- Konu Sahibi minnosumbenim
şimdi kızlar bazılarınız tavsiye veriyosunuz sorun kiminleyse onunla çöz, gülerek laf sok anında cevabını ver vs diye, bende bunlara aynen katılıyorumda, fesat kv olaydan sonrada gidip oğluna bire beş katıp anlatabilir,burda taktik şu mu: şikayet eden o olsun, erkeğine göre değişiyo işte bu, kimileri anne şikayetini kaale alır kimileri almaz, ben nerdeyse 9 aylık evliyim uzaktayım zaten ama aynı ile gidincede kv ile aynı ortamda tek kalmam,buna özen gösteririm eşimde yanımda olur, o ortamda bişey denirse anında cevabımı veriyorum, eşimde haklıyı haksızı "şimdilik" biliyo, biz 10 senedir birlikteyiz belki beni iyi tanıdığından, biliyoki ben bir susup iki susup üçüncüde patlarsam kimsenin ağzında tat tuz kalmaz, o yüzden birikmeden söylememi tercih eder, ama her erkek bir değil, tek bi stratejide yok o yüzden, bide 7 ayda işin taktik ve stratejiye dökülmesi zaten çok kötü
Hayır
Eşi de varken söylenmeli ne söylenecekse, bu durumda kayınvalide şkayet etse bire bin katsa bile 'anne bende ordaydım abartıyosun' diyebilecek kendi de gördüğünden.