- Konu Sahibi minnosumbenim
ben defedemiyorum sen defet adam olmaz bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar o kadar kötüyüm ki şu anda
inananmıycam şeyler olduuu
dün kvdeydik yine çenesi durmuyo tabi bıt bıt bıt en nefret ettiğim huyu ise ben odadan mutfaga gittim diyelim hemen fıs fıs bişeyler söylüyo odaya girince lafı yarıda kesiyo ben geldim die susuyo .dün akşam her mutfaga gidip gelmemde bu olay oldu bende rahatsız oluyorum doğaal olarak kim olmaz ki ...
Sonra eve giderken eşime arabada dedim ki aşkım annnen ben mutfaga gittiğimde sana ne söylüyo ben gelince susuyo dedim vay sen bunu dedin die daha öncede bu konudan rahatsız olduğumu söylemiştim agza alınmıycak küfürler hakaretler anneme küfür ediyo senin ananı........ Filn vs ( çok utanıyorum nasıl kötü küfürler) dedim düzgün konuş vurdu kafama resmen cinnet geçiriyo gibi sinirli sustum ama susmuyo hala küfürler ben fesatmışım her dediğini kötüye yorumluyo muşum herseyi batıyomuş annesinin hala agza alınmıycak küfürler ediyo patladım sonunda bende ona küfür ettim bu sefer gögsüme vurdu arabanın iindeyiz bende ona vurdum sonra dedim beni evime bırak napıyosan yap dedim
arabayı hızlıca evin önünden gecip annemlerin evine bıraktı beni yukarı çıktı kızınızı bırakıyorum anlatır size dedi ((((
Annemlere olayları anlattım kadın şeker hastası titremeye basladı hastanelik olduk gece yarısı çıktık hastaneden kapıda bekliyomuş tekrar annemlerle bıraktı bizi arabada konuştular oğlum ayyıp ikinizide filn gibisinden söylediği laf benim anan m babam canım ciğerim herşee karışacaklar karışırlar vay anneme laf söyletmem annemi sevmiyo annem iyi niyetli hep bu fesat bağırıyo ama hala anemler oğlum yapmayın etmeyin diyo babam da hasta zaten üzülüyo sonra indik arabadan çekti gitti O kadar kötüyüm ki ben hiç bişeyim mişim meğerse napcam akıl verin
dedim zaten ilk başta onu dedim sen anneme nasıl küfür ediyosun bende patladım sonunda dedim sinirlenince edermiş ne dediğini bilmezmiş ben onu sınırlarının zorluyomuşum bunları diyo
Henuz 7 aylık evlısın ... bu yasananlar hıckımse ıcın kolay olmaz elbette ama sen dha cok yenısın hıc yasamaman gereken seylerı yasamıssın ... karsı tarafın aramasını pısman olmasını bekle sen adım attıkca bu kavgalar kufurlerın arkası kesılmeztek tek herkese yorumlarından dolayı tşk ederim .....
dün işten çıkıp eve gittim hemen bi kaç parça kıyafet filn alıp çıktım oturma odasında yatmış battaniye ordaydı hiç bi yere dokunmadım belki geldiğimi bile anlamadı ..
annemlerde gayet iyilerdi belkide bana yansıtmak istemiyorlar kızım hiç arama sakın bizde aramayız dedi bende zaten nie arayım ki anne dedim..
eşim denen şahsın netten arama kaydını görebiliyorum baktım alesinden hiç kimseyi aramamış hiç kimsenin haberi yok daha bi arkadası var çok samimi onu aramış iş çıkışında zaten ne zamn kavga etsek onunla birlikte olurlar kesin içmiştir eve geç dönmüş arkadası aramış bunu galiba eve bıraktı gelmiş mi die de sordu kısa konuşmuşlar ...
inatçının tekidir ne beni aradı ne bi msj genelde bi kavga etsek ben konuşana kadar konuşmaz o kadar inatçıdır hala normal kavgalarımızdan sanıyo galibaaa
acaba annesini annem arayıp bi güzel konuşsa mı haberi olsun istiyorum o kadın yüzünden bu hallerde olduğumuzu bilsin istiyorum ama bi yandan da ben ne yaptımki diyip üste çıkar çok fena bi kadın annem baş edemez onunla açıkçası napılması gerektiğini bilmiyorum hiç haber almasın istiyorum
Keske sesını kayda alsaydın sana kufur ederken bı guzel sıkayet ederdın bakalım bıdaha kufur edebılecekmıydı edepsız
tek tek herkese yorumlarından dolayı tşk ederim .....
dün işten çıkıp eve gittim hemen bi kaç parça kıyafet filn alıp çıktım oturma odasında yatmış battaniye ordaydı hiç bi yere dokunmadım belki geldiğimi bile anlamadı ..
annemlerde gayet iyilerdi belkide bana yansıtmak istemiyorlar kızım hiç arama sakın bizde aramayız dedi bende zaten nie arayım ki anne dedim..
eşim denen şahsın netten arama kaydını görebiliyorum baktım alesinden hiç kimseyi aramamış hiç kimsenin haberi yok daha bi arkadası var çok samimi onu aramış iş çıkışında zaten ne zamn kavga etsek onunla birlikte olurlar kesin içmiştir eve geç dönmüş arkadası aramış bunu galiba eve bıraktı gelmiş mi die de sordu kısa konuşmuşlar ...
inatçının tekidir ne beni aradı ne bi msj genelde bi kavga etsek ben konuşana kadar konuşmaz o kadar inatçıdır hala normal kavgalarımızdan sanıyo galibaaa
acaba annesini annem arayıp bi güzel konuşsa mı haberi olsun istiyorum o kadın yüzünden bu hallerde olduğumuzu bilsin istiyorum ama bi yandan da ben ne yaptımki diyip üste çıkar çok fena bi kadın annem baş edemez onunla açıkçası napılması gerektiğini bilmiyorum hiç haber almasın istiyorum