• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gururum onurum o kadar incindi ki :,(

benzer şeyleri yaşadım arkadaşım o adam bu kadar yeni evliyken ailesini tercih ediosa sürekli savunmadaysa ve onlar için kendi evliliğinde eşine kötü davranıosa bu böle devam eder. ben bunu sana söleyim hee şöle bi seçenek var; eşine hiç birşey belli etmezsin saman altından su yürüten bi karakterin olur o zaman kv ne eşinin olmadığı görmediği yerde lafını verip oturtursun eşinin yanındayken de can ciğer olursun o zaman senden iyisi olmaz... bunu yapamayan biri olarak eşimin ailesine evliliğimi kurban ettim. 2 yıl evli kalıp boşandım. ilk evlendiğimden beri ailesi akrabaları yetti canıma dedim, şimdi adam çiçeklerle böceklerle telefonlarda kapılarda... giden bi çok şey geri gelmiyor o yüzden at gitsin de diyemem ama evliliğini sürdürmek istiyorsan ve eşin böyleyse duruma ayak uydurcaksın. sen diliyle deil ben diliyle konuşmayı dene. ben çok merak ediyorum ne söylediğini de kötü bişi deildir mutlaka fln die böle alttan alarak sor...ailene de yansıtma derim çünkü sen unutursun bazı şeyleri ama ailen asla unutmaz ve hep o gözle bakacaklardır eşine. ne bilim düşünürsün bişiler eşini senden iii tanıyan ailesi war onlar nasıl kullanmayı biliosa sen de öğrennn bir an önce .. Allah kolaylık versin.

kızlar o kadar kötüyüm ki şu anda

inananmıycam şeyler olduuu
dün kvdeydik yine çenesi durmuyo tabi bıt bıt bıt en nefret ettiğim huyu ise ben odadan mutfaga gittim diyelim hemen fıs fıs bişeyler söylüyo odaya girince lafı yarıda kesiyo ben geldim die susuyo .dün akşam her mutfaga gidip gelmemde bu olay oldu bende rahatsız oluyorum doğaal olarak kim olmaz ki ...

Sonra eve giderken eşime arabada dedim ki aşkım annnen ben mutfaga gittiğimde sana ne söylüyo ben gelince susuyo dedim vay sen bunu dedin die daha öncede bu konudan rahatsız olduğumu söylemiştim agza alınmıycak küfürler hakaretler anneme küfür ediyo senin ananı........ Filn vs ( çok utanıyorum nasıl kötü küfürler) dedim düzgün konuş vurdu kafama resmen cinnet geçiriyo gibi sinirli sustum ama susmuyo hala küfürler ben fesatmışım her dediğini kötüye yorumluyo muşum herseyi batıyomuş annesinin hala agza alınmıycak küfürler ediyo patladım sonunda bende ona küfür ettim bu sefer gögsüme vurdu arabanın iindeyiz bende ona vurdum sonra dedim beni evime bırak napıyosan yap dedim

arabayı hızlıca evin önünden gecip annemlerin evine bıraktı beni yukarı çıktı kızınızı bırakıyorum anlatır size dedi :((((( :43:
Annemlere olayları anlattım kadın şeker hastası titremeye basladı hastanelik olduk gece yarısı çıktık hastaneden kapıda bekliyomuş tekrar annemlerle bıraktı bizi arabada konuştular oğlum ayyıp ikinizide filn gibisinden söylediği laf benim anan m babam canım ciğerim herşee karışacaklar karışırlar vay anneme laf söyletmem annemi sevmiyo annem iyi niyetli hep bu fesat bağırıyo ama hala anemler oğlum yapmayın etmeyin diyo babam da hasta zaten üzülüyo sonra indik arabadan çekti gitti :43: O kadar kötüyüm ki ben hiç bişeyim mişim meğerse napcam akıl verin

arkadaşım sana net bişe söyleyim tahminin doğru sen mutfağa gidince olan olmuş eşin bağımlı bi tanede bende var aynısından dolduran dolduruyo o tepkileri boşa vermemiş patlamaya yer arıyomuş resmen bahane etmiş.

dedim zaten ilk başta onu dedim sen anneme nasıl küfür ediyosun bende patladım sonunda dedim sinirlenince edermiş ne dediğini bilmezmiş ben onu sınırlarının zorluyomuşum bunları diyo

sakın ha sakınnn böyle bır herıften cocuk yapmaa!!!!! sakın!!!! küfür ne demek yaa ınsan eşine nasıl küfreder? herseyı gectım küfretmek ne demekyaa ne kadar igrenc..ıyı herkes sınırlenıyor ana avrat sövmek mı gerekıyorr..boyle bı ınsanlaa ömür gecireceksenn bol dılerım arkadasımm..ha sunu da söyleyım bence kesın tavrını koymalısınnn ya bu huyundan vazgecıp adamm olsun yada hayatından yok olsun ne böyle?hic mi utanmıyor erkeklıgındenn bır kadına kufrederkenn? nasıl bır ınsanmıs bu? sen bılırsın tabı...affede affede sonu gelmez böyle seylerın haberın olsunn zararın neresınden dönersen kardırr bunu herzaman sölerım kımse kımsenın de kölesı degıl....

Benzer seyleri bende yasadım hem de daha evliliğimin ilk günlerinde :( sabır dedim iyi olur dedim ama o daha da kotu oldu. 5 aylık evliyken ayrılma kararı aldım ve su an davayı bekliyorum. Boyle aileleri de erkekleri de Allah a havale ediyorum. Cok zor arkadasim ama boyle biriyle yasamak daha da zor. Benim ailem de yeri geldi bana kızdı yeri geldi alttan aldı ama karsimizdaki hayvanliga devam etti. Simdi Rabb'imden tek istegim huzur ve onun perisanligini görmek. Artik karar senin. Eğer pisman olup esın bir daha bunlari yapmazsa ne ala, ama devam ederse cok zor inanki :(

Keske sesını kayda alsaydın sana kufur ederken bı guzel sıkayet ederdın bakalım bıdaha kufur edebılecekmıydı edepsız

ne evine dön nede onu ara biliyorum çok zor üzülceksin ağlıcaksın
ama unutma onun anası babası değerliyse senin ailen daha da değerli kaynana deki çıkardığın yere geri sok oğlunu ikimizde rahat edelim

şu hayatta senden daha değerli ne var söylesene dünyaya 1 defa geliyorsun değer mi? annen baban nelerlikle büyüttü seni elin iki kuruşluk oğlunun bu hale getirmesine izin vercek misin

tek tek herkese yorumlarından dolayı tşk ederim .....
dün işten çıkıp eve gittim hemen bi kaç parça kıyafet filn alıp çıktım oturma odasında yatmış battaniye ordaydı hiç bi yere dokunmadım belki geldiğimi bile anlamadı ..

annemlerde gayet iyilerdi belkide bana yansıtmak istemiyorlar kızım hiç arama sakın bizde aramayız dedi bende zaten nie arayım ki anne dedim..

eşim denen şahsın netten arama kaydını görebiliyorum baktım alesinden hiç kimseyi aramamış hiç kimsenin haberi yok daha bi arkadası var çok samimi onu aramış iş çıkışında zaten ne zamn kavga etsek onunla birlikte olurlar kesin içmiştir eve geç dönmüş arkadası aramış bunu galiba eve bıraktı gelmiş mi die de sordu kısa konuşmuşlar ...

inatçının tekidir ne beni aradı ne bi msj genelde bi kavga etsek ben konuşana kadar konuşmaz o kadar inatçıdır hala normal kavgalarımızdan sanıyo galibaaa

acaba annesini annem arayıp bi güzel konuşsa mı haberi olsun istiyorum o kadın yüzünden bu hallerde olduğumuzu bilsin istiyorum ama bi yandan da ben ne yaptımki diyip üste çıkar çok fena bi kadın annem baş edemez onunla açıkçası napılması gerektiğini bilmiyorum hiç haber almasın istiyorum

dün işten çıkıp eve gittim hemen bi kaç parça kıyafet filn alıp çıktım oturma odasında yatmış battaniye ordaydı hiç bi yere dokunmadım belki geldiğimi bile anlamadı ..

annemlerde gayet iyilerdi belkide bana yansıtmak istemiyorlar kızım hiç arama sakın bizde aramayız dedi bende zaten nie arayım ki anne dedim..

eşim denen şahsın netten arama kaydını görebiliyorum baktım alesinden hiç kimseyi aramamış hiç kimsenin haberi yok daha bi arkadası var çok samimi onu aramış iş çıkışında zaten ne zamn kavga etsek onunla birlikte olurlar kesin içmiştir eve geç dönmüş arkadası aramış bunu galiba eve bıraktı gelmiş mi die de sordu kısa konuşmuşlar ...

inatçının tekidir ne beni aradı ne bi msj genelde bi kavga etsek ben konuşana kadar konuşmaz o kadar inatçıdır hala normal kavgalarımızdan sanıyo galibaaa

acaba annesini annem arayıp bi güzel konuşsa mı haberi olsun istiyorum o kadın yüzünden bu hallerde olduğumuzu bilsin istiyorum ama bi yandan da ben ne yaptımki diyip üste çıkar çok fena bi kadın annem baş edemez onunla açıkçası napılması gerektiğini bilmiyorum hiç haber almasın istiyorum
Henuz 7 aylık evlısın ... bu yasananlar hıckımse ıcın kolay olmaz elbette ama sen dha cok yenısın hıc yasamaman gereken seylerı yasamıssın ... karsı tarafın aramasını pısman olmasını bekle sen adım attıkca bu kavgalar kufurlerın arkası kesılmez

Kufurler ediyor ve size vuruyor annesi yuzunden!!! Onu siz bir adam akilli dovdurun gucu sizemi yetiyormus? Cok sinir oldum esinize suan k.bakmayin ama resmen ahlaksizlik bu insan karisina kufur etmez, etmemeli. Kimsenin yuvasinin yikilmasini istemem lakin daha fazla uzulmek istemiyorsaniz bosanin..

sakın annen kayınvalideni aramasın size birşey söylücem lütfen suçun 3.şahıslara değil eşinizde olduğunu kabul edin şimdi annen kayınvalideni arası ben birşey yapmadım der annenede kızar küserler sanıyormusunki üzülsün belkide sevinir annende kötü olur
en iyisi ne ara nede annenler arasın en güzel tepki sessizlik sakın gitme basit bir kavga olsa neyse şiddet küfür hakaret herşey var
sessizliğe bürün
arkadaşların falan varsa çık dışarı gez havalar güzel eşinizi hayatınızın merkezi yapmayın değmez kimse için değmez hakkınızda hayırlısı
birkaç güne kalmaz gelir pişman olur

o salak yüzünden bu haldeyiz zaten bunu biliyorum suçun en büyüğü eşim olcak o asalakta hiç bi şeye karıştırmayıp rahatsız olduğum şeyleri yapmasıını engelleyebilirdi ama annem kırılıp üzülecek die toz kondurmak istemedi beni üzmek daha kolay tabii dediğiniz gibi sessizlik en iyisi hiç arayıp sormamak en iyisi hep birlikte bekleyelim bakalım kızlar gelişmeleri yazarımm

annesini arama neden arıyacaksınki , o kimki bu sizin evliliğiniz sizin ilişkiniz sakın o kadını araya sokma
konunu okudum acayip sinirlendim , sana nasıl vurabiliyor karaktersiz pislik adam
bir süre burnunu sürttür , annesini aramak zorunda kalırsan veya o seni ararsa sakın alttan alarak kşbar konuşma
o kadına sınırlarını hissettir
eşinin yanındada annesine karşı kırgını oyna
gerçi zaten öyle ya neyse
şimdi eşine annesini suçlarsın zaten o akılsız ana kuzusu eşinde annesi tarafından sana karşı doldurulmuşken işler daha kötü olur
kesin sen mutfaktayken kadın oğluna , senin ona kzıdığını kötü davrandığını falan demiştir
eşininde sana kızmasından belliki eşin o kadına inanıyor sana karşı nefretle dolmuş
eşinin gözünü açabilirsin ama sabır lazım
annesi gibi sen eşine karşı , kaynanan tarafından ezileni oynayacaksın , eşin yokkende kaynana lafını söyle
en önemliside ailen sakın eşini alttan almasın karşısında güçlü olun yoksa ömür billah adam seni döverde söverde

Keske sesını kayda alsaydın sana kufur ederken bı guzel sıkayet ederdın bakalım bıdaha kufur edebılecekmıydı edepsız

aslında benimde bu aklıma geldi
kaynanala telde konuşursan sesini kaydettir , eminim sen kadına nedenini sorunca o sana gerçek yüzünü göstericektir hatta hakaret falanda edecektir
sonra eşine dinletirsin , annesinin gerçek yüzünğ görsün

Güzel arkadaşım yazdıklarından eşini hala sevdiğini, bir şekilde tekrar birlikte olmayı bu yaşananların da sorumlusunun kayınvaliden olduğunu düşündüğünü görebiliyorum. Ancak sana söyleyebileceğim tek şey "bi silkelen kendine gel" olur :) Sana, ailene küfür eden, seni tartaklayan kişi kayınvaliden değil o çok severek evlendiğin eşindi!! Belki bugüne kadar bu yüzünü görmemiş/görmek istememiş olabilirsin ama inan bana bu başlangıç ve kayınvaliden işin bahanesi.. Eşinin öfke kontrolü yok! Bunu bir görürsen ve sağlıklı düşünürsen daha aklı selim davranacaksın... Kayınvaliden olanları duysa nolacak, ah ah vah vah ne olacak şimdi mi diyeceğini sanıyorsun? Hiç karışmazsa ne yapacaksın? ya da tut ki eşinle barıştın ailesi ile tekrar bir araya gelmeyeceğini mi sanıyorsun? ya da diyelim ki gelmedin bu durumda kendi ailenle eskisi kadar rahat mı görüşeceksin. Her kavganızda birbirinizin hakkında atıp tutacak yetmeyecek ailelerinize kadar sözler/laflar söylemeyecek misin?

Sizin çözümünüz nedir biliyor musun bütün bunlara rağmen ben eşimi seviyorum kızgınlıkla yaptı ben bu sözleri yer yutarım diyorsan eşinle birlikte bir aile terapistine gidebilir ve eşinin psikolojik yardım almasını sağlayabilirsin. Öfke kontrol edilebilirdir ancak tolere edilebilir değil bunu lütfen aklına yaz..

İkincisi yok arkadaşlar ben bu sözleri yutamam ama yaptığı yanına kar kalmasın diyorsan töbe haşa Allah'tana başka affedici yoktur, biz kullar neyiz ki? Bırak Allah layığını versin...

Sen yoluna, o yoluna..

Bu şekilde 7 seneyi bitirmiş 8. senede uyanmış biri olarak tecrübelere kulak ver demek isterim sadece...

ben o sinirle o evde yokken eve gider , anahtarı da değiştirtirdim,evimden de çıkmazdım inadına..ama doğru mu yapardım yanlış mı bilmiyorum..
herkesin ailesi canı ciğeri evet, ama eşi nesi?
eşin çok terbiyesizlik yapmış, ayrıca ailen de çok sabırlıymış eşin dua etsin babanın sabrına..
zira benim annem olsaydı o "kusurlu" lafından sonra onu fena yapardı..

boşver tatlım sen yapacagını yapmıssın hıc muhatap olma sakın ha sakın alttan alma!!!hakkında hayırlısı olsun ana babalarımız bızım tırnagımızın ucuna bıle kıyamazken baskasının boyle yapmasına ızın verme...sonu yok böyle bir adamla maaleseff...hic birsey kolay degıl ama böylee bı adamla evlılık yürütmek senın ömrünü tüketir bi bakmıssın yokolmussun gencecık bır ınsansın....ınsallah hersey senın ıcın cok cok guzel olurrr...allah yardımcın olsun allah ınsan evlatlarıyla ıyı ınsanlarla karsılastırsın ...

İnatçıdır ben konuşana kadar konuşmaz da demek..
Bu olağan eş kavgası değil ki..
Adam size sövmüş, dövmüş ailenize de bağırmış..
Annesinden kopamıyorsa evlenmeyecekti..
Hayret bişey ya.. Ne adamlar(!) var..

Back