• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gururum onurum o kadar incindi ki :,(

şimdi ne kadar fesat diye düşünenler olucak ama napim bazıları hakediyor böylelerine sende taktik yapıcaksın kv nasıl sen mutfağa gidince fıs fıs sende oğlu evde yokken yılan gibi sokacaksın oğlunun yanında süt dökmüş kedi olacaksın oğlu ona diyecekki anne kız sessiz sende var galiba bişey diyecek yani kadını gizliden delirteceksin

eğer ki daha evleneli 7 ay olmuşken sana vurmuş, ailene manen zarar vermişse asla geri adım atma. bir kere vurdu mu devamı gelir, bir kere küfretti mi devamı gelir. hem o kim oluyorda senin anneni ağzına alıyor? valla şu kadarını söyleyeyim o melek gibi birine denk gelmiş, benim karşımda olsaydı dünyayı dar ederdim ona :47: sen hiç üzme kendini, bırak ne hali varsa görsün.

üfffff neden kayınvalde gelin atışması uyuşmazlığı olur anlamıyorum :2::2::2: canım benim çokta yeni evliliğin benim 2 sene biticek hala süre gelen sorunlarım benimde var bir gün iyi bir gün yılan gibi yalanıda bol :2::2: allah herkesin yardımcısı olsun inş. düzelir bir yuvayı dağıtmak öyle kolay değil benimde ne tartışmalrım oldu aileme ,ailesine yansıdı bitti dedim bu saatten sonra kimse birbirnin yüzüne bakamaz dediğim oldu . Zamanla unutuldu ya da herkes içinde yaşıyor unutmuş gibi yapıyor .

sen mutfağa gidip geldikçe fıs fıs konuşmaların içeriğini anlamış oluyoruz böylece..
resmen kocanı sana karşı doldurmuş..
ama kocanın yaptığı da çok ayıp yenilir yutulur cinsten şeyler değil çok ayıp..
senin yapabileceğin tek şey benim senin gibi şerefsizle işim olmaz deyip çekip gitmek
ve kapında geberene kadar ona dönmemek....
aptal herif ne sanıyor kendini yaaa..... :41:

Allah akil fikir versin arkadaslarin dedigi gibi yerinde olsam o gelip yalvarip özür dilemeden annenin babanin elini öpmeden dönmezdim... Gelmedimi allaha havale edip yoluma devam ederdim sonucta sen ona muhtac degilsin bazen sevgide bir yere kadar...! Hakkinda hayirlisi olsun :-(

bundan adam olmaz öncelikle kardeşim ki kocada olsun yani.
sakın ama sakın arama.daha büyük seyler yapmasına neden olursun ilerde.
hala daha küfürlü konusuyor ve sucunu kabullenmiyor ve seni sevdiğini iddia ediyor.küfrederek sevdiğini söylüyor.
ne büyük sevgiymiş ondaki. terbiyesizlik diz boyu.saygı yok bir kere bu sahısta.
kayınvalidede suc aramıyorum.eşin adam olsaydı zaten kimse onu bu hale getiremezdi.:47::47:

öncesinde neler yaşandığını nasıl ifadeler olduğunu tabiki bilemeyiz ve tek taraflı sizden dinliyoruz, size ayrılın sineye çekin vb. bişey denmesinin doğru olduğunu düşünmüyorum , ama yazdıklarınızı okuyunca benim aklıma direk şu geldi, bu adam size vururken araç kullanıyodu bir taraftan , yani direk size odaklansa nasıl bir şiddet uygulardı iyi düşünün ..............

söylemek istedğim herşeyi arkadaşlar söylemiş..bence fevri hareket eden biriyse yarın saat sonra köpekliğini anlamıştır..bence o biraz sürünmeyi hak ediyor.iş babaya düşüyo blöf yapmalı kızımı vermiyorum senin gibi serseriye adam ol gel demeli...anası batsınn anasıyla yatsın gidip şimdi benim ağzımı bozdurcak ya ..bi şekilde düzeliriniz gibime geliyo canım.ayrılarak kv yi sevindirmenide hiç istemem.ama illaki duymuştur.ben olsam eşime söylemeden önce emin olmak için telefonuunda ses kaydı varsa açıp giderdim bayagıda oyalanırdım wc ye giderdim maksat fırsat varken laf ediyormu ondan emin olmak için......allah sabır versin sna sakın ezilip büzülme sen sçlu değilsin annene küfür etmesi diini nikahı bile zedeliyor tam bozmuyor ama agız alışkanlığı olmamalı....:20:tehlıkeli

evet arkadaslar hafta sonu giremedim nete gelişmeler oldu öncelikle herkese yorumlarından dolayı tşk ederim

ctsi günü ben annemle kuaföre gittim eve geldiğim de dayım bizdeydi yengem şehir dışında bizde yemek yemeye gelmiş evlerimiz yakın neyse hiç bişey anlatmadık yemeği yerken sordu bana x'si (eşimi) beklemiycekmiyiz ? ne zamn gelcek filn geciştirdim derken saat 8 oldu daha ne zamn gelcek bu çoocuk yazık yoruluyo filn dedi artık söylemek zorunda kaldık şaşırdı sonra ben mutfaktayken balkona çıkıp aramış çabuk gel noluyo böyle gel bi konuşalım senle die oda direk çıkıp geldi işte dayım yANLIŞLARI SÖYLEDİ ODA KABUL ETTİ ÖZÜR DİLEDİ önce ailemden tabikide kusurlu sözünü de babama ifade etti ben orda şunu anlatmak istemiştim keşke hiç o şekilde ifade etmeseydim filn dedi babama ..

ailesi hakkında yaşlı ve cahil insanlr senden sadece he hı tmm deyip geçiştirmeni istiyorum dedi takma kafana küçücük şeyleri büyütme dedi ben onlara ne kadar desem bu saatten sonra anlamıyolar anlamazlar cahil yetişmiş onlar senin ailen gibi deil anlayışlı deiller lafın nereye gitceni bilmiyolar görmemişler kendilerini geliştirememişler dedi işte annem bişey mi diyo şu şöyle olsun mu diyo bakarız de x halleder bakar de orda onu geçiştir ben senin istediğin şekilde senin istediğin neyse onu yaparım yeterki onu idare et rakip gibi görüyo seni kıskanıyo üzerime çok düşkündü filn dedi başta daha fazlaydı zamanla dahada azalacak dedi bi de bu şkilde deneyelim nolur onlar için deil benim için yap hastalanıp üzülmemi istemiyosan dedi bende küfür etmiştim o bana edince o kelime için kendime yakıştıramadım hiç özr dilerim dedim böylede deneyelim ama daha çok baskı kurmaya kalkarsa dedim o da herseyi bana bırak sen yapamaz sen ne istersen hersey öyle olur onun konuşmasına bakma dedi tmm deniycem dedimm ama bi evlilik danışmanına gidelim dedim öfkeni kontrol etmen içinde psikoloğa mı nereye gidilecekse gidelim dedim daha öncede sırf bana bağırdığı için gitmişti psikologa ilaç vermişti ben içmesini istememiştim yine giderim dedi

bana vurduğu için elini arabanın kapısına sıkıştırmış kapıyı yumruklamış eli şişmişti bayaaa işte böyle kızlar ctesi evime döndüm tabi ailemde konuştu oyun deil bi daha böyle bişey yaparsan göndermem dediler

o gün sabaha kadar konuştuk evdede aynı şeyleri anlattı iştee özürler pişmanlıklar filn işte ben de ona dedim bazen gurur herşeyden önce gelir bunu unutma dedimmm beni ve ailemi üzmeye hakkın asla yok dedim, senden nefret etmekten içimdeki duyguları bitirmenden çok korkuyorum eger bitecekse de senden nefret etmeden bitsin bari anılar güzel kalsın dedim küfürleri vurmasını zaten ailemde söyledi bende söyledimmm söyledikçe utandı pişman oldu ..

bazılarınız kızabilir ama bakalım bi de böyle deneyelimmm neler olcak görelimmm kolay olmuyo bi anda silip atmak

evet arkadaslar hafta sonu giremedim nete gelişmeler oldu öncelikle herkese yorumlarından dolayı tşk ederim

ctsi günü ben annemle kuaföre gittim eve geldiğim de dayım bizdeydi yengem şehir dışında bizde yemek yemeye gelmiş evlerimiz yakın neyse hiç bişey anlatmadık yemeği yerken sordu bana x'si (eşimi) beklemiycekmiyiz ? ne zamn gelcek filn geciştirdim derken saat 8 oldu daha ne zamn gelcek bu çoocuk yazık yoruluyo filn dedi artık söylemek zorunda kaldık şaşırdı sonra ben mutfaktayken balkona çıkıp aramış çabuk gel noluyo böyle gel bi konuşalım senle die oda direk çıkıp geldi işte dayım yANLIŞLARI SÖYLEDİ ODA KABUL ETTİ ÖZÜR DİLEDİ önce ailemden tabikide kusurlu sözünü de babama ifade etti ben orda şunu anlatmak istemiştim keşke hiç o şekilde ifade etmeseydim filn dedi babama ..

ailesi hakkında yaşlı ve cahil insanlr senden sadece he hı tmm deyip geçiştirmeni istiyorum dedi takma kafana küçücük şeyleri büyütme dedi ben onlara ne kadar desem bu saatten sonra anlamıyolar anlamazlar cahil yetişmiş onlar senin ailen gibi deil anlayışlı deiller lafın nereye gitceni bilmiyolar görmemişler kendilerini geliştirememişler dedi işte annem bişey mi diyo şu şöyle olsun mu diyo bakarız de x halleder bakar de orda onu geçiştir ben senin istediğin şekilde senin istediğin neyse onu yaparım yeterki onu idare et rakip gibi görüyo seni kıskanıyo üzerime çok düşkündü filn dedi başta daha fazlaydı zamanla dahada azalacak dedi bi de bu şkilde deneyelim nolur onlar için deil benim için yap hastalanıp üzülmemi istemiyosan dedi bende küfür etmiştim o bana edince o kelime için kendime yakıştıramadım hiç özr dilerim dedim böylede deneyelim ama daha çok baskı kurmaya kalkarsa dedim o da herseyi bana bırak sen yapamaz sen ne istersen hersey öyle olur onun konuşmasına bakma dedi tmm deniycem dedimm ama bi evlilik danışmanına gidelim dedim öfkeni kontrol etmen içinde psikoloğa mı nereye gidilecekse gidelim dedim daha öncede sırf bana bağırdığı için gitmişti psikologa ilaç vermişti ben içmesini istememiştim yine giderim dedi

bana vurduğu için elini arabanın kapısına sıkıştırmış kapıyı yumruklamış eli şişmişti bayaaa işte böyle kızlar ctesi evime döndüm tabi ailemde konuştu oyun deil bi daha böyle bişey yaparsan göndermem dediler

o gün sabaha kadar konuştuk evdede aynı şeyleri anlattı iştee özürler pişmanlıklar filn işte ben de ona dedim bazen gurur herşeyden önce gelir bunu unutma dedimmm beni ve ailemi üzmeye hakkın asla yok dedim, senden nefret etmekten içimdeki duyguları bitirmenden çok korkuyorum eger bitecekse de senden nefret etmeden bitsin bari anılar güzel kalsın dedim küfürleri vurmasını zaten ailemde söyledi bende söyledimmm söyledikçe utandı pişman oldu ..

bazılarınız kızabilir ama bakalım bi de böyle deneyelimmm neler olcak görelimmm kolay olmuyo bi anda silip atmak

Bu yazacaklarım seni üzebilir ama dost acı söylermiş.

Pişman olan adam cıkıp gelirdi, dayının aramasını beklemezdi.

Artık olmuş bitmiş barışmışlar.
Kim aramış kim çağırmış bi önemi yok bence.
Birisini vesile etmiş Allah.
Ben akıl vericek yaşta değilim tecrübem yok bu konularda..
Ama ablalarım yeterince akıl vermiş sizde anlamışsınız bazı şeylerı aranızdada halletmişsiniz zaten.
Rabbim huzur mutluluk versin beraber yaşlanın mutlu bi şekilde
3.kişilerı takmayın.
Sevgi başka bişey ömrünüzce mutlu olun bidaha yaşamayın inşallah bu kötü günleri :)

katılmıyorum
pişman olmasaydı o sözleri vermezdi.
minnoşumbenimsiz kötü hissetmiş ve yaptıklarının hata olduğunun farkında. öyle olmasa ailenin yanında itiraf etmezdi..
tam olarak pişman olamasa da pişman olmuş.
biraz daha uzasaydı ayrılık kendi gelecekti kesinlikle ve daha da pişman olacaktı.
dayının araması bunu hızlandırdı. çağırmasa da olurdu. kendi gelmesini bekleseydiniz de olurdu ama süreç çok yıpratıcı o ayrı.
allah huzurunuzu kaçırmasın.
bence sen de bu saatten sonra annesiyle ilgili direk bişeyler söyleme eşine.
fısfıs konuşuyorlar mı. eşin biliyor artık senin çok rahatsz olduğunu. kapıdan gir bak yüzlerine ve çık tekrardan.
sessiz ol ama tepkini ve farkındalığını eşin de görsün.

Artık olmuş bitmiş barışmışlar.
Kim aramış kim çağırmış bi önemi yok bence.
Birisini vesile etmiş Allah.
Ben akıl vericek yaşta değilim tecrübem yok bu konularda..
Ama ablalarım yeterince akıl vermiş sizde anlamışsınız bazı şeylerı aranızdada halletmişsiniz zaten.
Rabbim huzur mutluluk versin beraber yaşlanın mutlu bi şekilde
3.kişilerı takmayın.
Sevgi başka bişey ömrünüzce mutlu olun bidaha yaşamayın inşallah bu kötü günleri :)

Tabi barışmışlar, dikkatli olmak da fayda var yine de.

katılmıyorum
pişman olmasaydı o sözleri vermezdi.
minnoşumbenimsiz kötü hissetmiş ve yaptıklarının hata olduğunun farkında. öyle olmasa ailenin yanında itiraf etmezdi..
tam olarak pişman olamasa da pişman olmuş.
biraz daha uzasaydı ayrılık kendi gelecekti kesinlikle ve daha da pişman olacaktı.
dayının araması bunu hızlandırdı. çağırmasa da olurdu. kendi gelmesini bekleseydiniz de olurdu ama süreç çok yıpratıcı o ayrı.
allah huzurunuzu kaçırmasın.
bence sen de bu saatten sonra annesiyle ilgili direk bişeyler söyleme eşine.
fısfıs konuşuyorlar mı. eşin biliyor artık senin çok rahatsz olduğunu. kapıdan gir bak yüzlerine ve çık tekrardan.
sessiz ol ama tepkini ve farkındalığını eşin de görsün.

Hangi sözler. Ne sözler okuduk biz burda.....

Eş zaten herşeyin farkındaydı ki, işin içinden cıkamadığı için şiddet uyguladı eşine, yani gücünün yettiğine.

Gecmisdeki problemleri ve hastaligini bilmiyorum...
Bu durumda sen basdan sona kadar haklisin canim, ettigin küfürde de haklisin.
O vursun bagirsin küfür etsin, kadinlar sussun birde aglasin, oldu... Baska ?
Vurana vurcaksin, babam bize öyle ögretmisdi :))))))

Esin davranisinla cok haksiz her davranisinla kavga etmesinle böyle birdey icin, siddet , annnenlere birakmasi, seni sikayaet etmesi hepsi cok yanlis.
Dönülmicek yanlismi degil tabiiki orta yol bulunur.
Fakat sen bir düsün derim, hem hastaymisin bak, böyle insanla byöle bir ömür gecirmek istiyorsan, hayat senin....
Ama istemiyorsan hic hic arama tellerine cikma, yüz göz olma, ondan biraz uzak dur.
Aramasada arama arastirma...
Herseyi zamana birak inan zamani gelir 3 ay sonra belki arar, ama arayan o olsun sen ve siz degil.
Eger sen ufak birsey icin ararsan bahane evden esya almaya geliyorum gibi mesela, konu hemen kapanir.
Ama burda yaptigin bir yanlis seni hayatin boyunca takip eder, ve seni her kavgada annenin kapisina birakir.
Iyi düsün, hatda imkanin varsa ayril bile derim ben.

Arkadaşım yaşadıkların gururunu incitmiş ve haklısında ama sabır herşeyin ilacı doğru olanı yapmışsınız.Şimdi eşini haklı görmüyorum ama erkekler pek sıkıştırılmaya gelemezler demekki kayınvaliden bir taraftan sen bir taraftan sıkıştırınca bunaldı biraz siyasi olmalısın.Onu tatlı dil ile kendine bağlarsan zaten annesini hiç duymaz.Evlilik fedakarlık istiyor sen eşinle iyi ol diğerleri zaten hiç bişey diyemezler ...Yıkmak çok kolay bizler yapıcı olalım.Bundan sonra bu tür hataların olmaması için çaba sarfedelim.Herzaman kendimizi haklı görürsek olmaz.siz yeni evlisiniz birbirinizi huyunu evlenince insan daha iyi anlar ama yavaş yavaş dikkatli olmakta fayda var.Mutlu edelim ki mutlu olalım inşallah.Barışmanız hayırlı olsun.Allah bir daha yaşatmasın bunları size...

Tabiki dikkatlı olmakta fayda var.
Şiddet konusuna bişey diyemicem kendısı zaten napıcagını biliyodur bir daha oldugunda.
Az önce diğer konularınıza göz attımda Allah yardımcınız olsun sabır versin.
Burda olan bi çok yoruma katılıyorum nasıl davranmanız gerektıgı konusunda çünkü nerdeyse 2 haftada bir hep problem yaşamışsınız.
Tavsiyelere uymakta fayda var gıbı.
Yinede siz herkesten daha iyi bilirsiniz.
Çünkü kimse sizi anlamayabilir ben birilerıne içimi döktüğümde pişman oluyorum çünkü insanlar bilmiyo anlamıyo coğu zaman bakıyorumki ben onlardan daha iyisini biliyorum derler ya bekara karı bosamak kolay diye o hesap işte.
Tekrar Allah sabır versin.
Kendiniz herseyden daha önemlisiniz size bişey oldugunda üzülcek olan sıkıntı cekcek olan sizsiniz.
Bide tartışmaları dısarı yansıtmamak fevrı davranmamak daha önemli.
Çünkü şöyle bi örnek verıyım illaki annenizle ufak atışmalarınız olmuştur
nişanlıyken falan anlatmışsınızdır eşinize siz annenizin yaptıklarını unutuyosunuz ama o unutmuyo
ufak bi sorunda sen annenle böyleydın zaten hiç anlaşamıyosunuz falan diye biliyo
aynı sey aileniz veya 3.kişiler içinde geçerli.
Haddim olmayarak fazla konuştuysam kusura bakmayın.
Bir kardeşiniz olarak bikaç bişey söylemek istedim sadece.

İnşallah bir daha üzmez seni ve inşallah sen bu kötü olayları çabuk unutursun..:ssz:
İdare et aşkım, hatrım için aşkım..
Onlar görmemiş yanlış yapıyor sen büyüklük et aşkım..

Nedense bu cümleler hep geç kurulur.
Madem ailenin görmemiş,cahil olduğunu biliyorsun.
Niye eşin sana sadece sorduğunda annenle ne konuştunuz diye
cevap olarak bunları söylemedin.
Sen büyüklük et aşkım bunlar yetişkin çocuk
Üzülüyorum beni zorda,arada bırakma demedin.
Küfür etmek, karının kalbini kırmak, saldırmak daha kolaydı değil mi?
Ben bu adamların aşkını hiç bir zaman anlayamayacağım..:ssz:

Konuyu okudum ama zaten tatlıya bağlanmış ancak 7 ayda böyle oluyorsa yine olabilir o zaman öyle bağıracağına, küfürler hakaretler edip şiddet uygulayacağına arabada deseydi güzelce bunları ya da eve gidelim konuşalım deseydi isteyince nasılda mantıklı konuşabiliyor demek ki. Tekrar böyle bir şey yaşanabilir bence hıı tamam diye geçiştireceğine annesine senin rahatsız olduğunu söylemeli annesine de tepki göstermeli böyle konuşma etme diye bir insan daha ne kadar görmezden gelebilir ki. Yine tekrarlanacak bu olaylar ve bu arkadaş yine konu açacak çünkü belli adam sinirli. İnşallah bir daha yaşanmaz.

Back