbiseler görsel koyabilir misin acaba
 
ay kizlar verdiginiz tavsiyeler ne kadar kotu be ahaha.
converse mi kaldi Allah askina, asin kendinizi biraz. illa spor diyosaniz yerini nike classic cortez alin yahu, takildiniz Turkiye de seneleeeeerdir su cirkin converse lerde.
Başka neler tercih edersin merak ettim
 
Başka neler tercih edersin merak ettim
spor ayakkabiyi genelde zaten per tercih etmiyorum, basenli bi bayan olarak boy cok ta uzun olmayinca hos durmuyor bence spor ayakkabi bende. tarzimada cok gidiyor diyemem. kendimi topuklularla daha rahat hissediyorum. gercekten cok uzun yurumeli gunlerde ise yaz gunlerinde sandalet terlik, kis gunlerinde ise mecburiyetten air max tercih ediyorum.
 
Benim derdimse çoğu mağazanin naylon giysi satması.bakıyorum içinde polyester yada viskos yazıyosa almiyorum ama çoguda naylon satiyo:sopa:
 
Back
X