• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel giyinen bayanlar

superga kadar da rahatsız bir snekars yoktur herhalde. :)
puma basket neymiş bakayım hemen:)

Superga kullanmadım hiç denemedim bile ama converse'e çok benziyor bence(converse de sevmiyorum onuda kullanmadım).
Puma 2 modeli var halihazırda kullandığım ikisinden de çok memnunum. Platform olanlar çok rahat ve şık tavsiye ederim

http://static.barcin.com/web/images...ket-classic-spor-ayakkabi-original-detail.jpg
bende de yukarıdaki modelden iki puma var, rahat kesinlikle.

Kemal tanca da gucci leri chanel leri farkli dokunuslarla degisikliklerle sunuyo, bayagi hosuma gitti. Ben orjinal bi gucci sneaker’a bi dunya para vermek istemiyosam sahtesinide almam. Ama bazen okadar guzel modelleri oluyo ki, bu kemal tancalar hoticler degisikliklerle guzel bi alternatif oluyor. Ustelik bunu yapan bi dunya Italyan marka da var emin olunuz, yani abes degil bu okadar da.

Kendi tarzim disinda giyinen bi dunya insani kendine yakisani giyiyor ve kendi tarzinda diye okadar begeniyorum ki. benim elestirim senelerdir bisuru turk kizindaki degismeyen bu sacma converse aski.

işte söylemeye çalıştığım bu. siz çakmasını alacağıma onu alırım diyorsunuz ben onları taklit olarak görüyorum. valentinoyu alamıyorsam taklitini de almam diyorum ama sizin tercihinize saygı duyuyorum ve sizi yargılamıyorum.

Superga kullanmadım hiç denemedim bile ama converse'e çok benziyor bence(converse de sevmiyorum onuda kullanmadım).
Puma 2 modeli var halihazırda kullandığım ikisinden de çok memnunum. Platform olanlar çok rahat ve şık tavsiye ederim

pff ben aldıydım bir kere giydim dolapta duruyor kaç senedir.

Ablacim biz zaten millet olarakta ozguvenle ukelaligi birbirine karistiran bi toplumuz.

O renk olayina bende takintiliyim. Esim gider gider siyah lacivert tshirt kazak filan alir gicik olurum. Acik renkler tercihim birde gri vs. Yikadikca giy, giydikce yika oluyo genelde. Tabiiki Renk atma olayida kumasina gore degisiyo.

Kimi zamanda mesela parca parca guzel seyleri olsada kombinleme hataliysa cok kotu gozukebiliyo. Yukarda verdigin ornekler gibi.. aslinda ne giydigimizden cok nasil giydigimiz onemlidir.

Renk atmadan ziyade eskitme değilde solmuş renkli rengi o olan ürünler satılıyo. Lacivert ama tozlu gibi mesela hani yanlışlıkla beyazlarla yıkanmış gibi :)
Kumaştan ziyade yıkamayı bilmeklede alakalı aynı elbiseyi arkadaşımda aldı ben belki 5 kez yıkadım onun 2. yıkamada soluyo beyazları yıkadıktan sonra makinayı kısa programda deterjansız boş çalıştırırsanız ağartıcı içerikli deterjan kalmıyo ve renklilere siyahlar ilkgünki gibi kalıyo :)

Kisa boyla uzun boy ayni seyleri ayni sekilde giyinemez cok ornek verilmis jean beyaz tisort diye uzun boylu olan o tisortu disarda kullanirda kisa boyluda o tisort disarda kalirsa boy daha da asagi ceker. Iceri sokmasi lazim gobekte coksa icerde de kullanamaz
Kalin bileklilerin halhal takmasi gibi bisey

İyi giyinirim, önerim sade ama bi noktadan vur. Örnek kot pantolon dar beyaz gömleğe camel bı kemer, topuklu nasıl seversen hafif yada yüksek topuk ama platform kullanma. Yada içten topuklu şık spor ayaklabı. İnce mavi bı kolye vs vs.

Yakalı sıfır kol gömlek yada bluzlar var. Yakalı derken yarım yaka gömlek yakası gibi düşünme boynun uzunsa süper olur altına kot yada casuel pantolon orta boy bı çanta takılar vs.
Daha bir sürü örnek verebilirim.
Siyah beyaz çizgili üstlerden vazgeçmem koyu sarı, çivit mavi, koyu renk yeşille patlatırım. Çanta ayakkabıyı da gideceğim yere göre ayarlarım.
Vs vs kombini biraz kafanızdan yapın inan bı kaç kere böyle uğraş bı stilin olacak.
Zor değil.
Birde kot vs pantolon alırken vücuduna göre al, uzun boylu olmama rağmen bana boy frend pantolon asla yakışmıyor.
Vücudunu tanı gerisi kolay.

ben cok spor ayakkabici/sneakerci zaten degilim, spor icin olan spor ayakkabilarimin haricinde bitane air max'im var (sagolsun esim hediye etmisti ben para vermem spor ayakkabisina cunku hahah) onu bile giymemek icin elimmmden geleni yapiyorum.
ama bu cortezleri gecenlerde bi blogger farkli tarzlarla bir araya getirmis, icim eridi, mukemmeldi, nefisti !!!
İyide bu da bir tarzdır. Siz spor giymekten hoşlanmiyorsunuz,kendiniz gidip almamışsınız bile eşiniz almış. Ben gidip çeşit çeşit alabilirim ,çünkü çok severim spor ,sneakers vb ayakkabıları.
Converse'e gelene kadar süperstar var nike huarache var varda var yani. Son 1 senedir resmen bu iki ayakkabı zehirlenmesi var ortalikta,kime baksan bunları göruyorsun,converse kalmadı yani artık.Biri moda olunca herkes almak istiyor,gerçeğini alamayan cakmasıni alıyor ama illaki aliyor yani. Evime yakın bir sosyete pazarı var,gidince çakma ayakkabi çantadan başka birşey bulamazsınız o derece. Bu gruba söylüyorsaniz hak veririm ama tarz olarak benimsemiş birileri için söylüyorsaniz manasız bulurum. Kendi adıma topuklu nadir giyerim,spor,sneakers benim vazgeçilmezimdir ama gidipte herkeste var moda diye almam. Topuklu tercih edene de saygı duyarım ,herkesin kendi tercihi der geçerim zira tamamen nasıl giyindiğinizle alakalı bu tercihler.

Burada herkes kendi zevkine göre konuşacak size ne kadar yol gösterilir bilemiyorum.
Ben mesela çiçekli giysilerden hiç hoşlanmam basit, bayağı gelir.
Düz renk tercih ederim zamansız denen tar hoşuma gider. Bu birkaç senenin modası volanlı paça ya da kol ya da nakışlı giysiler ama hiç güzel gelmiyorlar gözüme.
Düz klasik çizgiler ama kaliteli dikiş ve kumaş candır benim için.

Renk atmadan ziyade eskitme değilde solmuş renkli rengi o olan ürünler satılıyo. Lacivert ama tozlu gibi mesela hani yanlışlıkla beyazlarla yıkanmış gibi :)
Kumaştan ziyade yıkamayı bilmeklede alakalı aynı elbiseyi arkadaşımda aldı ben belki 5 kez yıkadım onun 2. yıkamada soluyo beyazları yıkadıktan sonra makinayı kısa programda deterjansız boş çalıştırırsanız ağartıcı içerikli deterjan kalmıyo ve renklilere siyahlar ilkgünki gibi kalıyo :)

Kisa boyla uzun boy ayni seyleri ayni sekilde giyinemez cok ornek verilmis jean beyaz tisort diye uzun boylu olan o tisortu disarda kullanirda kisa boyluda o tisort disarda kalirsa boy daha da asagi ceker. Iceri sokmasi lazim gobekte coksa icerde de kullanamaz
Kalin bileklilerin halhal takmasi gibi bisey

Aynen oyle cok dogru ornekler vermissin. Fizikte cok is var. Olmayinca olmuyo tabii, zorlamanin manasi yok. Bu beyaz tshirt skinny giyen bazi kizlari goruyorum fistik gibiler:)diger bi yandanda herkes nasil mutluysa oyle giysin

Soluk renk bende sevmem.. esime arkadasi tshirt ismarlamis. Benimki gidip gene lacivert almis gunesten berbat oldu. Dedim o parayla ben sana 2-3 tshirt alirdim dahada uzun giyerdin diye:))

Simdiki cocuklar da kocaman zaten :KK70: ama cocuk magazalarina girmiyorum ben zor olsa da buluyorum yine.
Ayakkabi konusunda ben de sikinti yok. 36 giyiyorum. Sadece yuksek (+10cm) topukluda 35 giyiyorum o da ayaklarim ince oldugunda öne dogru cok gidiyor heralde arkada bosluk kaliyor ondan.

Ya benim bacaklar kollar çok çırpı kemikli kaburgalarım sayılıyor ağırlık çalıştığım için baldır filan iyi şimdi sorun şuki ben üstüme yapışan dar kıyafetler giymekten hoşlanıyorum yani salaş dökümlü olayı hiç bana göre değil öle olunca da baya zorlanıyorum kıyafet olayın da yazın diz altı taylar sporcu atletleri penye mini elbiseler desenli çiçekli böcekli hiç bişey giymem renklerim siyah beyaz füme gri filandır arada kırmızı elbise giyiyorum yazın giymek üzere taşlı tuşu bir sürü sandalet ofis dışında asla topuklu giyemem zaten haftanın 5 günü takım elbise o konu beni baya gerdiği için haftasonları mümkün olduğunca spor tayt bence süper bişey Allah icat edenden razı olsun :)

Ya benim bacaklar kollar çok çırpı kemikli kaburgalarım sayılıyor ağırlık çalıştığım için baldır filan iyi şimdi sorun şuki ben üstüme yapışan dar kıyafetler giymekten hoşlanıyorum yani salaş dökümlü olayı hiç bana göre değil öle olunca da baya zorlanıyorum kıyafet olayın da yazın diz altı taylar sporcu atletleri penye mini elbiseler desenli çiçekli böcekli hiç bişey giymem renklerim siyah beyaz füme gri filandır arada kırmızı elbise giyiyorum yazın giymek üzere taşlı tuşu bir sürü sandalet ofis dışında asla topuklu giyemem zaten haftanın 5 günü takım elbise o konu beni baya gerdiği için haftasonları mümkün olduğunca spor tayt bence süper bişey Allah icat edenden razı olsun :)

Sen baya zayifmissin. Ben de bir ara abartili zayiflamistim. Spora baslamistim o yil hala devam ediyorum. 34 bedenim ama suan kaburgam filan sayilmiyor o kadar degil.

Herkese merhaba ben alacak hiç birşey bulamıyorum ,yaşadığımız yer küçük internetten alışveriş yapıyorum genelde ama hiç güzel bişey yok gibi kime baksam aynı giyiniyor zaten havuç pantolon topuklu vs. Birde modası geçmeyen şeyler Almak istiyorum şimdiden teşekkürler

Siyah havuc pantolan kalem etek kalem elbise bunlar kurtarıcı her daim kullanirssin ama bence etek elbisede al farkli magazalardan maddi imkanin nedir yasaidigin şehirde magaza durumu nasil bilmiyorum ama journey adl koton mavi gibi magazalarda degisik seyler bulabiliyorum ben

Sen baya zayifmissin. Ben de bir ara abartili zayiflamistim. Spora baslamistim o yil hala devam ediyorum. 34 bedenim ama suan kaburgam filan sayilmiyor o kadar degil.

Annem 38 kilo benim ırsi bir durum bizimki ben şuan 46 kiloyum çoğu kas tabi aşırı kurukemik görünmüyorum Allahtan ama sporu bırakırsam bildiğin iskeletor :)

Annem 38 kilo benim ırsi bir durum bizimki ben şuan 46 kiloyum çoğu kas tabi aşırı kurukemik görünmüyorum Allahtan ama sporu bırakırsam bildiğin iskeletor :)

Ayni kilodaymisiz nerdeyse bende 46-47 geziyorum. :KK70: ben de sporu birakinca kotu oluyorum daha zayifliyorum. Allahm benim gibi birileri varmiiiiiss :D

Ayni kilodaymisiz nerdeyse bende 46-47 geziyorum. :KK70: ben de sporu birakinca kotu oluyorum daha zayifliyorum. Allahm benim gibi birileri varmiiiiiss :KK70:
Ben 57 kiloyum daha kili almak istiyorum size göre obezmisim ben yahu:KK71:

Güzel giyinen bayanlar diye açılmış başlık çoğu kişi ego kasmış marka saymışgençlerde görüyorum çok güzel birleştiriyorlar parçaları pazardan aldıkları halde ne marka giydiğin değil neyi nasıl kombinlediğinizi soruyor
Çok çok başarılı sayılmam bnde

İnstagramda kombin yapan sayfalar var onlara bakabilirsiniz çok güzel kombineler yapıyorlar aynı zamanda satıyorlar reklam olmaması açısından isim vermiyorum ama araştırırsan bulursun canım :)

Sürekli böyle giyiniyorum zaten birde bir türlü güzel skinny bulamadım gitti şöyle beli ince gösterenlerden benim kiler süreli potlu gibi duruyor
Only Jeans süper oturuyor canım popo bel şekilleniyor dene derim

Bence en iyi tarzını kendin bulabilirsin nasıl mı? Ben şöyle diyeyim renklerin tenlerde uyumu çok önemli. Öncelikle açık tenli yada koyu tenli oldugunu düşünerek sana yakısan renkleri kendince listele. Ben ten konusunda açık sarışın kumral yani bahar kızı gibi duruyorsan çiçek tonları ya da toprak tonları tercih edebileceğin elbise modelleri olabilir. Hiçbir zaman çok pantolon tsort seven biri değilim ama elbise kombinlerini çok severim. Tabi ne kısa ne uzun tam diz kapağı tarzı severim. Ben çok aşırı çıplak tenden de yana değilim çok nadir durmuyor fikrimce. Belin ince ve uzun isen(bacak boyu da uzun olabilir) her zaman yüksek bel tarz tam İspanyol pantolon giyebilirsin. Bende usandım artık dışarıda fabrika gibi herkes aynı şeyi giyiyor diye. Ben artık kumaş alıp terziye diktiriyorim. Ama terzi istediğimi yapmazsa da kendim dikiş öğrendim. Kendim dikiyorum. Ama çalışan olduğum için çok nadir yapıyorum. Ama renkler konusunda çok çok severim nadir koyu giyinirim. Yuzun geniş ya da kaldirabilecekse büyük güneş gözlükleri tercih edilebilir. Bunlar benim fkrimdir herkese selamlar..:))

Son düzenleme:
Back
X