Günde tek öğün diyeti ( omad )

Meyve olmaz. Ama soda, diyet kola olur. Kalorisiz ve sıvı olmalı. Cok zorlanirsan meyve yerine sütlü nescafe iç bence bir de tek seker atarsın içini tutar canım
diyet kola da olmasın canım
kalorisi yoksa bile çok zararlım bi tatlandırıcı içeriyor
hazır sağlıklı beslenmeye çalışıyorken ilk başta kolayı çıkarıp atalım hayatımızdan

Teşekkürler kızlar. Ben diyetten önce çok halsiz oluyordum diyet yaptığım zaman da çok enerjiktim çok hafif hissediyodum.3 4 gün kaybım var inşallah yine toparlarım.

Teşekkürler kızlar. Ben diyetten önce çok halsiz oluyordum diyet yaptığım zaman da çok enerjiktim çok hafif hissediyodum.3 4 gün kaybım var inşallah yine toparlarım.
Benim de aynı. 5 gün aksattım diyeti ama şükürler olsun ki yaptığımız diyet kısa sürede etkisini gösteriyor.
Toparlarsın, endişelenme canım

Meyve olmaz. Ama soda, diyet kola olur. Kalorisiz ve sıvı olmalı. Cok zorlanirsan meyve yerine sütlü nescafe iç bence bir de tek seker atarsın içini tutar canım
Benm diyet yalan oldu saat 4.30 a kadar iyi dayandık sonra oğlum manto istedi bide kola istedi bir baktımki bende yedim ahahaha. Ama o saatten sonra su dışında bsy koymadm agzıma yarında Kaynanalar gelecek hazırlık yap et yarında uyamam

Olsun insanlık hali canını sıkma. Ben de aynıyım 5 gün aksattım kilo aldım hala adaptasyon surecindeyim :)

Olsun insanlık hali canını sıkma. Ben de aynıyım 5 gün aksattım kilo aldım hala adaptasyon surecindeyim :)
Merhaba Benimde tüp bebek tedavimde tek öğün. Beslenme önermişti karbonhitrat meyve ve bakliyat yasaktı.diyet başladıktan 4 gün sonra vücudumda yağ yakımı başladı kızlar kilo vermek için ideal ama çalışan biri için zorlar ilk zamanlar

Ayin 17’sinde 65.8 ile başladım, ilk hafta nedense yavaş gitti. Şimdi 27’si tam on gün geçti yani. 63.3.
10 günde 2.5. Arada bozduğum akşam pasta yediğim vs oldu ama toparladım. Fakat insanın eli boş sıkılıyor akşamları ya.

Ayın 28’i. 63.2. Ve dun oglen yedigim tek öğünün yani sıra aksam 30ml rom ictim yani alkol aldım, yanında cikolata yedim. Ona ragmen düşüş var. Bugun tek öğün devam ediyorum. Ceyrek kaşarlı pide yedim. Alkolden sonra girdiğim karbonhidrat krizine girmedim bakalim. Yarından itibaren daha sıkı yaparim

kaç ile başlamıştınız
bir de tek öğün yapmak dışında nelere dikkat ediyorsunuz, kalori sayımı karbonhidrat kısımı vs gibi
ve de tek öğünü kaçta yapıyorsunuz

bende bugün tek öğüne başlıyorum inşallah .kilom 73 bakalm sonuçlr ne olacak
başarılar dilerim
gelişmeleri yazarsanız sevinirim çok merak ediyorum deneyimleyenlerin yorumlarını ama sayfa çok boş kalıyor genelde :)

başarılar dilerim
gelişmeleri yazarsanız sevinirim çok merak ediyorum deneyimleyenlerin yorumlarını ama sayfa çok boş kalıyor genelde :)
inşallah gelişmeleri yazarım herkes gibi bi hevesle başlayıp bitirmem bu sefer
Hurma bitti mi canım ? Yanlış hatırlamıyorum değil mi hurma detoksu yapıyordun
hurmayı 2 gün yapabildim aslında yapılmayaacak bişey degil ama akşam evde yemek yedim o yüzden pek uyamadım.tam hatırlamıyorum ama 1400 falan vermiştim 2 günde tamda uymadan ona ragmen vücudum rahatlamıştı hurma detoksunu sevdim bence yapılabilir

Teşekkür ederim canım

aslında ben 4 sene önce falan karatay beslenmesi yapmışım o da 2 öğün beslenmeye benziyo 35 günde 10 kilo vermiştim onunla beraber dukan birası da yapıyordum 2 ögüne dayanabiliyordum ve aralarda sıvı harici hiç bişey yemiyordum. ondan cesaretle tek öğünü denemek istedim bakalım devam edebilecek miyim ama devam etmem lazım çünkü hayatımda oldugum en yüksek kilodayım ve kıyafetlerim olmuyo yeni kıyafet almak istemiyorum zayıflamak ve eski kıyafetlerime girmek istiyorum sağlık açısındanda yürürken nefes nefese kalıyorum uyurken bile beni rahatsız ediyor.

Tek öğünümü akşam eve gidince yapmayı düşünüyorum aartık çok geçe kalmadan en fazla 8 e kadar bitirmeyi düşünüyorum yeme işlemini

Günaydınnnn.... Başlangıç kilom: 73,00
1.gün kilom:71,30
giden tam 1700..ilk gün olması sebebiyle biraz fazla gitmiş olabilir.

ilk günüm bence başarıyla bitti.Dün ani gelişen bi yemek organizasyonuyla akşam yemeği planladığım öğünümü saat 4 te yapmak zorunda kaldım pek diyete uymayan kuymak ve kısır yedim ama abartmadan akşam yerim diye düşündüm ama kendime hakim oldum ve hiç. bişey yemedim ama bunda leptin yapmamın büyük payı var yani öğün dışında ağzıma ufacıkta olsa bişey atmadan günü tamamlama..Hiçte acıkmadım ama tabi ufak tefek atıştırma yapmak istedim leptinim bozulmasın diye onu da yapmadım.Şuan bişey yemedim yine akşam yemeyi planlıyorum ve hiç acıkmadım bol su ve yeşil çay arada şekersiz türk kahvesi içmeyi düşünüyorum..

çok güzel tebrik ederim
ben de güzel kilo verdim ama son 1 haftadır çöplük gibi davranıyorum yine mideme
o yüzden biraz aldım
dün tek öğün yaptım ama tartıda büyük bi değişim göremedim
bakalım bugün de tek yapacağım yarın ne olacak tartıda

ben daha önce karatay yaptığım için umutluyum birde hergün tartılmak beni motive ediyo kaçamak yapmamı engelliyo bakalım . bende diyeti bıraktığım zaman aşırı yiyorum verdiğimi öylece alıyorum ölçülü yemeyi öğrenemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…