• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gururum onurum o kadar incindi ki :,(

Eşin olacak adam tam bir ana kuzusuymuş!!! anasının eteğinden çıkmasın o zaman niye senin günahına giriyor :47::47::47: nefret ediyorum böyle erkeklerden böyle ailelerden,ayrıca sanada çok kızdım hem hem ailene küfür ediyor hem hastaneye onun arabasıyla gidiyorsunuz birde ailen ezilip büzülüyor,ambulas çağırsaydın yada taks,onun arabasıyla gideceğime annemi sırtımda götürürüm ona tamah etmem.Bu erkekler böyle işte evlenince anaları kıymeti biniyor, allahım burdaki dertleri okuyunca nişanlımın saldırasım geliyor :53::53:

senin kusurun vardı o seni alarak lütufta bulundu öylemi, bu ne çeşit bi terbiyesizlik, evlenmeseydi, evdemi kaldıydın o olmasa, terbiyesiz adam!
hastalık bu, Allahın kime ne zaman vereceği belli olmaz

çok üzüldüm okuyunca daha yeni evli sayılırsınız.. saygının bu kadar gitmiş olması üzücü.... eğer evliliği sürdürme niyetindeysen ailesi ile ilgili hiç birşey söylemeyecksin görmezden geleceksin başka türlü düzelmeyecek zaten 2 keredir aynı olay olmuş ve tepki git gide artmış.. sana vurması inanılmaz buna izin verme.... inşallah bir daha yaşamazsınız böyle şeyler. bu arada geri dönüp diğer yorumlarında birşey farkettim kusuru vardı kızının ne demek ?? özelse söylemeyebilirsin ama bu çok ağır bi laf???

Son düzenleme:
Seni üzecek birşey söylemek istemiyorum cnm ama şu anda eşinden nefret ettim senin. Bana babamı hatırlattı. Babamda böyleydi benim kendisi annemin ailesine ağzına ne gelirse söylerdi ama annemin birkez olsun olumsuz bişi dediğine şahit olmadım biz meydana çıkana kadar tabii. Şimdi bir sakin ki sorma.

Şimdi yapman gerekenlerle ilgili birkaç şey söylemek isterim. Bir kere arkadaşım sen eşini tanımıyor musun? Ne diye bu adama annesiyle ilgili bişi söyledin? Burada hatalısın adam böyle, demeyeceksin. Cnm bu tür durumlarda ya bu deve ya bu diyar.

Neyse olan olmuş gördüğüm kadarıyla bu evliliğe devam etme taraftarısın kendi ailemden de gördüklerimden yola çıkarak söylüyorum bu adam hep böyle olacak değişmeyecek yani ama şiddetini azaltabilir ve bazı tedbirlerle daha huzurlu olabilirsin.

Bir kere şimdi ailenin yanındasın ya eşini asla arama aman diyim bir kere geri basarsan bu işin asla sonu gelmez. Sadece sus ve sabırla bekle taki o seni arayana kadar. Ararsa bir daha böyle şeylerin olmaması kaydıyla barışabileceğini söyle ama gene anasıyla ilgili konuşma. Ve naza çekmeye kalkıpta olayları büyütme. Ortalık durulana kadar sessizliğini koru. Diklenme. Yapacak başka bişi yok.

Ben devam edemem boşayacağım bunu dersen de bilemem ama erkeklerin üzerine gidince sonuç böyle oluyor maalesef. Ne biliyim ya hayat kadınlar için çok zor...

Sadece bu konu ile ilgili demiyorum ama
Nişanlılara, yeni evlilere tavsiyem
Bi rahatsızlığınız olduğunda kayınvalideymiş , görümceymiş cevabını verin oturun
İçiniz de biriktiripte çıkışta eşinize sıralamayın, uzun vade de bıktırabilir

Kesinlikle konu sahibinin eşinin tepkisi çok uçlarda, ne kadar bıkılırsa bıkılsın böyle yapılmaz ama dediğim gibi psikolojik sorunlu galiba.

Ben genel olarak kendi sorununuzu , muhatabınızla halledin. Eşinize şikayet etmeyin diyorum.
Ben yapı olarak zaten içimde tutan biri değilim, yeni gelinken frenlediğim çok oldu kendimi de baktım ardı gelmiyo cevaplarını verdim şimdi kafam rahat.

Zaten kaç yaşında bireyleriz, kendimizi ifade etme savunma yetimiz olmalı. Şimdiye kadar eş mi vardı sanki hayatımızda.

ailesinden ziyade kusuru vardı ne demek yaa, sana lütufta bulunmuş gibi, ilerdede kafana kakacak demek ki, sen kusurlusun o mükemmel

canım daha yolun çok başındasınız
benim kv hala yapar onu fısır fısır gizli konuşmalar
umursamaıorum çünkü ben de annamle konuşurum eşimin duymamamsı gereken şeyler var bence
boşveeeeeeeeer

ama eşinin sana vurması çok büyük bir terbiyesizlik bence
daha siz cicim aylarındasınız ya neden böyle yapar
normalde sinirli midr

keşke bizim çevremizde de zamanında bize akıl verecek birileri olsaydı keşke.............

canım o kadar çok kadın benzer sorunlar yaşıyor ki. biz o an sanki sadece kendi başımıza geliyor gibi düşünüyoruz, eşim bana hiç değer vermiyor, ben bu aileye mi gelin geldim? diyoruz. ama inanın ki çok ailede yaşanıyor bunlar. ben o anki sinirle arkadaşlarıma "politik ol demesi kolay" derdim. ama inanın yaptıkça ve etkisini gördükçe haklı olduklarını anladım. ben hasta oldum nişan ve evliliğimin ilk dönemiminde bana yaşattıkları sıkıntıdan, beynimde bir beze belirdi. ama bu insanlar için değmiyor. tatlılıkla, güzellikle yhaklaşın eşinize, karşılığını alacağınıza inanıyorum. bize bu sıkıntıları yaşatan insanları da Allah'a havale ediyorum.

senin kusurun vardı o seni alarak lütufta bulundu öylemi, bu ne çeşit bi terbiyesizlik, evlenmeseydi, evdemi kaldıydın o olmasa, terbiyesiz adam!
hastalık bu, Allahın kime ne zaman vereceği belli olmaz

Kusur dediği ney ? Ben anlamadım.

Bir de konu sahibi , damadın ailesi tarafından istenmediğini gizlemiş ya şimdi onu koz olarak kullanıyo eşi.

Hayretler içinde okudum canım öncelikle geçmiş olsun.Eşinin sana şiddet uygulaması tamamen terbiyesizlik.Bence yapman gereken en mantıklı şey beklemek,bekle bakalım ne değişecek.Ama şu durumda eve gidip eşyalarını alman hata olur diye düşünüyorum.Sakın buna düşme lütfen.Bak şöyle düşün kayınvaliden eşinin annesi ve ne yaparsa yapsın ne derse desin o haklı,önce bunu kabul et.Altta kalma cevap ver ama kendi yaptığı gibi yap sinsilikle cevap ver yani onu kendi silahıyla vur.Hangimiz eşimizin ailesiyle sorun yaşamıyoruz ki!Sonuç olarak onlara göre sen el kızısın susacaksın,sabredeceksin,hep hatalı olacaksın ve sineye çekeceksin.Tam olarak hepimizden beklenen bu..

Bu ne saçmalıktır ya?
Sormuşsun sadece ne konuşuyordunuz diye.
Sen onun eşisin sorabilirsin gayet.
Sana açıklama yapmak zorunda!
Yarası var ki saldırmış
Kesin anası fitnelik yapmış, sen sorunca da zoruna gitti.

Ne sanıyor bu adam kendini, üstüne annene küfürler ediyor
Sana vuruyor falan.
Bir de pişkin pişkin annene annem babam benim canım ciğerim diyor.
Senin annen senin neyin de küfürü basıyor!
Orda rezil edemedin mi?
Evet senin anan baban senin ciğerin ama benimkiler benim için değersiz
o yüzden küfür ettin diye!
Biliyorum bundan sonrası daha kötü olurdu ama bu rezilliği haketmiş densiz!

Ne mi yapmalısın? Ailen gerekeni yapmalı bence sahipsiz olmadığını göstermeli
hepsine! Açsın telefonu döksün içini, Ayrılmaya niyetliysen söyle kızımı verdiğim gibi
almasını bilirim. Kıymetini bilmiyorsun madem.
Git canınla ciğerinle yaşa!
Yok ben karımı seviyorum diyorsan da aklını başına topla gerekeni yap desinler.

şimdi ailenle kalıyosun eve döndüğünde kavgalarda seni ailen doldurduda diyecektir, ben de babamdan biliyorum, ne zaman ki ben evlendim ele karışıldı babam artık annemi anneannemlere 1 günden fazla gönderiyo, 1 hafta falan kalabiliyo yani, lafta etmiyo artık, bu kıvama 28 senede geldi

1 hafta önce 13 yılda ilk kez küfürlü bir tartışma yaşayan biri olarak ben eşimi tanıyorum ve sinirli olduğunda ilk kez karşılık verdim küfür etti yani ters tepti,duymak istemediğim şeyler söyledi.2 gün boyunca taaki o yanıma gelip konuşana kadar aramadım yüzüne dahi bakmadım.zaten memleketine gitmişti buda iyi geldi ikimize dönüşte ise hırsımı alamadım baktım baya bir relax olmuş sürekli konuşmak için laf çarptı yine konuşmadım.dün akşam da haklı olarak bişeylere kızdı bana bende tam cevap verecekken sus kötü şeyler duymak istemiyosan dedi çok sinirliyim dedi,gittim mutfağa kahve içtim radyo dinledim 1 saat sonra kendi yanıma gelip sırnaştı.yani sana tavsiyem nabzını kendini çok iyi kontrol etmelisin aileni tartışmalarınıza şahit bırakmamalısın o ortamı yaratmamalısın,kendi gelip özür dileyene kadar sakın gitme,sendede suç var annesini kötülemekle iyi etmemişsin.sakın birdaha aynı hatayı yapma,kiminle sorunun varsa onunla çöz.

7 ayda bu hale gelen eşten 7 yıl sonra neler beklerim.
Hoş zamanla filan da alakası yok ya bunun. Mesele adamlık kusura bakma.

1 hafta önce 13 yılda ilk kez küfürlü bir tartışma yaşayan biri olarak ben eşimi tanıyorum ve sinirli olduğunda ilk kez karşılık verdim küfür etti yani ters tepti,duymak istemediğim şeyler söyledi.2 gün boyunca taaki o yanıma gelip konuşana kadar aramadım yüzüne dahi bakmadım.zaten memleketine gitmişti buda iyi geldi ikimize dönüşte ise hırsımı alamadım baktım baya bir relax olmuş sürekli konuşmak için laf çarptı yine konuşmadım.dün akşam da haklı olarak bişeylere kızdı bana bende tam cevap verecekken sus kötü şeyler duymak istemiyosan dedi çok sinirliyim dedi,gittim mutfağa kahve içtim radyo dinledim 1 saat sonra kendi yanıma gelip sırnaştı.yani sana tavsiyem nabzını kendini çok iyi kontrol etmelisin aileni tartışmalarınıza şahit bırakmamalısın o ortamı yaratmamalısın,kendi gelip özür dileyene kadar sakın gitme,sendede suç var annesini kötülemekle iyi etmemişsin.sakın birdaha aynı hatayı yapma,kiminle sorunun varsa onunla çöz.
a
nnesine kötü ne söylemişki,aşkım annen sana ne söylüyodu demiş

arkadaslar hepinize cvp verdiğniz için çok tşk ederim iş yerindeyim hhemen cvp yazamıyorum

kusur dediği şey bende tümör hastalığı vardı 18 yaşına kadar tedavi gördüm bitti gitti hafif bi belirtisi var yüzümde kimse fark etmiyo bileee o an onu söylediğinde çok kötü oldummm

içimde çook büyük kızgınlık hayalkırıklığı var ne yüzünü görmek ne sesini duymak istiyorum ailemin yanında kalmak istiyorum bi süre ama kıyafetim hiç yok eve gidip almam lazım karşılaşırsak diye gitmekde istemiyorum napcam gidip alıyım mı

inceldiği yerden koparsa da kopsun o lafları duyup üzüleceğime yokluğuna üzülürüm daha iyi ...

a
nnesine kötü ne söylemişki,aşkım annen sana ne söylüyodu demiş

canım neyse ne işte bunu eşinin yerine kv sorsaydı.eşimle kötü olacağıma anasıyla olurum.tatlılıkla lafımı çarparım üstelik yeni evliler ve daha 1 yıl olmadan bukadar ağır küfürler,birbirlerine vurmalar,ailelerin herşeyden haberleri olması bunlar çok hoş şeyler değil,sorduğu 1 kelime onu konu sahibini nerelere getirdi.insanlar hatalarını yaşayarak öğrenir birdaha yapmamak adına umarım sın olur daha temkinli davranırsın bu durma düşmesin birdaha

Son düzenleme:
şimdi kızlar bazılarınız tavsiye veriyosunuz sorun kiminleyse onunla çöz, gülerek laf sok anında cevabını ver vs diye, bende bunlara aynen katılıyorumda, fesat kv olaydan sonrada gidip oğluna bire beş katıp anlatabilir,burda taktik şu mu: şikayet eden o olsun, erkeğine göre değişiyo işte bu, kimileri anne şikayetini kaale alır kimileri almaz, ben nerdeyse 9 aylık evliyim uzaktayım zaten ama aynı ile gidincede kv ile aynı ortamda tek kalmam,buna özen gösteririm eşimde yanımda olur, o ortamda bişey denirse anında cevabımı veriyorum, eşimde haklıyı haksızı "şimdilik" biliyo, biz 10 senedir birlikteyiz belki beni iyi tanıdığından, biliyoki ben bir susup iki susup üçüncüde patlarsam kimsenin ağzında tat tuz kalmaz, o yüzden birikmeden söylememi tercih eder, ama her erkek bir değil, tek bi stratejide yok o yüzden, bide 7 ayda işin taktik ve stratejiye dökülmesi zaten çok kötü

Geçmiş olsun minnosumbenim,
Eşin tuhaf biri zaten hastalığı bile kusur sanmasından beli, hastalığı da şifayı da Allah veriyo.
Kendi hiç hasta olmayacak diye bi garanti mi almış sanki.

Bu olayı da çok abartmış, senin annen sürekli fısırdayıp dursa o da sana sormaz mıydı sanki annen ne anlatıyo öyle gizli diye
Sen küfür edip annesinin evine bırakmazdın ama onu dimi, çünkü sen normalsin
Eşin çok acayip biri.

arkadaslar hepinize cvp verdiğniz için çok tşk ederim iş yerindeyim hhemen cvp yazamıyorum

kusur dediği şey bende tümör hastalığı vardı 18 yaşına kadar tedavi gördüm bitti gitti hafif bi belirtisi var yüzümde kimse fark etmiyo bileee o an onu söylediğinde çok kötü oldummm

içimde çook büyük kızgınlık hayalkırıklığı var ne yüzünü görmek ne sesini duymak istiyorum ailemin yanında kalmak istiyorum bi süre ama kıyafetim hiç yok eve gidip almam lazım karşılaşırsak diye gitmekde istemiyorum napcam gidip alıyım mı

inceldiği yerden koparsa da kopsun o lafları duyup üzüleceğime yokluğuna üzülürüm daha iyi ...

eşinin olmadığı vakit gidip al eşyalarını, bilirsin ne zaman evde olup olmayacağını eşinin ama yalnız gitme bence.
ne karar verirsin bilmiyorum ama uzak kalmalısın doğru karar verebilmek için çok ciddi şeyler yaşadığın, hazmedilecek şeyler değil bence:50:

Back