• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gururum onurum o kadar incindi ki :,(

şuan için hiç bişey bilmiyorum sadece çok kızgın kırgınım hayal kırıklığı .....

zaten ben annemlere bırak demedim canım beni evime bırak dedim sen naparsan yap dedim o da ben seni bırakcam yeri biliyom diyip annemlere götürdü..

ya sanki daha öncede sorunlarınız varmış gibi geldi bana... adam gergin ne yazıkkı eşimi hatırlatıyor bana..
işte bizde fevri davranıyoruz.. ne bileyim garip durum..
bak ben biraz farklı düşünüyorum.. bence kimseyi araya sokmadan kendiniz halletmelisiniz.. çünkü ortada hicbirşey syok sadece inatlaşma..
eğer birileri girerse araya eşin sana dahada hırslanabilir.. ve insanlarda sizin aranızdaki en küçük soruna bile karışmaya başlar.. sen annenin evine gezmeye gelsen yine ne yaptı eşi der.. bence bu çünkü gördüğüm bu.. evliliğin ilk yılı çok zor geçer.. diyorum ya eşimde öyleydi.. kızar bağırır küfreder. ama sonra önce ben sakinleştim.. durdum herşeye konuşmadım.. hele annesini hiç eleştirmedim.. sonra söyleyeceğim bişey varsa canım şuna kırıldım dedim.. yada acaba şu nasıl olmalıydı ben mi yanlış anladım dedim derdimi anlattım.. ne mi oldu eşim beni dinlemeye başladı.. ve anlıyor.. kızsamda artık niyetimin ne olduğunu anlıyor

Bana hakaret edecek ve vuracak adamın ifadesini kendim alırım, hiç kimseye ihtiyacım olmaz. O yüzden arkadan da ailemiş, yok akrabaymış, onlar sadece mış mışta, mış mış.

Sen kararını vereceksin ve uygulayacaksın. Devam etmek istersen de karar senin, istemezsen de karar senin.

Evlenmeyi akıl eden insanların ilişkilerine başkalarının karışmasını hiç doğru bulmuyorum.

Ne demeye aile büyükleri ilişkilere karışsın ki ? Yapı itibariyle "aman boşanma olmasında kol kırılsın yen içinde kalsın" diyen bir milletin büyükleri konuya karışsa ne olur, karışmasa ne olur.

durup duruken bukadar buyuk tepkiler hiç normaal değil

hazır annenızın yanına dönmüşken bırdaha dönmeyın bu admaa sızı haketmiyor

bırakın anneciğiyle yaşasın mutlu olsun böyle adamların hiç evlnememsi lazım zaten

çoluk çocuğa karışmadan kurtulun bu adamdan

kızlar o kadar kötüyüm ki şu anda

inananmıycam şeyler olduuu
dün kvdeydik yine çenesi durmuyo tabi bıt bıt bıt en nefret ettiğim huyu ise ben odadan mutfaga gittim diyelim hemen fıs fıs bişeyler söylüyo odaya girince lafı yarıda kesiyo ben geldim die susuyo .dün akşam her mutfaga gidip gelmemde bu olay oldu bende rahatsız oluyorum doğaal olarak kim olmaz ki ...

sonra eve giderken eşime arabada dedim ki aşkım annnen ben mutfaga gittiğimde sana ne söylüyo ben gelince susuyo dedim vay sen bunu dedin die daha öncede bu konudan rahatsız olduğumu söylemiştim agza alınmıycak küfürler hakaretler anneme küfür ediyo senin ananı........ filn vs ( çok utanıyorum nasıl kötü küfürler) dedim düzgün konuş vurdu kafama resmen cinnet geçiriyo gibi sinirli sustum ama susmuyo hala küfürler ben fesatmışım her dediğini kötüye yorumluyo muşum herseyi batıyomuş annesinin hala agza alınmıycak küfürler ediyo patladım sonunda bende ona küfür ettim bu sefer gögsüme vurdu arabanın iindeyiz bende ona vurdum sonra dedim beni evime bırak napıyosan yap dedim

arabayı hızlıca evin önünden gecip annemlerin evine bıraktı beni yukarı çıktı kızınızı bırakıyorum anlatır size dedi :((((( :43:
annemlere olayları anlattım kadın şeker hastası titremeye basladı hastanelik olduk gece yarısı çıktık hastaneden kapıda bekliyomuş tekrar annemlerle bıraktı bizi arabada konuştular oğlum ayyıp ikinizide filn gibisinden söylediği laf benim anan m babam canım ciğerim herşee karışacaklar karışırlar vay anneme laf söyletmem annemi sevmiyo annem iyi niyetli hep bu fesat bağırıyo ama hala anemler oğlum yapmayın etmeyin diyo babam da hasta zaten üzülüyo sonra indik arabadan çekti gitti :43: o kadar kötüyüm ki ben hiç bişeyim mişim meğerse napcam akıl verin

7 ayda nasıl bu duruma geldiniz minnosum yaa. Cok üzüldüm gerçekten. Gerçi kime onu da bilemedim :( Sana mı annene mi babana mı?

yerinde olsam derhal darp raporu alırdım. arabanın içinde şiddete uğradığını ifade etmişsin. o civardaki kamera kayıtlarının incelenmesini isterdim. darp raporu aldığın anda olay kamu davası oluyor yanlış bilmiyorsam. şimdi boşanmayı düşünmesen bile bu raporlar bir gün sana mutlaka lazım olacak gibi görünüyor.

sen ne onun, ne de ailesinin malı değilsin, seni hor kullanma gibi bir hakları yok. kimse senin sahibin değil. sen birilerinin kızısın, gelinisin, karısısın. bunlar toplumsal rollerin sadece, kimseye ait değilsin.
boşansan da boşanmasan da bu hakaretlerin ve şiddetin hesabını sormazsan kendini her zaman aciz hissedersin ve ne zaman olacağını bilemediğin bir tarihte, içten içe hep bu duruma yeniden düşeceğini bilirsin.

terbiyesiz sen benim anneme babama kufur etmedinmi
neden simdi iftira atiyorsun?! deseydin keske
"kiziniz kufur etti" dedigi zaman
sen daha kusur meselesine takildin ama onu yazacagina
annene ettigi kufure takilacaktin

kolaymi bir insanin karisina bu kadar alcakca bir kufuru soylemesi
kendini ezdiriyorsun gibime geliyo
babanin yaninda car car konusacak kadarda sirret ve saygisizmis

dün kvdeydik yine çenesi durmuyo tabi bıt bıt bıt en nefret ettiğim huyu ise ben odadan mutfaga gittim diyelim hemen fıs fıs bişeyler söylüyo odaya girince lafı yarıda kesiyo ben geldim die susuyo .dün akşam her mutfaga gidip gelmemde bu olay oldu bende rahatsız oluyorum doğaal olarak kim olmaz ki ...

sonra eve giderken eşime arabada dedim ki aşkım annnen ben mutfaga gittiğimde sana ne söylüyo ben gelince susuyo dedim vay sen bunu dedin die daha öncede bu konudan rahatsız olduğumu söylemiştim agza alınmıycak küfürler hakaretler anneme küfür ediyo senin ananı........ filn vs ( çok utanıyorum nasıl kötü küfürler) dedim düzgün konuş vurdu kafama resmen cinnet geçiriyo gibi sinirli sustum ama susmuyo hala küfürler ben fesatmışım her dediğini kötüye yorumluyo muşum herseyi batıyomuş annesinin hala agza alınmıycak küfürler ediyo patladım sonunda bende ona küfür ettim bu sefer gögsüme vurdu arabanın iindeyiz bende ona vurdum sonra dedim beni evime bırak napıyosan yap dedim

arabayı hızlıca evin önünden gecip annemlerin evine bıraktı beni yukarı çıktı kızınızı bırakıyorum anlatır size dedi :((((( :43:
annemlere olayları anlattım kadın şeker hastası titremeye basladı hastanelik olduk gece yarısı çıktık hastaneden kapıda bekliyomuş tekrar annemlerle bıraktı bizi arabada konuştular oğlum ayyıp ikinizide filn gibisinden söylediği laf benim anan m babam canım ciğerim herşee karışacaklar karışırlar vay anneme laf söyletmem annemi sevmiyo annem iyi niyetli hep bu fesat bağırıyo ama hala anemler oğlum yapmayın etmeyin diyo babam da hasta zaten üzülüyo sonra indik arabadan çekti gitti :43: o kadar kötüyüm ki ben hiç bişeyim mişim meğerse napcam akıl verin

böyle ınsanlarla ne ugrascan yaa bırak anasını emmeye devam etsın...defet gitsin basından

dedim zaten ilk başta onu dedim sen anneme nasıl küfür ediyosun bende patladım sonunda dedim sinirlenince edermiş ne dediğini bilmezmiş ben onu sınırlarının zorluyomuşum bunları diyo

vay arkadaş burdaki bütün kocalar boşamalık mı yoksa ben mi abartıyorum ya:44:

bu adamdan sakın ,sakın çocuk yapma derim ben en az birkaç yıl bekle
en kızdıgım şeyya senınle sorunu varsa senınle halletsın ne hakla annene babana ,küfür ettirirsin iyi yapmışsın bence bir süre eve dönme senın yoklugunu iyice hissetsin bakalım arasın senı önce
benım anneme babama küfür edicek el oğlunun anlınını karışlarım valla ,birde seni tartaklıyo ey ALLAHIMYA ne insanlar var sabırlar diliyorum size bence msj da atmayın aramayında mum gibi olunca dönersiniz

Bilhassa bu konularda "alttan al, sessiz ol, sabret, yuvanı kurtar" diyen hemcinslerimi anlayamiyorum.
Evlilik 2 kişilik değil mi neden bütün yük kadına yükleniyor?
Dayak ye sus, küfür işitmis sus evden kovsun sus.
Benim babam yok ama kapı gibi annem var. Kız kardeşim şehir dışında evli. 13 saatlik mesafede.
Değil küfür değil dayak kocası kılına zarar veremez. Başına gelecekleri bilir.
evlilik eziyet değil mutluluk için yapılır sürdürmenin bir manası yok.

kızlar soruyorum size sizde rahatsız olmazmıydınız mutfaga gidip geldikçe fısıltılı sekilde konuşulup siz gelince sussa dile gitridim herşeye karışıyo ya bu kadın çıldırttı en sonunda...

ben kendi evimize bırak dedim eşim olcak o insana o da götürüp annemlere bıraktı şok oldular resmen annem babama bana küfür etti diyomuş bende dedim senin ettiğin küfürlere dayanamadım benimde agzımı bozdurdun dedim annemlerde önce beni suçlu olarak gördüler ezilip büzüldüler resmen sonra yanlarında da böyle bağırıp çağırıp konuşunca bana onlarda sustu artık direk araçtan inip annemlere çıktım işte annem babam da tek kelime etmediler bana annem çok sinirlendi ama sonra terbiyesiz filn die

bugün eve gidip bi kaç kıyafet almayi düsünüyorum ama yüzünü görmek hiç istemiyorum :43:

dayak küfür herseyi bitirir böyle adama da eslik yapilmaz allah yardimcin olsun fikir sunamiyorum

Son düzenleme:

Annene babana kufur ettirmissin, bir guzel sindirmissin ve hala o adamla birlikteysen ne diyeyim sana.

Sana degil de ben annene babana uzuldum

bir erkek anneci ise o erkekten kaçacaksın herzaman,bu ne yaa bekarken önemsemezler evlenince anneleri kıymetli olur,oda anlar elbet hatasını...

İnsanlar gerçek kişiliklerini sinirlendiklerinde ortaya koyarlar ve o an ağzından çıkanları bilmezse, öfkesini kontrol edemezse sonuçlarına katlanmalı. Bende az önce yazdığım gibi aman kızım sakin ol yapma etme diyecek değilim ben yol yakınken vazgeçmediğim için harcadığım zamana acıyorum şimdi. Hiç kimse bırak annenizi babanızı size küfür etme el kaldırma hakkına sahip değildir, olamaz. Kocaya böyle bir hak verilmemiştir ve bu kabul edilebilir değildir. Geleceğinizi ve affettiğinde daha neler yaşayabileceğini tahmin edebiliyorum ne yazık ki... Allah kolaylık versin sana.

dedim zaten ilk başta onu dedim sen anneme nasıl küfür ediyosun bende patladım sonunda dedim sinirlenince edermiş ne dediğini bilmezmiş ben onu sınırlarının zorluyomuşum bunları diyo

nedense eşlerine karşı en ufak bir olayı tolere edemeyip şiddete başvuran erkekler; iş yerlerinde patronlarına ya da mesai arkadaşlarına hiç şiddet uygulamıyorlar. "hayırdır birader, iş yerinde hiç sinirlenmiyon mu sen? o zaman nasıl kontrol ediyorsun öfkeni."

böyle erkekler eşlerine kullandıkları şiddeti "kendimi kontrol edemedim" şeklinde ifade ederler fakat iş yerlerinde kontrolü hiç kaybetmezler. yanisi şu: sizi kekliyorlar. yok öyle bir şey.

Hep biz zorlarız o sınırları zaten.
Onlar kanatlı melek hep masumlar hep!
Allah yardımcın olsun.

Ben 2 buçuk aylık evliyken yaşadığım kavga,kıyamette
daha büyük rezillik yaşanamaz böyle yeni bir evlilikte diye düşünüp
kendimi harap etmiştim de.
Senin olayın çok daha beter..
Hala unutamıyorum hala nefret doluyum
Aklıma geldikçe hala eşime kötü davranırım.
Sen nasıl unutursun bilemedim..
Rabbim unutmana yardım etsin.
Hiç kolay değil..:ssz:

Benim anneme babama öyle küfür edecek ha? Benden sonrada karılık bekleyecek!? Hadddi ordan derim.. Daha da çok şey derimde burası yeri değil! Allah iyileriyle karşılaştırsın ne diyim ki..

Anama babama küfür edecek ben de buna izin verip kaynanamı suçlayacam...İyi de bence sen kaynanadan önce eşini kafana tak derim..

Back