• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel giyinen bayanlar

ahahahah, tam bunu yazacaktım. o kadar çok beyaz tisortum var ki. yazın en iyisi bu bence.

günümüzde çok farklı giyinmek zaten mümkün değil.
:) benim kış giyimim de boyle bir tek ayakkabılar kalın topuklu botlara dönüşüyor üstüne de salaş bir hırka. Bitti gitti.

Sürekli böyle giyiniyorum zaten birde bir türlü güzel skinny bulamadım gitti şöyle beli ince gösterenlerden benim kiler süreli potlu gibi duruyor
Farklı markaları deneyin. Mesela çok bilinen bir jean markasının pantolonları bende berbat duruyor ama yolda gördüğüm bir butikten aldıklarim inanilmaz iyi.

Ben kıyafet konusunca çok değişiklige gidemiyorum ama takı denemenizi tavsiye edebilirim. Zibilyon tane kocaman renkli kolyelerim var. Kiyafeti cidden değıştiriyor. Mesela yine kot üzerine beyaz salaş gömleğin yakasına takabileceğim renkli fiyonklarım var, o da en klasik halim.

Ben herkesin giydiği şeyleri sanki hiç kimsede yokmuş gibi giyiyorum :KK70:
Geçen arkadaşım üstümdeki kimonuyu sordu ya arıyorum hiçbir yerde bulamıyorum böyle bi şeyi, diktirdin mi dedi. Ben de kimonoyu eski haline getirdim “aaa bunlardan mıydı” diyor :confused:

ama sizin beğenileriniz ne tarz üzerine, yani buradaki öneriler biraz da kişisel beğeniye bakıyor.

skinny kot çok güzel mesela ben de başkasında görünce yakıştırıyorum ama ben hiç kot giymeyi sevmem.
çiçekli böcekli giyinirim sürekli, ablam çok eleştirir giyimimi,
o da yaz günü siyah pantolon, beyaz gömlek takılır, bence çok sıkıcı, ama çoğu kişiye göre şık bir tercih olacaktır.

yanisi ya giyindiğin gibi ol ya da olduğun gibi giyin :))

Sürekli böyle giyiniyorum zaten birde bir türlü güzel skinny bulamadım gitti şöyle beli ince gösterenlerden benim kiler süreli potlu gibi duruyor

Skinny bulmak cok zor bir iş. Bikac hafta once baslamistim aramaya ben de. Yine kalip olarak 38 bedenlik pantolonlara 34 beden yazarak satiyorlar ve ben tabi ki deliriyorum. Bol geliyor.

Bazilarininsa beli, kalcasi, ust bacak tam oturuyor ama dizden asagisinda hafif bolluk oluyor filan. Omrumu yedi.
Kac saat baktim bilmiyorum ama sonunda gercek 34 beden bir pantolon bulmustum. Bikmadan, yilmadan, yorulmadaaan denemelisin ancak oyle ulasabilirsin :D

Ben elbiseciyim, beni tanıyanlarda bana en çok elbise yakıştırır, rahatlığından ötürü de ben de çok seviyorum.
Spor elbiseleri spor ayakkabılarla, daha klasikleri topuklu sandalet veya dolgu topuklu ayakkabılarla kombinlerim.
İspanyol dalgıç kumaş pantolonlar var mesela, ben de moru siyahı pembesi var. üzerine bi crop top ya da kısa bi bluz altına topuklu sandalet.
Boyfriend jean üzerine salaş bir tişört belden bağlamalı şekilde göbeği hafif açık bırakacaksınız altına biraz yüksek bi spor ayakkabı bu genelde ben de beyaz renk olur.
Bir de kıyafeti takılarla güzelleştirmekte var, fular, gösterişli yani belli olan bir kolye, bir şahmeran ya da eklem yüzükleri ve olmazsa olmazım küpeler. Kombinlerimi bu şekilde zenginleştiriyorum ve stilimde çok sevilir genelde.
Çanta olarak omuz çantası kullanıyorum genelde, kol çantalarını zamanında çok kullandım ama şu an hoşuma gitmiyor yaş artırıyor gibi geliyor. Ofis stilimde bu geçerli değil ama.

Güzel mi giyiniyorum orasını bilemem, önce rahata sonra şıklığa bakıyorum genelde.

Desenli şalvar+düz renk atlet+sandalet+uzun kolye+bez çanta
Yüksek bel kot+tshirt+spor ayakkabı+sırt çantası
Diz üstü etek/şort+atlet+sandalet/spor ayakkabı
Elbise+sandalet+bez çanta

Normalde yaz kombinlerim böyle. Şuan hamile modasına geçiş yaptım, tüm yazı bir kot etek ve tişörtlerle geçireceğim gibi görünüyor. :cry:
En nefret ettiklerimin başında şu boyfriend kot diye kadınlara kakalanan çuvallar geliyor. Giymeyin ya. :KK53: Şaka şaka, giyin, bana ne.

Skinny bulmak cok zor bir iş. Bikac hafta once baslamistim aramaya ben de. Yine kalip olarak 38 bedenlik pantolonlara 34 beden yazarak satiyorlar ve ben tabi ki deliriyorum. Bol geliyor.

Bazilarininsa beli, kalcasi, ust bacak tam oturuyor ama dizden asagisinda hafif bolluk oluyor filan. Omrumu yedi.
Kac saat baktim bilmiyorum ama sonunda gercek 34 beden bir pantolon bulmustum. Bikmadan, yilmadan, yorulmadaaan denemelisin ancak oyle ulasabilirsin :KK70:

ahaha bu çok iyi ama ya, ben bir başka seviyorum bu markaları :KK200: koca totişime 26 beden şort aldım bu yaz, ki normali 29 falandır sanırım :bicak:ama kimselere söylemiyorum, 26 beden giyiyorum şekerim :nazar:

Güzel mi giyiniyorum orasını bilemem, önce rahata sonra şıklığa bakıyorum genelde.

Desenli şalvar+düz renk atlet+sandalet+uzun kolye+bez çanta
Yüksek bel kot+tshirt+spor ayakkabı+sırt çantası
Diz üstü etek/şort+atlet+sandalet/spor ayakkabı
Elbise+sandalet+bez çanta

Normalde yaz kombinlerim böyle. Şuan hamile modasına geçiş yaptım, tüm yazı bir kot etek ve tişörtlerle geçireceğim gibi görünüyor. :cry:
En nefret ettiklerimin başında şu boyfriend kot diye kadınlara kakalanan çuvallar geliyor. Giymeyin ya. :KK53: Şaka şaka, giyin, bana ne.

hamileyken en güzeli bahçıvan bence, ben çok tatlı buluyorum :)

tabi bu sıcaklarda efil efil elbise daha güzel gidebilir. şu göğüs altından büzmelileri alıp hamilelik sonrasında da giyiyorlar.

Benim de pek tarz giyindiğim söylenemez.
Çünkü güzel görünmek, fiziksel begeni almak gibi şeyler beni mutlu etmiyor.

Bir kıyafete 200 lira bayip aa çok hoş olmuşsun diyecekler de ne olacak? :)
Çıkarım, gezerim yerim içerim, tatil falan yaparım bundan çok daha fazla keyif alıyorum.
Bilmem ki bende mi var gariplik..

tabi bu sıcaklarda efil efil elbise daha güzel gidebilir. şu göğüs altından büzmelileri alıp hamilelik sonrasında da giyiyorlar.

Hamileyken en güzeli erkek reyonu tişörtleri ve tayt bi kere :D

O bahçıvanlara ben de bayılıyorum ama ben hararetli bir insanım, imkan olsa çıplak dolaşacağım, öyle fenalardayım.
Elbise aldım iki tane ama ya bu hamile giysileri hiç bana göre değil. Çok tarz bir şey olsun desen, deli gibi para. Ben de birkaç ay giyeceği şeye o kadar para vermeyecek kadar pintiyim. Ya da uygun olsun dersen, semtin bütün hamile kadınlarıyla aynı şeyleri giymeye başlıyorsun. Çare; kot etek+tişört. :KK53:

Kac saat baktim bilmiyorum ama sonunda gercek 34 beden bir pantolon bulmustum. Bikmadan, yilmadan, yorulmadaaan denemelisin ancak oyle ulasabilirsin :KK70:
Çok doğru bide tek yıkamada açılıyor hangi markadan aldın ?

ahaha bu çok iyi ama ya, ben bir başka seviyorum bu markaları :KK200: koca totişime 26 beden şort aldım bu yaz, ki normali 29 falandır sanırım :bicak:ama kimselere söylemiyorum, 26 beden giyiyorum şekerim :nazar:

Kuzenim var ayni boydayiz. Benden 10 kilo fazlasi var ayni bedeni giyiyoruz sozde. :KK70: goruntu olarak kilo farkimiz bariz belli ustelik.
Gercekten bir cok marka bunu yapiyor. Gercek bedenleri satan yer cok az var. Zor buluyorum ustume bisey yahu. 34 beden yazan bazi elbiseler ustumden dokuluyor resmen. 34 beden birinin beli nasil 70cm olacak hangi kafayla neye gore dikiyorlar bunlari anlamiyorum.
Asiri sinirliyim :KK70:

Ben de bulamıyorum ya dışarı bi çıkıyorum tesettürlü bayanlar çok tarz.
Ben tuhaf kalıyorum ya.para da var imkan da var zevksiz miyim anlamadım.

Tesettürlü bacılarım hangi markaları ya da siteleri tercih ediyorsunuz bana da bi yazsaniz

Bende tesettürlüyüm genelde tunik pantalon takım tercih ediyorum kombin derdin olmuyor en azından ve rahat oluyorlar bazende tunik altına bilekte pantolonlar giyiyorum sandaletle ben genelde modasena sefamerve modanisa modaselvim pazarium gibi sitelerden yapıyorum alışverişlerimi şimdiye kadar sorun yaşamadım

Ben elbiseciyim, beni tanıyanlarda bana en çok elbise yakıştırır, rahatlığından ötürü de ben de çok seviyorum.
Spor elbiseleri spor ayakkabılarla, daha klasikleri topuklu sandalet veya dolgu topuklu ayakkabılarla kombinlerim.
İspanyol dalgıç kumaş pantolonlar var mesela, ben de moru siyahı pembesi var. üzerine bi crop top ya da kısa bi bluz altına topuklu sandalet.
Boyfriend jean üzerine salaş bir tişört belden bağlamalı şekilde göbeği hafif açık bırakacaksınız altına biraz yüksek bi spor ayakkabı bu genelde ben de beyaz renk olur.
Bir de kıyafeti takılarla güzelleştirmekte var, fular, gösterişli yani belli olan bir kolye, bir şahmeran ya da eklem yüzükleri ve olmazsa olmazım küpeler. Kombinlerimi bu şekilde zenginleştiriyorum ve stilimde çok sevilir genelde.
Çanta olarak omuz çantası kullanıyorum genelde, kol çantalarını zamanında çok kullandım ama şu an hoşuma gitmiyor yaş artırıyor gibi geliyor. Ofis stilimde bu geçerli değil ama.
Çok işe yarayan bilgiler teşekkür ederim

Bende tesettürlüyüm genelde tunik pantalon takım tercih ediyorum kombin derdin olmuyor en azından ve rahat oluyorlar bazende tunik altına bilekte pantolonlar giyiyorum sandaletle ben genelde modasena sefamerve modanisa modaselvim pazarium gibi sitelerden yapıyorum alışverişlerimi şimdiye kadar sorun yaşamadım
Ama gerçekten kumaş ve takımlar şık gösteriyor

ha dimi ya, tayt on numero.
benim kocanın tişörtler şuan bana tam olduğu için hamilelikte işe yaramadılar, pöf sıska koca almayınız efenim :duduk:

Başta baklavalı olup, sonradan hunharca göbek salacak potansiyeldeki kocalardan da almasınlar. İki adonis seversin diye alıyon, bi bakıyon 3. senede doblo dayı çıkmış altından.

Back
X