- 30 Ocak 2009
- 1.222
- 580
- 323
- 40
- Konu Sahibi minnosumbenim
şuan için hiç bişey bilmiyorum sadece çok kızgın kırgınım hayal kırıklığı .....
zaten ben annemlere bırak demedim canım beni evime bırak dedim sen naparsan yap dedim o da ben seni bırakcam yeri biliyom diyip annemlere götürdü..
ya sanki daha öncede sorunlarınız varmış gibi geldi bana... adam gergin ne yazıkkı eşimi hatırlatıyor bana..
işte bizde fevri davranıyoruz.. ne bileyim garip durum..
bak ben biraz farklı düşünüyorum.. bence kimseyi araya sokmadan kendiniz halletmelisiniz.. çünkü ortada hicbirşey syok sadece inatlaşma..
eğer birileri girerse araya eşin sana dahada hırslanabilir.. ve insanlarda sizin aranızdaki en küçük soruna bile karışmaya başlar.. sen annenin evine gezmeye gelsen yine ne yaptı eşi der.. bence bu çünkü gördüğüm bu.. evliliğin ilk yılı çok zor geçer.. diyorum ya eşimde öyleydi.. kızar bağırır küfreder. ama sonra önce ben sakinleştim.. durdum herşeye konuşmadım.. hele annesini hiç eleştirmedim.. sonra söyleyeceğim bişey varsa canım şuna kırıldım dedim.. yada acaba şu nasıl olmalıydı ben mi yanlış anladım dedim derdimi anlattım.. ne mi oldu eşim beni dinlemeye başladı.. ve anlıyor.. kızsamda artık niyetimin ne olduğunu anlıyor