• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gururum onurum o kadar incindi ki :,(

Tahminim annesi o gece fısır fısır eşini doldurdu da doldurdu.
Kimbilir neler dedi.
Yoksa böyle basit bir sorudan bu kadar büyük bir patlama yaşanmazdı.
Tüm bunların bilincindeyse o gece evde konuşmalı anlatmalıydı tüm bunları.
Şiddet , hakaret ve senin ailene kadar taşan bu durum hiç yaşanmamalıydı.
Ymarım asla tekrarlanmaz ama şiddetin tekrarlanmayacağına dair inancım yoktur benim.
Çünkü o el kalkmış bir kere.
Potansiyeli var demek ki.
Sakın tekrarlanmasına müsade etme arkadaşım.

Esın ılk olayda annesı ıcın senı harcamıs; biraz zaman gecincede senin icin annesini harcamis. Hic guvenilir tavirlar degil. Lutfen yanlis anlamayin ama burdaki konularin %90 i eslerimizin aileleri cahil/kotu/fesat ama bizlerin ki gormus gecirmis/ anlayis abideleri. Birazcik empati yapalim

(not: evet oglan annesıyım:))

evet dayıma aradığı için çok kızdım bende çok sinirli bi insanımdır dayım lada tartıştığımız olmuştur gitmiş habersiz balkonda aramış dedim zaten dayı o gelcek adım gibi biliyorum boşverseydin biraz hatasını anlasaydı dedim olmaz ben kızcam ona dedi işte..olan olmuştu zaten aradığında 9a geliyodu o saate kadar hala iş yerindeymiş bnde sordum ne yapmayı düsünüyodun dedim

ben seni bırakmayı bile düsünmüyodumki nasıl gittik nasıl oldu anlamadım sinirden dedi seni bıraktıktan sonra zaten çok kötü oldum ark var onu aramış o da bi güzel kızmış binadan çıkar çıkmaz pişman oldum elimi kolumu parçaladım dedi pazar sabahı gelcektim direk ctesi dayın arayana kadar çalışıyodum sonrasında çıktık işten direk geldim dedi işte ...

zayıf bi insan halbuki kendini ne kadar güçlü göterir dışarı karşı ama ruhen çok zayıf hemen içmiş sarhoş olmuş ondan medet ummuş bildim zaten normalde hiç içmez çok kötü bişey olursa içer pazar günümüzde çok iyi geçti her işi kendisi yaptı evi süpürüp bulaşıkları yerleştirdi bende yardım ettim konuşmaları filn baya bi kibar tatlı dilli yine de yaramış 2 gün ayrılık

Esın ılk olayda annesı ıcın senı harcamıs; biraz zaman gecincede senin icin annesini harcamis. Hic guvenilir tavirlar degil. Lutfen yanlis anlamayin ama burdaki konularin %90 i eslerimizin aileleri cahil/kotu/fesat ama bizlerin ki gormus gecirmis/ anlayis abideleri. Birazcik empati yapalim

(not: evet oglan annesıyım:))

aileler apaçık ortada zaten ben demiyorum bnm ailem anlayışlı die eşim kendisi diyo vede eşimin akrabalarından da çok duydum kv çook iyi bi aileye denk gelmişsin dediklerini ....

haaa bana sorarsanda yanlışı olduğu zamn direk söylerim aileme ama şu zamana kadar tek bi laf çarpması bile yoktur yetişme tarzları işte çok şükür ki öyle bi ailem var....

evet dayıma aradığı için çok kızdım bende çok sinirli bi insanımdır dayım lada tartıştığımız olmuştur gitmiş habersiz balkonda aramış dedim zaten dayı o gelcek adım gibi biliyorum boşverseydin biraz hatasını anlasaydı dedim olmaz ben kızcam ona dedi işte..olan olmuştu zaten aradığında 9a geliyodu o saate kadar hala iş yerindeymiş bnde sordum ne yapmayı düsünüyodun dedim

ben seni bırakmayı bile düsünmüyodumki nasıl gittik nasıl oldu anlamadım sinirden dedi seni bıraktıktan sonra zaten çok kötü oldum ark var onu aramış o da bi güzel kızmış binadan çıkar çıkmaz pişman oldum elimi kolumu parçaladım dedi pazar sabahı gelcektim direk ctesi dayın arayana kadar çalışıyodum sonrasında çıktık işten direk geldim dedi işte ...

zayıf bi insan halbuki kendini ne kadar güçlü göterir dışarı karşı ama ruhen çok zayıf hemen içmiş sarhoş olmuş ondan medet ummuş bildim zaten normalde hiç içmez çok kötü bişey olursa içer pazar günümüzde çok iyi geçti her işi kendisi yaptı evi süpürüp bulaşıkları yerleştirdi bende yardım ettim konuşmaları filn baya bi kibar tatlı dilli yine de yaramış 2 gün ayrılık

eşin zayıf karakterli birisi.annesi için seni hırpaladı.şimdi de senin gönlünü almak için,sana ailesini kötülüyor.eşin konusunda dikkatli ol canım.aynı şeyleri tekrar yaşayabilirsin:34:

eşin zayıf karakterli birisi.annesi için seni hırpaladı.şimdi de senin gönlünü almak için,sana ailesini kötülüyor.eşin konusunda dikkatli ol canım.aynı şeyleri tekrar yaşayabilirsin:34:

evet zaman zaman yine tekrarlanıcak bence de bu olaylar.
mümükün mertebe direkl eleştiri yapma ailesi yolmuş gibi davran bence.
ama zmanla senle huzursuzluk yaşamamak için bu olaylar azalaıcak bence.
bende öyle oldu ama her an tetikteyim ailesi ile ilgili konularda.
annesi yüzünden sana bağırdığı için annesinden de ailesinden de soğutuypr seni farkında mı acaba?????????

ağız herşeyi söyleyebilir ben icraata bakarım şahsen, şimdi beğenmediği cahil yaşlı vs dediği ailesi için seni tartakladı ailene küfür etti onların yanında seni küçük düşürdü dayın gel diyince geldi, sende affettin, zaman gösterir zaten olacakları, Allah ağız tadı versin

Minnoş en azından hatasını anlayıp özür dilemiş.
Amma velakin o el kalktıysa bir kere, bir daha inmez.

Ya adam gibi tedavi olsun ya da sonuçlarına katlansın...

ben eLmayra'ya katiliyorum.
ayrica esinizin ofke kontrolu yok bu yuzden siddetin gerisi gelecek.arkadaslarin dedigi gibi o el bir kere kalkti ve size vurdu.
umarim birkac hafta sonra benzer konular acmazsiniz.hakkinizda hayirlisi...

Vay beyimm..
Sen anana laf söyletme ama eşinin anasına küfret..
Bu ne yaman çelişki!!
Sonra da eşinle barışmak için aileni kötüle..
Bu da ilk çelişkinin dik alası!!!

Keske sesını kayda alsaydın sana kufur ederken bı guzel sıkayet ederdın bakalım bıdaha kufur edebılecekmıydı edepsız

bu bir suçtur kesinlikle hiç kimse kimsenin haberi olmadan ne yanında ne de telefondan saes kaydı yapamaz. yaparsanız hakkınızda soruşturma açılır ve bi anda suçlu olan siz olursunuz kızlar dikkat edin böyle şeyleri bilmeden yapmayın derim.

Back